Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

bu gruptaki herkesin batı aynı gün galiba :KK70: hiç belirti tarzı bir şey olmaya başladı mı erken gebelik testine bile erkeniz daha gerçi de diğer grupta adete 10 gün kala biri erken gebelik testi yaptı hayalet çizgisi çıktı
O hayalet cizgiler beni o kadar hayal kirikligina ugrattiki bidaha erken test yapmam. Son 2ayda oyle belirgin hayalet cizgilerim oldu ertesi gunler test yaptim cizgi yok ardindan adet. Basim donuyo kac gundur ama tansiyonumda dusmus ola bilir

Hosgeldin canım umudunu hiçbir zaman kaybetme her zmn güzel şeyler olacak eminim bundan rabbim sanada bizlerede minicik melekler nasip edecek
İnsallah canim. Benim yumurtam kendi kendine gelismiyo ilac almam lazim hem buyutmeye hem catlatmaya. Bu ay 15ci gunum falandi bi agrim oldu ve sular seller gibi akintim. Acaba ilacin etkisi diger aya gecmismidir?

O hayalet cizgiler beni o kadar hayal kirikligina ugrattiki bidaha erken test yapmam. Son 2ayda oyle belirgin hayalet cizgilerim oldu ertesi gunler test yaptim cizgi yok ardindan adet. Basim donuyo kac gundur ama tansiyonumda dusmus ola bilir
Diğer şekilde çok umutlanıyoruz 2 gün önceden biliriz var veya yok olduğunu

Eklentiler

• 20210405_111300.jpg
    20210405_111300.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 52
İnsallah canim. Benim yumurtam kendi kendine gelismiyo ilac almam lazim hem buyutmeye hem catlatmaya. Bu ay 15ci gunum falandi bi agrim oldu ve sular seller gibi akintim. Acaba ilacin etkisi diger aya gecmismidir?
Olabilir neden olmasın zaten yumurtlama döneminde akıntı fazlalasiyor

Canım benim ilaçla ilgili hiçbir bilgim yok keşke olsa da yazsam ama. Zaten daha ilk deneme bisürü şeyi de bu forumda okuyarak öğrendim biraz cahilim bu konuda ama inşallah inşallah gönülden diliyorumki tutmuştur :) benim de bat 8 haziran bu arada.

Canım benim ilaçla ilgili hiçbir bilgim yok keşke olsa da yazsam ama. Zaten daha ilk deneme bisürü şeyi de bu forumda okuyarak öğrendim biraz cahilim bu konuda ama inşallah inşallah gönülden diliyorumki tutmuştur :) benim de bat 8 haziran bu arada.
Desene herkes ayni anda ogrenecek. İnsallah canim hepimiz icin hayirlisi olmustur. Benim 2ci yilim artik o yuzden herseye boyle olumsuz umutsuz bakiyorum

Merhaba, benimde bat 8haziran ve de dogum gunum. Bu ay hic bir tedavi hicbisey yapmicam. Pek umudumda yok ama bekleyelim bakalim. Bende rahim kucuklugu var. Burda hic boyle olana rastlamadim
o kadar içten diliyorum kii inşallahh sana doğum günü hediyesii eşine erken babalar günü hediyesi hayatınıza bir minişşş gelir amiin

Desene herkes ayni anda ogrenecek. İnsallah canim hepimiz icin hayirlisi olmustur. Benim 2ci yilim artik o yuzden herseye boyle olumsuz umutsuz bakiyorum
Evet kısmetse güzel haberi hepimiz birlikte alıcaz 🙏🏼 Umutsuzluğa düşme her şeyin bir zamanı var nizim bilmediğimiz 😊

o kadar içten diliyorum kii inşallahh sana doğum günü hediyesii eşine erken babalar günü hediyesi hayatınıza bir minişşş gelir amiin
Yaa canim benimmm cok tesekkur ederimm coklu aminnn insallahh. Hepimiz icinn

X