Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Kızlar belirtileriniz ne durumda? Benim acayip uykum gelmeye başladı gün içinde bir de kasık batması, bel ağrısı devam ediyor. Azıcık acıkmaya başlayınca hafif midem bulanıyor gibi oluyor.
Kaç gun kaldi senin regl ye

Erken test icin yumurtlama tarihini biliyomusun biliyosan eğer 8 yada 10gun sonra rahme yerleşiyo beta yukselmeye başliyo die biliyorum ama herkeste aynimi bilmiyorum ona gore hesapla
Yani ovulasyon testi yapmadım ama benim döngüm inanılmaz düzenlidir 28. Gün şıp diye olurum bilemedin 29 o yüzden çatlama olalı 6-7 gün oldu sanırım daha var Ya bi şeyler var gerçekten ya da ilk deneme vücudum şaşırdı diye düşünüyorum belirti olsa bisürü şey okudum onlar da olurdu sanırım ne biliyim ama bi yandan olabilir mi acaba psikolojik de

Saat aynı yastayiz tesadüfe bak 85 limisin benim hiç tutmadı gecikmedi bile hep erken olurum bir defa test yapmisligim yok

Varmiş daha belirtilerin icin erken sanki psikolojikmi acaba inşallah pozitif sonuç aliriz bu ay erken gebelik testi yapsanmi 2 gun sonra bende merak ettim he
Aslında diğer konuda şöyle yazmış biri ”Evet yaptim 8 gün vardı adetime çok silik çıkmıştı, dün bir daha yaptım daha koyuydu, bugün de kan testi verdim.” Kan testi de 188 çıkmış hem de. Ayy

Merhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum 16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını

Seninkine az kalmış benimki25 gibi inşallah bu sefer olur
Ya biz çok değerlendiremedik gibi yumurtlamayi önceki gunleri bide sonrasindaki gunu anca bi umut yinede bakalım 9 yada 10 gibi olmam lazim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…