Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Adetime 3 gün var Az önce kan verdim beta 4.24 çıktı maalesef bu ayın olmadığı kesinleşti önümüzdeki ay inşallah elendim
Hayırlisı olsun canım geç olsun güç olmasın hiç bozma moralini stres yapma oluruna bırak vardır vakti zamanı elbet

Ben 4 gün kala kesin yapardım erken testlerden yap bence duruma göre kan vermeye gidersin

Kızlar bat 9 bugün ovulasyon testi deneyim dedim belki koyu çıkar mı diye çoğu kişinin hamileyken koyu çıkmış ama silikti acaba umudu kessem mi

Ya neblyim iki gün kasık batması oldu şimdi yok ara sıra adet olacakmışm gibi ağrı giriyor bide akıntım kremsi beyaz adet öncesi oluyodu genelde ne düşünceğimide şaşırdm

Ya neblyim iki gün kasık batması oldu şimdi yok ara sıra adet olacakmışm gibi ağrı giriyor bide akıntım kremsi beyaz adet öncesi oluyodu genelde ne düşünceğimide şaşırdm
Yumurtlamış olabilirmisin kasik batması dediğin dönem

Benimde 23 mayıstı ama uygulamaya göre yani siz ovülasyon testiylemi baktınız acaba

Kizlaar biliyorum çok yazdım ama az önce test yaptım bu sefer belli gibi yaa ama ilk idrar değil. Adetime 2 gün var bı bakar mısınız gercekmi artık inancım kalmadı :) bide dün kan verdim yani 3 gün kala 4 çıkmıştı ama dün çok çok zor zar zor hani belli oluyor olmuyo gibiydi. Bugün baya belli gibi ve ilk 5 dk da çıktı. Geçen ay da böyle oldu kimyasal oldu ya korkuyorum aşırı. cok fena kasık ağrım var

Ya bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz

Canım 2 gün daha bekle öyleyse. 5 gün kala bile çıkması kesin değil zaten. 7 gün kala yaparsan yalancı negatiften umutsuzluğa düşebilirsin. 2 gün daha sabır

Kızlar bugün bat günüm. Kasık ağrım var bi de sanki sol bacağıma arada ağrı vuruyor ama gelen giden yok. Kaset test yapmaya da korkuyorum negatif görmekten korkuyorum Cuma’ya kadar beklemeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor

Canım 2 gün daha bekle öyleyse. 5 gün kala bile çıkması kesin değil zaten. 7 gün kala yaparsan yalancı negatiften umutsuzluğa düşebilirsin. 2 gün daha sabır
Haftasonunu bekliycem 3 yada 4 kala yapcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…