Ya kadın oyle dedi ama bende sabredemem zaten 3 yada 4 kala bende yapcam inşallah koyulaşır testin inşallah gebelik vardirValla çıkıyor canım benim ilk bebegimfe de 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. Ama işte dün kan verdim 4 çıktı ve çizgi yoktu bugün çizgi çıktı bakalım artık evde kendim takip edicem koyulasiyomu diye
Benim bat 9 göğüs hassasiyeti var bugün midesi bulantısı oldu ama sanki regl olacakmisim gibi hissediyorumBenimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferindehani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
İnşallah inşallahYerleşme kanaması diyolar kahverengi renge inş odurr
Ilk deneme aslında dahaValla çoğu kişinin ki 8 haziran hadi bakalım inşallah hayırlı olur kaç aydır istiyorsunuz
Benimde 23 mayıstı ama uygulamaya göre yani siz ovülasyon testiylemi baktınız acaba
Evet uygulamaya göre denedik bu ayOzaman uygulamaya göreydi demi sizin tarihte
Benimde 7 gün var sanki regl
Benim de 8 haziran ben de yarın yapmayı düşünüyorumBenimde 8 haziran bat
Benim oglumda 5 olcak eylulde kardes istemiyo ama bebek gordummu inanilmaz ilglieniyo acaba diyorum gorurmuyum o gunleri rabbim herkese nasip etsigö
Görürüz Allah ın izniyle inşallahBenim oglumda 5 olcak eylulde kardes istemiyo ama bebek gordummu inanilmaz ilglieniyo acaba diyorum gorurmuyum o gunleri rabbim herkese nasip etsinn
Sabırsızlıkla bekliyorum sizinkinideBenim bat 9 göğüs hassasiyeti var bugün midesi bulantısı oldu ama sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum
Ben 2 gün kala yapmayi düşünüyorumBenim de 8 haziran ben de yarın yapmayı düşünüyorum
İnşallah güzel haber verebilirimSabırsızlıkla bekliyorum sizinkinide
Var ama onu bile belirtiye sayamıyorum ki zaten yumurtlamadan hemen sonra başladı adete kadar devam ediyor adet olunca geçiyor şimdide aynı nasıl ayırt etcez anlamadımBenimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferindehani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
umarım kan değerin yükselir yaa valla hayalet çizgiler görünüyorrKixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirimEki Görüntüle 2863162
İnşallah güzel haberi alırsınızKixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirimEki Görüntüle 2863162
Kixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirih
Hayalet çizgiler çok ne görünüyor canım inşallah değer yükselmiştirKixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirimEki Görüntüle 2863162
Var gibi görünüyor canımKixlar ben bugün 3 farklı markanın testini aldım (biri beş lira biri 3.5 lira biri 1.5 lira yani çok ucuz testler)sanki ilk güne göre koyulasiyo gibi testim. Alttaki de ovulssyon bugün tekrar kan vericem en son 2 gün önce 4.24 adete 3 gün kala inşallah kimyasal değildir yıkılirimEki Görüntüle 2863162
Sen yapcaktın test yaptın mııVar gibi görünüyor canım