Erken gebelik testleriyle uğraşma git kan ver varsa çikar kandada zatenBenim bat günüm kesin değil kuzum geçen aylar gecikmeli oldum hep ondan önceki aylar erken geldi düzene girmemişti daha o yüzden net günu bilemiyorum
Evet böyle ince kramp tarzi bir ağrı var adet sancısı dan biraz farklı sanki tarif edemiyorum ama günlerdir mide bulantısı dan öldüm öldüm dirildim nerdeyseYok canım annemle yengem işte o zmn gecikince teste de var olduğu gördüğümde diyorlardi ağrı varmı rahminde
Hakkında hayırlısı olsun inşallah darısı başımızaEvet böyle ince kramp tarzi bir ağrı var adet sancısı dan biraz farklı sanki tarif edemiyorum ama günlerdir mide bulantısı dan öldüm öldüm dirildim nerdeyse
Amiiin inşallah hepimiz için çok dua ediyorum pskolojik olarak artık tükendim bendeHakkında hayırlısı olsun inşallah darısı başımıza
Yarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan vercmErken gebelik testleriyle uğraşma git kan ver varsa çikar kandada zaten
Haber ver sonuç çikinca hadi hayırlısıYarın sabahtan sağlık ocağına gidip kan vercm
Nasıl yaptın gerçekten cikiyo mu:)Bnd evde karbonatla test yaptımçünkü geçen sefer testte pozitif çıkınca onuda denedim oda pozitif diyordu
Valla geçen çıktı 1 kaba idrar üstüne 1 çay kasigi karbonat kabarip üstte beyaz kabarcıklar oluşursa hamileliktir eskiden evde test bu şekilde yapılıyormuş bnc doğru hatta çoğu kişi doğru diyo bnc denemekten zarar gelmez az önce yaptım bnc vardıNasıl yaptın gerçekten cikiyo mu:)
Merbahalar bakalım inşallah rabbim gönlünüze göre verirMerhabalar benimde sat 18 mayıstı, bat 14 haziran. 7 yaşında bir kızım var. 2 sene önce 6. haftada kayıp yaşadım. Uzun zaman sonra tekrar çocuk istediğimize karar verdik. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Yumurtlama pik dönemi geçti bakalım heyecanla bekliyorum
Bende yaptım şimdi sanki kabardı gibi fıs fıs ses geliyoValla geçen çıktı 1 kaba idrar üstüne 1 çay kasigi karbonat kabarip üstte beyaz kabarcıklar oluşursa hamileliktir eskiden evde test bu şekilde yapılıyormuş bnc doğru hatta çoğu kişi doğru diyo bnc denemekten zarar gelmez az önce yaptım bnc vardı
Kız işteBende yaptım şimdi sanki kabardı gibi fıs fıs ses geliyoumut dünyası işte buraya atsam bakar mısın bı
( tabi bı sorun olmazsa mide bulantısı vs gibi)
Bunun gibiBende yaptım şimdi sanki kabardı gibi fıs fıs ses geliyoumut dünyası işte buraya atsam bakar mısın bı
( tabi bı sorun olmazsa mide bulantısı vs gibi)
Bnd evde karbonatla test yaptımçünkü geçen sefer testte pozitif çıkınca onuda denedim oda pozitif diyordu
Doğruluğu nedir bilmiyorum ama varmış oyle şeyler şekerlede yapiliyomuşBnd evde karbonatla test yaptımçünkü geçen sefer testte pozitif çıkınca onuda denedim oda pozitif diyordu
Kendimizi inceleye inceleye bi hal olduk yaHerkes idrarda tortu tortu diyodu bende yoktu öyle bi şeybugün gördüm idrarımda bayaa bayaa bu belirti mi ya kızlar? Son 7