Canım hamilelik belirtin olmusmuydu hiç. Batın 3. Günü hala gelen giden yok göğüslerim de sürekli bir sızı var 1 haftadır vardı ama buğün iyice şişlik fln olduAllah razı olsun inşallah rabbim sizede nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilelik belirtin olmusmuydu hiç. Batın 3. Günü hala gelen giden yok göğüslerim de sürekli bir sızı var 1 haftadır vardı ama buğün iyice şişlik fln olduAllah razı olsun inşallah rabbim sizede nasip etsin
Valla canım bnd hiçbir belirti yoktu sadece kasiklarimda sancı vardı ve göğüslerim biraz şişti ve ucu ağrıyor dokununca normalde acimaz hiçbir zamanCanım hamilelik belirtin olmusmuydu hiç. Batın 3. Günü hala gelen giden yok göğüslerim de sürekli bir sızı var 1 haftadır vardı ama buğün iyice şişlik fln oldu
Ah bendede olmaz normalde adet önceside hiç olmuyor hatta. Acabamı diyorum böyle oluncada ya. Sonrada umutlanmayım belki gecikti diye böyle oluyodur diyorum gelcekse gelse biran önce önceValla canım bnd hiçbir belirti yoktu sadece kasiklarimda sancı vardı ve göğüslerim biraz şişti ve ucu ağrıyor dokununca normalde acimaz hiçbir zaman
İnşallah bebektur test yaptın miAh bendede olmaz normalde adet önceside hiç olmuyor hatta. Acabamı diyorum böyle oluncada ya. Sonrada umutlanmayım belki gecikti diye böyle oluyodur diyorum gelcekse gelse biran önce önce
kız bat 26 için 2 gün önce yumurtlamış olman lazım 12sinde o gün ve sonraki 2 gün ilişki öneriliyor 1 günde ne belirtisi olsun deliiKimse kalmadı mı bat i bekliyen herkes aynı anda mi oldu bat 26 olan yokmu belirtileriniz varmı
Bir hafta olacak yumurtlama günüm geçeli çok kötü kasik ağrım oluyor ondan soruyorumkız bat 26 için 2 gün önce yumurtlamış olman lazım 12sinde o gün ve sonraki 2 gün ilişki öneriliyor 1 günde ne belirtisi olsun delii
ovulasyon testiyle takip ettin değil mi canım öyle ise bat 26sı değildiir pik gününden sonra 14 gün sonra adet olunuyor çünküü adet tarihin erkene çekildiğine göre inş hamişsindir :)Bir hafta olacak yumurtlama günüm geçeli çok kötü kasik ağrım oluyor ondan soruyorum
Test ile takip etmedim genelde 13. Günü çatlıyor hep hissediyorum geçen çarşamba gunumdu en geç 26 diye düşünüyorum erken de olabilirimovulasyon testiyle takip ettin değil mi canım öyle ise bat 26sı değildiir pik gününden sonra 14 gün sonra adet olunuyor çünküü adet tarihin erkene çekildiğine göre inş hamişsindir :)
Canım sen hala takip ediyor degilmi çatlaman oldumukız bat 26 için 2 gün önce yumurtlamış olman lazım 12sinde o gün ve sonraki 2 gün ilişki öneriliyor 1 günde ne belirtisi olsun delii
Ediyorum yavrum hala tık yok yumurtlamadım henüüüz bugün dün ve önceki günler bakCanım sen hala takip ediyor degilmi çatlaman oldumu
Canım ama bnc az kalmış gibiya koyulasmisEdiyorum yavrum hala tık yok yumurtlamadım henüüüz bugün dün ve önceki günler bak
Dostinex bildiğim kadarıyla akıntı yapmaz bende kullandım herhangi bişey olmadı yani. Testide erken yapmıssınız bence adete iki gün kala filan tekrar deneyebilirsinizMerhabalar tekrardan soru soruyorum ama dostinex kullandım bu ay , kahverengi akıntı oldu bugün bata 5 gün var daha. Dostinexin bir etkisi midir 1 hafta önce test yaptım negatifti bu arada
Adetiniz erken geldi mi kullandığınız zaman ?Dostinex bildiğim kadarıyla akıntı yapmaz bende kullandım herhangi bişey olmadı yani. Testide erken yapmıssınız bence adete iki gün kala filan tekrar deneyebilirsiniz
O ara benim düzensizliğim vardı zaten dostinexle beraber adet söktürücü de kullanıyordum o yüzden bilemiyorumAdetiniz erken geldi mi kullandığınız zaman ?
Canım zaten çok erken test yapmışsın ama yani ilaçla ilgili bir bilgim yokMerhabalar tekrardan soru soruyorum ama dostinex kullandım bu ay , kahverengi akıntı oldu bugün bata 5 gün var daha. Dostinexin bir etkisi midir 1 hafta önce test yaptım negatifti bu arada
Bende yerleşme mi yoksa adet mi bilemiyorum gidişatına göre bakacağızO ara benim düzensizliğim vardı zaten dostinexle beraber adet söktürücü de kullanıyordum o yüzden bilemiyorum
Evet öyle oldu tekrardan test yapmak için adet gecikmesini bekleyecektim ama erken geldi ya da yerleşme bilemiyorumCanım zaten çok erken test yapmışsın ama yani ilaçla ilgili bir bilgim yok