Amin hepimize inşallah canımMutlaka yaşadığımız olumsuz şeyler etkiliyordur tabiki. Ama bir kere oldu diye hep öyle olacak değil ya, inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimize inşallah canımMutlaka yaşadığımız olumsuz şeyler etkiliyordur tabiki. Ama bir kere oldu diye hep öyle olacak değil ya, inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur
Ben sağlık sigortası yaptırmıştım doğum sigortasıyla beraber ondan beş kuruş ödemeyecektim yap dedim yapmadı inat etti ben öteki ay adet olursam başka doktora gidip yaptırıcam test zorlaHormon testi de az değil ya 500-600 fiyat çıkardılar aslında yapmaması iyi bi yandan enfeksiyon veya enteresan bi durum yoksa denicez tabi 6 ay neyse bakim artık başa gelen çekilir napcaz bilmeden kalsaydık böyle dertlerimiz olmicaktı
Gittim ama sadece hormon testi için kan verdim sonuç çıksın muayene için sonuçla beraber özele gidicem, bende alttan muayene olmadım hiçHaber verir misin ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da :) smear hariç alttan muayene falan oluyor mu? O muayene beni biraz geriyor da
Aynı durumdayim bende ya gelmiuo damla damla peçeteye silince felan sinir oldum artikAy evet evettt aynen öyle oldu bi de sanki gelmiyor delirtti beni geceden beri. Bi ağrı bi ağrı damla damla geliyor enteresanlıklar yaaa
Tahlil sonucum görünmüyorCanım çok hafif oldu adetin ilk günü şimdi arada bı çok az
Bilginiz yok muİyi geceler kızlar. Bugün doktora gittim denemede 3. Ayımız adetin 3. Günü sağlık ocağında hormon testi yapıp doktora gösterdim testesteron ve progesteron yüksek çıktı. Ultasonla baktı polikistikover olduğunu dedi. Fitil ve ilaç verdi bana. Benim gibi böyle sorunları olup gebe kalan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Canım e nabıza geç düşüyor bazen gidip öğren benceTahlil sonucum görünmüyor
Çoool var pco olup hamile kalan instharamda birgeneningünlüğü var masaj fln öneriyor bir bak istersenBilginiz yok mu
Ben de sana yazıcaktım şimdi sonucun çıktı mı diye. Evet sağlık ocağı tahlilleri sisteme düşmüyor hemen. Sana bi kod falan vermediler mi ya da arayıp sorsana canım ben çatladım burda meraktanTahlil sonucum görünmüyor
2 güne bir beta takip ediyolar ya kan vereli 2 gün geçecek resmen :d yarın git bir daha kan ver hemde sonucunu öğren madem Yi serumuBen de sana yazıcaktım şimdi sonucun çıktı mı diye. Evet sağlık ocağı tahlilleri sisteme düşmüyor hemen. Sana bi kod falan vermediler mi ya da arayıp sorsana canım ben çatladım burda meraktan
Benim o kadar az değil ama normal döngüme göre az Yarın doktora gidicem bakalım ne olucakAynı durumdayim bende ya gelmiuo damla damla peçeteye silince felan sinir oldum artik
Çıkmış olması lazimdi genelde 2 den sonra çıkarTahlil sonucum görünmüyor
Tamamen kesildi ne gelen var ne giden şuan belim kasıklarım ağrıyo hala doktora sordum regl olursan kan sulandirici igneyi kes dedi olcammi olmuycammi akşam iğnem var napcam ben yaBenim o kadar az değil ama normal döngüme göre az Yarın doktora gidicem bakalım ne olucak
Acaba kan mı versen canım şimdi bi de hamileysenTamamen kesildi ne gelen var ne giden şuan belim kasıklarım ağrıyo hala doktora sordum regl olursan kan sulandirici igneyi kes dedi olcammi olmuycammi akşam iğnem var napcam ben ya
Aslında aklimdan gectide işten gec cikcam bugun aksilik sen ne durumdasin test felan yaptinmiAcaba kan mı versen canım şimdi bi de hamileysen
Yok canım ben adet oluyorum gelmeye başladı akşam üzeriAslında aklimdan gectide işten gec cikcam bugun aksilik sen ne durumdasin test felan yaptinmi
Hayirlisi olsun hepimizin hakkındaYok canım ben adet oluyorum gelmeye başladı akşam üzeri
Aynen orayı bende herkese öneriyorum çok faydalı bir sayfaÇoool var pco olup hamile kalan instharamda birgeneningünlüğü var masaj fln öneriyor bir bak istersen
Teşekkür ederim.Çoool var pco olup hamile kalan instharamda birgeneningünlüğü var masaj fln öneriyor bir bak istersen