Kızz sen nerdesin ben de seni bekliyodumBende görüyorum kııız hadi hayırlısı olsunn
Kız netten gelenlerle de ilk idrarla yaparsın daha da net olurrr ay çok hevesaKızz sen nerdesin ben de seni bekliyodumsen sorunca dayanamadım gittim test aldım. Sipariş ettiğim hala gelmedi, aklımda da test yapmak yoktu ilk idrarı kaçırdım o yüzden gtti off öyle mi diyosun bi heyecanlandım şimdi
Hafif bi çizgi gorunuyo dikkatli bakinca hadi inşallahKızlar ilk idrarla yapmadım ama 5 günüm var kontrast koyunca böyle oldu şimdi var olabilir mi bi şeyyoksa bunun adı kendini kandırmak mı valla delircem
Ya umutlanmak istemiyorum bende ama inşallah vardırHafif bi çizgi gorunuyo dikkatli bakinca hadi inşallah
Benimde 3 gun var ama hic belirtim yok ovulasyon testin varsa onlada bakabilirsin oyle ogrenende cok varKasık batmalarım var canım bide psikolojik belki ama çok uykum geliyorinşallah inşallah senin bat ne zaman
Hayatımda hiç duymamıştım burda öğrendimBenimde 3 gun var ama hic belirtim yok ovulasyon testin varsa onlada bakabilirsin oyle ogrenende cok var
Bat 3 tek belirti siskinlik arada bir sag kasik agrisi. Sabah kaset test yaptim negatifti. Ctesi ve pazar yine yapcamKızlarr belirti varmı ne durumdasiniz bende tık yok
Şuan bendede sol kasık ağrısı var ara ara geliyo regl olmadan 1 hafta once bi olur her ay sonra kaybolur regli gunu tekrar olur ben umudu kesmeye başladim kendimdenBat 3 tek belirti siskinlik arada bir sag kasik agrisi. Sabah kaset test yaptim negatifti. Ctesi ve pazar yine yapcam
Kimisinde hic belirtide olmayabiliyormus. Regli olana kadar devam pes etmeyin bekliyoruz bakalim :)Şuan bendede sol kasık ağrısı var ara ara geliyo regl olmadan 1 hafta once bi olur her ay sonra kaybolur regli gunu tekrar olur ben umudu kesmeye başladim kendimden
Evet olabilir regline kac gun var? Yerlesme kanamasi kahverengi olur diye biliyorumKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor? Az önce çok açık kahverengi bir leke farkettim fakat sildiğimde hiçbir şey gelmedi peçeteye. sadece çamaşırımda vardı. Bu kadar az olabilir mi?
Olabilir canım ya hadi insallah hayırlısıyla olurKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor? Az önce çok açık kahverengi bir leke farkettim fakat sildiğimde hiçbir şey gelmedi peçeteye. sadece çamaşırımda vardı. Bu kadar az olabilir mi?
Kırmızılar geldi bugün
5 gün var. Hatta gelmeden önce ufak bir ağrı da hissettimEvet olabilir regline kac gun var? Yerlesme kanamasi kahverengi olur diye biliyorum
İnşallah canımÇok üzüldüm canım temmuza inşallah hayırlısıyla
Bilmiyorumki bellide olmaz tabi, gerci bu ay ilk deneme yumurtlamanin gununude degerlendiremedik ben gebe kalirsam mucize bu ay :)Kimisinde hic belirtide olmayabiliyormus. Regli olana kadar devam pes etmeyin bekliyoruz bakalim :)
Yerleşme kanamasinı yaşadim onceki hamileliklerimde kahverengi oluyo 3 yada 4 gun surdu benimki damla damla geliyodu herkeste aynimi bilmiyorumKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor? Az önce çok açık kahverengi bir leke farkettim fakat sildiğimde hiçbir şey gelmedi peçeteye. sadece çamaşırımda vardı. Bu kadar az olabilir mi?