Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Benim bat günüm kesin değil kuzum geçen aylar gecikmeli oldum hep ondan önceki aylar erken geldi düzene girmemişti daha o yüzden net günu bilemiyorum
Erken gebelik testleriyle uğraşma git kan ver varsa çikar kandada zaten

Yok canım annemle yengem işte o zmn gecikince teste de var olduğu gördüğümde diyorlardi ağrı varmı rahminde
Evet böyle ince kramp tarzi bir ağrı var adet sancısı dan biraz farklı sanki tarif edemiyorum ama günlerdir mide bulantısı dan öldüm öldüm dirildim nerdeyse

Ay valla var baya baya belli canım. Ya varsa elinde bı ovulasyon testi yapsana nasıl çıkacak lh artışı oluyomu acaba bebek oluşmaya başladığında merak ettim

Bnd evde karbonatla test yaptım çünkü geçen sefer testte pozitif çıkınca onuda denedim oda pozitif diyordu

Nasıl yaptın gerçekten cikiyo mu:)
Valla geçen çıktı 1 kaba idrar üstüne 1 çay kasigi karbonat kabarip üstte beyaz kabarcıklar oluşursa hamileliktir eskiden evde test bu şekilde yapılıyormuş bnc doğru hatta çoğu kişi doğru diyo bnc denemekten zarar gelmez az önce yaptım bnc vardı

Merhabalar benimde sat 18 mayıstı, bat 14 haziran. 7 yaşında bir kızım var. 2 sene önce 6. haftada kayıp yaşadım. Uzun zaman sonra tekrar çocuk istediğimize karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Yumurtlama pik dönemi geçti bakalım heyecanla bekliyorum

Merbahalar bakalım inşallah rabbim gönlünüze göre verir

Bende yaptım şimdi sanki kabardı gibi fıs fıs ses geliyo umut dünyası işte buraya atsam bakar mısın bı
( tabi bı sorun olmazsa mide bulantısı vs gibi)

Eklentiler

• Screenshot_20210601_182101_com.android.chrome.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 53
Herkes idrarda tortu tortu diyodu bende yoktu öyle bi şey bugün gördüm idrarımda bayaa bayaa bu belirti mi ya kızlar? Son 7

Adetime 3 gün var Az önce kan verdim beta 4.24 çıktı maalesef bu ayın olmadığı kesinleşti önümüzdeki ay inşallah elendim

Selam kızlar. Takvime göre 23 mayis yumurtlama gosteriyordu ben 22 ve 24 mayis degerlendirebildim akıntım vardi 24 dede geceden baslayan sag kasik agrim vardi. Yarin bat 4 gun kalacak. Sizce sabah normal kaset test yapsam mi yoksa 2 gün daha bekleyeyim mi. Belirti varmi diye sorarsaniz kendimi cok dinliyorum parmagimin ucu agrisa acabami diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…