- 5 Şubat 2019
- 145
- 38
10 gün geçti üzerinden hala lekelenme kanama var diye doktora gittim. Betam şok olacak şekilde 2800 cıktı. Ama alttan muayene etti ne kese var ne başka şey. Bekleyelim dedi dış gebelikte olabilir dedi iyice aklım karıştıÇok üzüldüm canım insan çok üzülüyor ama yinede çok şükür hamile kalabiliyorsun bnmki kimyasal dan sonraki ay tutmadı bu ay tuttu çok şükür üzülme
10 gün geçti üzerinden hala lekelenme kanama var diye doktora gittim. Betam şok olacak şekilde 2800 cıktı. Ama alttan muayene etti ne kese var ne başka şey. Bekleyelim dedi dış gebelikte olabilir dedi iyice aklım karıştı
Devam ediyor mu lekelenmeKızlar acil bakar mısınız dün akşam hafif kahverengi bi leke geldi şimdide devam ediyor kırmızı değil ama kahverengi renkte geliyor adetin son günleri gibi ve karnımda adet olacak gibi ağrı var bu nedir normal mi çok korkuyorum düşük mü yoksa
Canım hayırlısı olsun inşallah bekle biraz daha ama ihmalde etme inşallah rahimde gozukur kese bidaki gitmende hayirli haberler al insallah10 gün geçti üzerinden hala lekelenme kanama var diye doktora gittim. Betam şok olacak şekilde 2800 cıktı. Ama alttan muayene etti ne kese var ne başka şey. Bekleyelim dedi dış gebelikte olabilir dedi iyice aklım karıştı
Canım ne durumdasın devam ediyormu doktorlar kirmiziya donmedikce korkmayin diolar ama insan endiseleniyo yinede haklisinKızlar acil bakar mısınız dün akşam hafif kahverengi bi leke geldi şimdide devam ediyor kırmızı değil ama kahverengi renkte geliyor adetin son günleri gibi ve karnımda adet olacak gibi ağrı var bu nedir normal mi çok korkuyorum düşük mü yoksa
Şuan için bişey yok amaDevam ediyor mu lekelenme
Kırmızı olmadı şuan gelen yok bakalım inşallah bişey yoktur yarın randevum varCanım ne durumdasın devam ediyormu doktorlar kirmiziya donmedikce korkmayin diolar ama insan endiseleniyo yinede haklisin
Merhaba. Evet regl olarak sayıcaksınız :)Kızlar ya doktora sormayı unuttum benim en son kimyasal olduya doktor bu ayda devam edin dedi ama nasıl hesapliycam en son olan kanamayı regl kanaması gibimi sayıcaz bi fikri olan varmı ?
Teşekkür ederimMerhaba. Evet regl olarak sayıcaksınız :)
İnşallah yolundadır herşey sıkma canınıKırmızı olmadı şuan gelen yok bakalım inşallah bişey yoktur yarın randevum var
Evt canım regl olarak sayacaksinKızlar ya doktora sormayı unuttum benim en son kimyasal olduya doktor bu ayda devam edin dedi ama nasıl hesapliycam en son olan kanamayı regl kanaması gibimi sayıcaz bi fikri olan varmı ?
Tamam canım sağolEvt canım regl olarak sayacaksin
Bolllll uykuluKızlar nasilsinız nasil gidiyo hamileliğiniz
Bugün kalp atışını duydum ilk defa çok güzel bir duyguydu rabbim herkese nasip etsinKızlar nasilsinız nasil gidiyo hamileliğiniz
ayy maşallah yaaaBugün kalp atışını duydum ilk defa çok güzel bir duyguydu rabbim herkese nasip etsin
Aynn canım seninki nasıl oldu çok meraklandım msj attım cvp vermedinayy maşallah yaaa
Oy oy maşallahhBugün kalp atışını duydum ilk defa çok güzel bir duyguydu rabbim herkese nasip etsin