Umutlandım şimdi 7 ay oldu artık doktora gitmeyi düşünmeye basladım3 gun kala yaptiğimda hicbisey çıkmadı benimkinde o yuzden bugun biraz. Sende bekle regl olana kadar umudu yitirmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlandım şimdi 7 ay oldu artık doktora gitmeyi düşünmeye basladım3 gun kala yaptiğimda hicbisey çıkmadı benimkinde o yuzden bugun biraz. Sende bekle regl olana kadar umudu yitirmeyelim
2 düşukten sonra tedirginim esasinda kahverengi leke korkutuyo beni dun akşamdan bu yana toplasam 1 tatlı kaşıgı anca hala kırmızıya dönmedi. Bu arada bu ay olmazsa ki inşallah olur isteyen herkesin ihmal etme git doktoraUmutlandım şimdi 7 ay oldu artık doktora gitmeyi düşünmeye basladım
Canım çok hafif oldu adetin ilk günü şimdi arada bı çok azCanım senin sancın oluyirudmu Bi kaç gün benim sancım varda
Benimki de işte oldu korktum ama şuan çok şükür bısey yokCanım çok hafif oldu adetin ilk günü şimdi arada bı çok az
Bende diyordum benim zamanımda kimse yokmu diye Benimki de aynı zamana geliyorBenim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)
ah ben sana acile git dedim 45 dk da çıkcaktı mis gibiii bu sonuç çıkana kadar senin değer 2 katı daha yükselir ahhahah nerede oturuyosun senn minnoşBenimki de işte oldu korktum ama şuan çok şükür bısey yok
Bende cektireli 3 ay olacak ne antibiyotik verdi nede korunun dedi doktor bende İlk ay çok umitlenmistim ama maalesefBende pazartesi günü çektirdim antibiyotik kullanıyorum doktorum kesinlikle korun bu ay dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum
Aynı tarihlerdeyiz benimde bugün galiba yumurlamam bakalım nasip artikHerkese merhabalarrrr. Aranıza katılabilir miyim? Bat 24 haziran 4 ayda 2 kimyasalım var. Bu ay nasip olucak mı bakalımm. Ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum. Bugün 12.gün daha yok görünürde. 15.gün gibi bekliyorum ama içimde bi his var bu ay yumurtlama olmıcakmış gibi
Allah razı olsun canım sende sağlıkla al kucağına inşallahCanım demekki daha nasip değilmis olması sen yinede sabret hersey çok güzel olacak hepimizin deneyip te olmadigi Bi zaman var ama şuan şükürler olsun çift çizgiyi gördüm ama insallah sağlıklı bir gebelik ve bebek olur hepiniz için dua ediyorum
Ay evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaailk denemeden sonra regl bir tuhaflaşıyor diyolardı pembe damlalar geldi sonra gül kurusuna döndü bende lanet olasıca
Haber verir misin ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da :) smear hariç alttan muayene falan oluyor mu? O muayene beni biraz geriyor daBugün 2. Gün gidiyorum şimdi
Çok ağrılı sancılı geçmişti benimde kuzum ya lanet vücutlar şaşırdı hamile kalmaya çalıştı beceremedi heralde ondan öyle olduAy evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaa
Mutlaka yaşadığımız olumsuz şeyler etkiliyordur tabiki. Ama bir kere oldu diye hep öyle olacak değil ya, inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olurİnşaAllah canım sağ olasın ben Aralık ayında bi düşük yaşadım korkuyorum açıkçası bu ay bilinç altı mıdır nedir iki kere hamile olduğumu ve tekrar düşük yaptığımı gördüm bu beni ürkütüyor
Özelde gittim ben dişçi koltuğu gibi koltuk vardı yattım o beni ayarladı yukarı kaldırdı bacakları ayırdı direkt çatala yatmadım stres olmadı ondann teknoloji gelişmiş inş sizde öyle denk gelirsinizHaber verir misin ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da :) smear hariç alttan muayene falan oluyor mu? O muayene beni biraz geriyor da
Aynen canım kesinlikle o yüzden oldu. beceremediği için sinirleniyo içerde bi şeyler oluyo galiba ahahshshÇok ağrılı sancılı geçmişti benimde kuzum ya lanet vücutlar şaşırdı hamile kalmaya çalıştı beceremedi heralde ondan öyle oldu
Yine de ediyor yani ne bakıyon arkadaşım orda sal gitsin ultrasonla bak karnımdan gitsin ohh ahahahs ben de özele gidicem de bakalım hangisine denk gelicem. Yumurtalık rezervine falan mı bakıyor canım bi de hormon tahlili yapıcak sanırım başka ne yapılıyorÖzelde gittim ben dişçi koltuğu gibi koltuk vardı yattım o beni ayarladı yukarı kaldırdı bacakları ayırdı direkt çatala yatmadım stres olmadı ondann teknoloji gelişmiş inş sizde öyle denk gelirsiniz
Bana hormon bakmadı çocuk istiyosan ne hormonu boşver kafanı karıştırma rahimde yumurtada bişey yok dedi folikasit verdi 5 6 ay olmazsa gel bakarız dedi alttan bakınca daha net görüyomuş ondan kanlı kanlı baktı pislik kuskunçYine de ediyor yani ne bakıyon arkadaşım orda sal gitsin ultrasonla bak karnımdan gitsin ohh ahahahs ben de özele gidicem de bakalım hangisine denk gelicem. Yumurtalık rezervine falan mı bakıyor canım bi de hormon tahlili yapıcak sanırım başka ne yapılıyor
Bana sekreteri hormon bakılıyo falan dedi. Burda herkes 5-6 ay deniyor ondan sonra bakılıyor galiba hormona ama benimki para tuzağı mu acaba bak şimdi kuşkulandımBana hormon bakmadı çocuk istiyosan ne hormonu boşver kafanı karıştırma rahimde yumurtada bişey yok dedi folikasit verdi 5 6 ay olmazsa gel bakarız dedi alttan bakınca daha net görüyomuş ondan kanlı kanlı baktı pislik kuskunç
Valla benim doktor direkt birine gitsen hormon bakcak sonra doğum kontrol hapını dayayacak bir düzen kurulsun diye ne gerek var dedi bizim hormonla işimiz son aşamalarda dedi belki de beni salladı daha denemeden gelmiş ne dememi istiyo sanki diyeBana sekreteri hormon bakılıyo falan dedi. Burda herkes 5-6 ay deniyor ondan sonra bakılıyor galiba hormona ama benimki para tuzağı mu acaba bak şimdi kuşkulandım
Hormon testi de az değil ya 500-600 fiyat çıkardılar aslında yapmaması iyi bi yandan enfeksiyon veya enteresan bi durum yoksa denicez tabi 6 ay neyse bakim artık başa gelen çekilir napcaz bilmeden kalsaydık böyle dertlerimiz olmicaktıValla benim doktor direkt birine gitsen hormon bakcak sonra doğum kontrol hapını dayayacak bir düzen kurulsun diye ne gerek var dedi bizim hormonla işimiz son aşamalarda dedi belki de beni salladı daha denemeden gelmiş ne dememi istiyo sanki diye