Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Canım keşke batıni bilseydin acaba yumurtlama olmasin
Yumurtlama oldu akıntı ve ateş takibi yaptım 20 sinde yumurtlama oldu ama önceki aylarda da yumurtlamaya göre adetim gelmemisti gecikmem olmuştu yada erken geldiği olmuştu o yüzden işte tam günümü belirleyemiyorum doktora da gittim bunun için olabilir sorun değil demişti

Kızlaaar koşun yetişin bata çok var ama emin değilim ne kadar olduğunu da az önce ablam test almış dayanamadım yaptım bakın nolur
İnanamıyorum resmen çizgi var canım şuan beni de gaza getirdin benim de 8i gösteriyor takvim ben de yapsam çıkar mı acaba

İnanamıyorum resmen çizgi var canım şuan beni de gaza getirdin benim de 8i gösteriyor takvim ben de yapsam çıkar mı acaba
Kalpten gitcm valalhi ama içimde buruk bir sevinç var ya gecenkiler gibi olursa diye rahmimin içinde kramp tarzi ağrı var kasılıyor sanki korkuyorum da adet olcm diye

O zaman canım bu sefer inşallah kesin bebektir yumurtlamadan 12 gün geçmiş olma ihtimali çok yüksek

O zaman canım bu sefer inşallah kesin bebektir yumurtlamadan 12 gün geçmiş olma ihtimali çok yüksek
Ben hep yumurtlamadan sonra 12.ci gün test yaptım geçenkilerdede onlarda da böyle çıktı kan verdiğim de beta düşüktu ama gebelik vardı o yüzden bugün 12.ci gün yine bende vardır diye düşünüyorum ama korkuyorum çok

İnşallah bu sağlıklıdır canım ama bu sefer de kimyasalsa bir genetik testi yaptırin derim kaç defa tekrarlamis baksana

İşte o bnc bebişin haberi
Yakınlarıma soruyorum sizde böyle ağrı oldumu diye bizde olmadı diyor hiçbiri e benim midem çok bulanıyor diyorum daha çok erken mide bulantısı için diyorlar hep bı olumsuzluk çok uykum geliyor diyorum tembellikten diyorlar deli ettiler beni

Kalpten gitcm valalhi ama içimde buruk bir sevinç var ya gecenkiler gibi olursa diye rahmimin içinde kramp tarzi ağrı var kasılıyor sanki korkuyorum da adet olcm diye
Canım benim de şuan karnımın içinde ipi gerip gerip bırakıyolar gibi oluyor. Belirtiler benziyor içten dua ediyorum senin için inşallah inşallahhhh bu kez sağlıklı bir gebeliktir. Güzel haberlerini alırız

Amiiiiin inşallah hepimiz için inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim

Yok canım annemle yengem işte o zmn gecikince teste de var olduğu gördüğümde diyorlardi ağrı varmı rahminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…