Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Umutlandım şimdi 7 ay oldu artık doktora gitmeyi düşünmeye basladım
2 düşukten sonra tedirginim esasinda kahverengi leke korkutuyo beni dun akşamdan bu yana toplasam 1 tatlı kaşıgı anca hala kırmızıya dönmedi. Bu arada bu ay olmazsa ki inşallah olur isteyen herkesin ihmal etme git doktora

Benim arkadaşım kimysal gebelik geöirdi 1 ay sonra hamile kaldı. Extra hiçbir şey yapmadan hemde. Bende Haziran batını bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :)
Bende diyordum benim zamanımda kimse yokmu diye Benimki de aynı zamana geliyor

Herkese merhabalarrrr. Aranıza katılabilir miyim? Bat 24 haziran :oha::KK49::KK49: 4 ayda 2 kimyasalım var. Bu ay nasip olucak mı bakalımm. Ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum. Bugün 12.gün daha yok görünürde. 15.gün gibi bekliyorum ama içimde bi his var bu ay yumurtlama olmıcakmış gibi:işsiz::KK17::110:
Aynı tarihlerdeyiz benimde bugün galiba yumurlamam bakalım nasip artik

Canım demekki daha nasip değilmis olması sen yinede sabret hersey çok güzel olacak hepimizin deneyip te olmadigi Bi zaman var ama şuan şükürler olsun çift çizgiyi gördüm ama insallah sağlıklı bir gebelik ve bebek olur hepiniz için dua ediyorum
Allah razı olsun canım sende sağlıkla al kucağına inşallah 🌸

ilk denemeden sonra regl bir tuhaflaşıyor diyolardı pembe damlalar geldi sonra gül kurusuna döndü bende lanet olasıca
Ay evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaa

Ay evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaa
Çok ağrılı sancılı geçmişti benimde kuzum ya lanet vücutlar şaşırdı hamile kalmaya çalıştı beceremedi heralde ondan öyle oldu 😂

İnşaAllah canım sağ olasın ben Aralık ayında bi düşük yaşadım korkuyorum açıkçası bu ay bilinç altı mıdır nedir iki kere hamile olduğumu ve tekrar düşük yaptığımı gördüm bu beni ürkütüyor
Mutlaka yaşadığımız olumsuz şeyler etkiliyordur tabiki. Ama bir kere oldu diye hep öyle olacak değil ya, inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur 🙏🏼☺️

Haber verir misin ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da :) smear hariç alttan muayene falan oluyor mu? O muayene beni biraz geriyor da 🤣
Özelde gittim ben dişçi koltuğu gibi koltuk vardı yattım o beni ayarladı yukarı kaldırdı bacakları ayırdı direkt çatala yatmadım stres olmadı ondann teknoloji gelişmiş 😂😂 inş sizde öyle denk gelirsiniz

Özelde gittim ben dişçi koltuğu gibi koltuk vardı yattım o beni ayarladı yukarı kaldırdı bacakları ayırdı direkt çatala yatmadım stres olmadı ondann teknoloji gelişmiş 😂😂 inş sizde öyle denk gelirsiniz
Yine de ediyor yani 🤣 ne bakıyon arkadaşım orda sal gitsin ultrasonla bak karnımdan gitsin ohh ahahahs ben de özele gidicem de bakalım hangisine denk gelicem. Yumurtalık rezervine falan mı bakıyor canım bi de hormon tahlili yapıcak sanırım başka ne yapılıyor

Yine de ediyor yani 🤣 ne bakıyon arkadaşım orda sal gitsin ultrasonla bak karnımdan gitsin ohh ahahahs ben de özele gidicem de bakalım hangisine denk gelicem. Yumurtalık rezervine falan mı bakıyor canım bi de hormon tahlili yapıcak sanırım başka ne yapılıyor
Bana hormon bakmadı çocuk istiyosan ne hormonu boşver kafanı karıştırma rahimde yumurtada bişey yok dedi folikasit verdi 5 6 ay olmazsa gel bakarız dedi 😂 alttan bakınca daha net görüyomuş ondan kanlı kanlı baktı pislik kuskunç 😂😂

Bana hormon bakmadı çocuk istiyosan ne hormonu boşver kafanı karıştırma rahimde yumurtada bişey yok dedi folikasit verdi 5 6 ay olmazsa gel bakarız dedi 😂 alttan bakınca daha net görüyomuş ondan kanlı kanlı baktı pislik kuskunç 😂😂
Bana sekreteri hormon bakılıyo falan dedi. Burda herkes 5-6 ay deniyor ondan sonra bakılıyor galiba hormona ama benimki para tuzağı mu acaba 🤑 bak şimdi kuşkulandım 🤔

Bana sekreteri hormon bakılıyo falan dedi. Burda herkes 5-6 ay deniyor ondan sonra bakılıyor galiba hormona ama benimki para tuzağı mu acaba 🤑 bak şimdi kuşkulandım 🤔
Valla benim doktor direkt birine gitsen hormon bakcak sonra doğum kontrol hapını dayayacak bir düzen kurulsun diye ne gerek var dedi bizim hormonla işimiz son aşamalarda dedi belki de beni salladı daha denemeden gelmiş ne dememi istiyo sanki diye😂

Valla benim doktor direkt birine gitsen hormon bakcak sonra doğum kontrol hapını dayayacak bir düzen kurulsun diye ne gerek var dedi bizim hormonla işimiz son aşamalarda dedi belki de beni salladı daha denemeden gelmiş ne dememi istiyo sanki diye😂
Hormon testi de az değil ya 500-600 fiyat çıkardılar aslında yapmaması iyi bi yandan enfeksiyon veya enteresan bi durum yoksa denicez tabi 6 ay 🤔 neyse bakim artık başa gelen çekilir napcaz bilmeden kalsaydık böyle dertlerimiz olmicaktı 😂

X