Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar acil bakar mısınız dün akşam hafif kahverengi bi leke geldi şimdide devam ediyor kırmızı değil ama kahverengi renkte geliyor adetin son günleri gibi ve karnımda adet olacak gibi ağrı var bu nedir normal mi çok korkuyorum düşük mü yoksa

Çok üzüldüm canım insan çok üzülüyor ama yinede çok şükür hamile kalabiliyorsun bnmki kimyasal dan sonraki ay tutmadı bu ay tuttu çok şükür üzülme
10 gün geçti üzerinden hala lekelenme kanama var diye doktora gittim. Betam şok olacak şekilde 2800 cıktı. Ama alttan muayene etti ne kese var ne başka şey. Bekleyelim dedi dış gebelikte olabilir dedi iyice aklım karıştı

Hmm hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah

Canım hayırlısı olsun inşallah bekle biraz daha ama ihmalde etme inşallah rahimde gozukur kese bidaki gitmende hayirli haberler al insallah

Canım ne durumdasın devam ediyormu doktorlar kirmiziya donmedikce korkmayin diolar ama insan endiseleniyo yinede haklisin

Kızlar ya doktora sormayı unuttum benim en son kimyasal olduya doktor bu ayda devam edin dedi ama nasıl hesapliycam en son olan kanamayı regl kanaması gibimi sayıcaz bi fikri olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…