Dua edin bana ne olur artık olsun o duyguyu yaşamak istiyorum çok aylar olduAynen öyle yoksa diğer şekil çok fazla heyecanlanıp aşırı üzülüyoruz
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinDua edin bana ne olur artık olsun o duyguyu yaşamak istiyorum çok aylar oldu
Yumurtlama oldu akıntı ve ateş takibi yaptım 20 sinde yumurtlama oldu ama önceki aylarda da yumurtlamaya göre adetim gelmemisti gecikmem olmuştu yada erken geldiği olmuştu o yüzden işte tam günümü belirleyemiyorum doktora da gittim bunun için olabilir sorun değil demiştiCanım keşke batıni bilseydin acaba yumurtlama olmasin
İnanamıyorum resmen çizgi var canımKızlaaar koşun yetişin bata çok var ama emin değilim ne kadar olduğunu da az önce ablam test almış dayanamadım yaptım bakın nolur
Ben ce de kan verrr ne zaman vericeksinEvet haklısın canım öyle yapayım kendimi yiyip bitirmektense kafam rahat olur en azından dmi
Kalpten gitcm valalhi ama içimde buruk bir sevinç var ya gecenkiler gibi olursa diyeİnanamıyorum resmen çizgi var canımşuan beni de gaza getirdin benim de 8i gösteriyor takvim ben de yapsam çıkar mı acaba
Yarın sabah idrarıyla testi tekrarlicm koyulastiysa hemen gidip kan vercmBen ce de kan verrr ne zaman vericeksinidrarda çıktığına göre kanda güzel bir değer çıkar inşallahh çok heyecanlıı
O zaman canım bu sefer inşallah kesin bebektir yumurtlamadan 12 gün geçmiş olma ihtimali çok yüksekYumurtlama oldu akıntı ve ateş takibi yaptım 20 sinde yumurtlama oldu ama önceki aylarda da yumurtlamaya göre adetim gelmemisti gecikmem olmuştu yada erken geldiği olmuştu o yüzden işte tam günümü belirleyemiyorum doktora da gittim bunun için olabilir sorun değil demişti
İşte o bnc bebişin haberiKalpten gitcm valalhi ama içimde buruk bir sevinç var ya gecenkiler gibi olursa diyerahmimin içinde kramp tarzi ağrı var kasılıyor sanki korkuyorum da adet olcm diye
Ben hep yumurtlamadan sonra 12.ci gün test yaptım geçenkilerdede onlarda da böyle çıktı kan verdiğim de beta düşüktu ama gebelik vardı o yüzden bugün 12.ci gün yine bende vardır diye düşünüyorum ama korkuyorum çokO zaman canım bu sefer inşallah kesin bebektir yumurtlamadan 12 gün geçmiş olma ihtimali çok yüksek
Bnmki canım 7 gün kaldı az sabır beraber yapacaz ama bnm sancım var sanki adet olacamİnanamıyorum resmen çizgi var canımşuan beni de gaza getirdin benim de 8i gösteriyor takvim ben de yapsam çıkar mı acaba
İnşallah bu sağlıklıdır canım ama bu sefer de kimyasalsa bir genetik testi yaptırin derim kaç defa tekrarlamis baksanaBen hep yumurtlamadan sonra 12.ci gün test yaptım geçenkilerdede onlarda da böyle çıktı kan verdiğim de beta düşüktu ama gebelik vardı o yüzden bugün 12.ci gün yine bende vardır diye düşünüyorum ama korkuyorum çok
Yakınlarıma soruyorum sizde böyle ağrı oldumu diye bizde olmadı diyor hiçbiri e benim midem çok bulanıyor diyorum daha çok erken mide bulantısı için diyorlar hep bı olumsuzluk çok uykum geliyor diyorum tembellikten diyorlar deli ettiler beniİşte o bnc bebişin haberi
Silik çizgi var gorunuyo kaç gün var bataKızlaaar koşun yetişin bata çok var ama emin değilim ne kadar olduğunu da az önce ablam test almış dayanamadım yaptım bakın nolur
Benim bat günüm kesin değil kuzum geçen aylar gecikmeli oldum hep ondan önceki aylar erken geldi düzene girmemişti daha o yüzden net günu bilemiyorumSilik çizgi var gorunuyo kaç gün var bata
Canım benim de şuan karnımın içinde ipi gerip gerip bırakıyolar gibi oluyor. Belirtiler benziyor içten dua ediyorum senin için inşallah inşallahhhh bu kez sağlıklı bir gebeliktir. Güzel haberlerini alırızKalpten gitcm valalhi ama içimde buruk bir sevinç var ya gecenkiler gibi olursa diyerahmimin içinde kramp tarzi ağrı var kasılıyor sanki korkuyorum da adet olcm diye
Bende çok istedim yaptırmak ama en az 5 kez olursa yapılıyormuş bunlari onemsememe gerek yokmuş doktor öyle dediİnşallah bu sağlıklıdır canım ama bu sefer de kimyasalsa bir genetik testi yaptırin derim kaç defa tekrarlamis baksana
Amiiiiin inşallah hepimiz için inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbimCanım benim de şuan karnımın içinde ipi gerip gerip bırakıyolar gibi oluyor. Belirtiler benziyor içten dua ediyorum senin için inşallah inşallahhhh bu kez sağlıklı bir gebeliktir. Güzel haberlerini alırız
Yok canım annemle yengem işte o zmn gecikince teste de var olduğu gördüğümde diyorlardi ağrı varmı rahmindeYakınlarıma soruyorum sizde böyle ağrı oldumu diye bizde olmadı diyor hiçbiri e benim midem çok bulanıyor diyorum daha çok erken mide bulantısı için diyorlar hep bı olumsuzluk çok uykum geliyor diyorum tembellikten diyorlar deli ettiler beni
HmBende çok istedim yaptırmak ama en az 5 kez olursa yapılıyormuş bunlari onemsememe gerek yokmuş doktor öyle dedi