Benim yarın 5 kala oluyor. Yarın yapıcam ben deHaftasonunu bekliycem 3 yada 4 kala yapcam bakalım
Açıkçası biraz umutlu olduğum için umudum kırılmasın diye beklemeye çalışıyorum ama yarın yapıcamkızlaar iyi dayanıyorsunuz test yapmadannn nasıl duruyorsunuzz
Ya regl belirtisiyle ayni oldugu icin ayirt etmek cok zor hakkaten ama ben dayanamaz yapardim heralde testiKızlar bugün bat günüm. Kasık ağrım var bi de sanki sol bacağıma arada ağrı vuruyor ama gelen giden yok. Kaset test yapmaya da korkuyorum negatif görmekten korkuyorumCuma’ya kadar beklemeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor
Ay hadi hayırlısi inşallah guzel haberlerini alalimBenim yarın 5 kala oluyor. Yarın yapıcam ben deama negatif çıkarsa da tekrarlicam.
Pek ümitli olmasamda değerlendiremedigimiz icin tam günunu önceki yada sonraki gun için bi ihtimal işte. duramiyozda 7 gunum var daha çikmaz die almadim testikızlaar iyi dayanıyorsunuz test yapmadannn nasıl duruyorsunuzz
yaa etmez miyiiim güzel haber ver bizeeAçıkçası biraz umutlu olduğum için umudum kırılmasın diye beklemeye çalışıyorum ama yarın yapıcambana dua edinn
Benimde 8 haziran batHaziran bati olanlar beraber bekleyelim bnmki 8 haziran bu 3. Ay istiyoruz 1 kimyasal gebelik yasadim. Kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan varmı veya kaç ay sonra hamile kaldınız folik asit daha bu ay başladım hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.
2 erken gebelik testi yaptim negatifBenimde 8 haziran bat
Valla çoğu kişinin ki 8 haziran hadi bakalım inşallah hayırlı olur kaç aydır istiyorsunuzBenimde 8 haziran bat
İnşallah olmazsın canım adetKızlar bugün bat günüm. Kasık ağrım var bi de sanki sol bacağıma arada ağrı vuruyor ama gelen giden yok. Kaset test yapmaya da korkuyorum negatif görmekten korkuyorumCuma’ya kadar beklemeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyor
Benimde 7 gün var sanki regl olacakmisim gibi hissediyorumYa bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
İnşallah canımİnşallah olmazsın canım adet
Ozaman uygulamaya göreydi demi sizin tarihteYok ilk denememizdi. Olmazsa hemen siparis edecegim ovulasyon testi ama.
Valla çıkıyor canım benim ilk bebegimfe de 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. Ama işte dün kan verdim 4 çıktı ve çizgi yoktu bugün çizgi çıktı bakalım artık evde kendim takip edicem koyulasiyomu diyeYa bende sabah eczaneye uğradim bata 7 gun var size imrendim denesemmi acaba dedim erkwn esasinda eczanedeki kadinda sordu regl kac gun var die soyledim erken gebelik testinde 5 gun kala kaset testlerde regli gununu 1 gun felan gecsin dedi silikte olsa cikmazmi dedim çikmaz dedi kafam karisti almadim senin silik cizgi gorunuyo testinde çok hafif değerinde 5e yakin acabami diyo insan ama umutlandirmaktanda korkuyoruz
Benim oglumda 5 olcak eylulde kardes istemiyo ama bebek gordummu inanilmaz ilglieniyo acaba diyorum gorurmuyum o gunleri rabbim herkese nasip etsinnBenimde 7. Ay bu bat 11 haziran okadar korkarak bekliyorum ki artık yine gelicek adetim diye . 5 yaşında kızım var hergün kardeş istiyorum diye bi yokluyor beni içim gidiyor herseferindehani en büyük belirti gögüslerde Şişlik hassasiyet deniliyor ya sizde varmı o tarz bişey bende hala yok çünkü umutsuzluga kapılıyorum şimdiden
Yerleşme kanaması diyolar kahverengi renge inş odurrPeçeteye silince kahverengi akıntı geliyor, sanırım bu ay da olmadıBat günüm bugün