Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmıyo yarın Gidecem sağlık ocağınaÇıkmış olması lazimdi genelde 2 den sonra çıkar
Yapacam zaten ya bugün aşırı yoğundum daha yeni eve girdim sabah ilk işim ama gitmek olacak2 güne bir beta takip ediyolar ya kan vereli 2 gün geçecek resmen :d yarın git bir daha kan ver hemde sonucunu öğren madem Yi serumu
Sağlık ocağı halk laboratuvarlarina gonderiyo ondan geç dusuyo eğer elinde bı barkod varsa netten halk sağlığı laboratuvarı diye arayıp tahlik sonucuna bakabilirsin belkiÇıkmıyo yarın Gidecem sağlık ocağına
Barkod yokSağlık ocağı halk laboratuvarlarina gonderiyo ondan geç dusuyo eğer elinde bı barkod varsa netten halk sağlığı laboratuvarı diye arayıp tahlik sonucuna bakabilirsin belki
Aynen inşallah tüm KK seni bekliyorKizlar yarın öğreniyorum inşallah ilk işim size haber vermek olacak
Merhabalar ablamda var 3 aşılama oldu sonuç negatif oldu doktor seni biraz dinlendirelim sonra tekrar deneleyim dediği ay kendiliğinden oldu.1.çocuk doğduktan 1 sene 3 ay sonrada yanlışıkla 2.ye kaldı. Polikistikte olay şudur 1 yumurta yerine bütün yumurtalar büyümeye çalışıyor ve sonuç basarısız oluyor yada ikiz gebelik ihtimalide oluyor. Siz soğan kürlerini flnda deneyebilirsiniz faydası oldugunu hiliyorum. Ablsm vasıtasıyla gözlemlediklerim bunlar. Dilerim yakın zamanda kavulursunuz yavrunuzaBilginiz yok mu
Ay valla sırf seni merakımdan girdim kız ama bizim sağlık ocagında 3 gün sonra çıkıyor bişy demedilermi kaç güne çıkcagınnla ilgiliKizlar yarın öğreniyorum inşallah ilk işim size haber vermek olacak
her testte daha net aşkoKızlar sabahı bekleyemedim bi bakim dedim regl hala olmadim lekelenmeler devam lekelenmelerim bu arada çok koyu kahverengi farklı bi testle denedim bu sefer. inşallah testlerin azizliğine uğramiyorumdur
Sabah bi kan veriyim en iyisiher testte daha net aşko
Ayyy yerimmm anca oluşmuş işteee ordan yavaş yavaş gösteriyor kendini kesinlikle sabah kan ver canımKızlar sabahı bekleyemedim bi bakim dedim regl hala olmadim lekelenmeler devam lekelenmelerim bu arada çok koyu kahverengi farklı bi testle denedim bu sefer. inşallah testlerin azizliğine uğramiyorumdur
Sabah olsunda bi vercem kan bakalim hayirlısı rabbimdenAyyy yerimmm anca oluşmuş işteee ordan yavaş yavaş gösteriyor kendini kesinlikle sabah kan ver canım
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Soğan kürü yapmayı şimdilik düşünmüyorum. Doktor ilaçları kullanırsan gebe kalabilirsin dedi çalışma yapın. Denemede 3. aydayız ondan bir morol bozukluğum oldu. Gün aşırı çalışma yapıyorduk.Merhabalar ablamda var 3 aşılama oldu sonuç negatif oldu doktor seni biraz dinlendirelim sonra tekrar deneleyim dediği ay kendiliğinden oldu.1.çocuk doğduktan 1 sene 3 ay sonrada yanlışıkla 2.ye kaldı. Polikistikte olay şudur 1 yumurta yerine bütün yumurtalar büyümeye çalışıyor ve sonuç basarısız oluyor yada ikiz gebelik ihtimalide oluyor. Siz soğan kürlerini flnda deneyebilirsiniz faydası oldugunu hiliyorum. Ablsm vasıtasıyla gözlemlediklerim bunlar. Dilerim yakın zamanda kavulursunuz yavrunuza
Hiç bozmayın moralinizi benim 7. Ay oldu hala birşey yok zamanı gelince olur inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah. Soğan kürü yapmayı şimdilik düşünmüyorum. Doktor ilaçları kullanırsan gebe kalabilirsin dedi çalışma yapın. Denemede 3. aydayız ondan bir morol bozukluğum oldu. Gün aşırı çalışma yapıyorduk.
İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsunHiç bozmayın moralinizi benim 7. Ay oldu hala birşey yok zamanı gelince olur inşallah
Ayyy canım yeni gördüm ben çok iyiii hemen yarın kan ver bakalım heyecanlandımmKızlar sabahı bekleyemedim bi bakim dedim regl hala olmadim lekelenmeler devam lekelenmelerim bu arada çok koyu kahverengi farklı bi testle denedim bu sefer. inşallah testlerin azizliğine uğramiyorumdur