İnşallah canımAynı ayda hamile kalıyormuş uz
umarım kucağınıza bir yavruş alırsınız güzel haberler alırsınızz önümüzdeki ay bende çocuk olcaksa benim şansımı allah size verir inşallah aminn çok çok üzüldüm hayırlısı olur hakkınızda inşallahMerhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını
Çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun inşallahMerhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını
Senin güzel kalbineumarım kucağınıza bir yavruş alırsınız güzel haberler alırsınızz önümüzdeki ay bende çocuk olcaksa benim şansımı allah size verir inşallah aminn çok çok üzüldüm hayırlısı olur hakkınızda inşallah
Ne iğnesiİnşallah canımbenim tek korkum kaldiktan sonra nolcak iğneler işe yarayacakmı 3 akşamdır yapıyorum iğneyi karnım morluklar icinde şimdiden allahım emeklerimizi boşa çıkarmasin
Ya çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun çok stres oldum iyiceumarım kucağınıza bir yavruş alırsınız güzel haberler alırsınızz önümüzdeki ay bende çocuk olcaksa benim şansımı allah size verir inşallah aminn çok çok üzüldüm hayırlısı olur hakkınızda inşallah
Doğru olabilir ben önceki aylarda smear testi yaptirmak icin gitmistim muayene sirasinda yumurtami gordu dr 11. Gunumdu bazen erken yumurtlaniyoya mantikli 8 gun kala cikabilir gibiAslında diğer konuda şöyle yazmış biri ”Evet yaptim 8 gün vardı adetime çok silik çıkmıştı, dün bir daha yaptım daha koyuydu, bugün de kan testi verdim.” Kan testi de 188 çıkmış hem de. Ayy
Tabi atoyorum hemen. Bunu gün içinde yapmıştım yemek yedim su içtim adetime 4 gün varken yani. Yarın sabah aç karnına tekrar ilk idrarla yapicamÇok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun inşallahAtar mısın testini bakalım
Erken gebelikte varmiydi ay hadi inşaAllah herkesten önce senin batın inşallah sen hepimize hayırlı haberi ilk sen verirsinMerhaba hanımlar bende buraya katılmak istedim benim bat 4 haziran bugün erken gebelik yaptım productor early çok.cok.silil.var gibi ya da ben öyle istiyorum16 Aralık'ta 23 haftalik ikiz sezeryanla kızlarımı kaybettim. Ondan bu yana koruduk Nisan ayı ve bu ay sadece düzenli oldu. Nisan ayında ovulasyon kullandım değerlendirdik ama olmadı kimyasal oldu adetten 3 gün baya belli silik ikinci çizgi çıktı adetim 4 gün geçti sonra zaten kanama başladı. Bu ay da 2 güne bı değerlendirdik ama ovulasyon kullanmadım stres oluyorum diye onun yerine adetin 25. Günü progesteron yaptırdım 10.87 çıktı sanırım yumurtladim. Bugün de hem kaset hem erken genelik yaptım yok çıkmadı. Erken gebelikte sadece çok çok silik çıktı gibi var gibi yok gibi benden başkası göremez herhalde neyse uzattım kusura bakmayın belirtilerinix var mı? Benim kasık ağrım var sadece çok istiyorum artık olmasını
ay ben görüyorum bi öizgi ama doğru yere mi bakıyorum acabaTabi atoyorum hemen. Bunu gün içinde yapmıştım yemek yedim su içtim adetime 4 gün varken yani. Yarın sabah aç karnına tekrar ilk idrarla yapicam
Eki Görüntüle 2861649
Ben de gördüm çok ince silik bir çizgiTabi atoyorum hemen. Bunu gün içinde yapmıştım yemek yedim su içtim adetime 4 gün varken yani. Yarın sabah aç karnına tekrar ilk idrarla yapicam
Eki Görüntüle 2861649
Ya hepimiz oluruz inşallah uğurlu gelir inşallah yoksa psikolojim hiç normal değilErken gebelikte varmiydi ay hadi inşaAllah herkesten önce senin batın inşallah sen hepimize hayırlı haberi ilk sen verirsin
Bende bilmiyorum inanın ben kendim çizgi yapiyomusum gibi geldi kör olacaktım nerdeyseay ben görüyorum bi öizgi ama doğru yere mi bakıyorum acaba
Bnd 4 gün kala yapmıştım böyle siliktiBen de gördüm çok ince silik bir çizgi
İnşallah canımYa hepimiz oluruz inşallah uğurlu gelir inşallah yoksa psikolojim hiç normal değil
Bugün zaten geçti ama yarın da sabah erkenden gidip almam lazım evde test yok. İnşallah sabredebilirsem cuma yapmak niyetim ama her şey olabilirDoğru olabilir ben önceki aylarda smear testi yaptirmak icin gitmistim muayene sirasinda yumurtami gordu dr 11. Gunumdu bazen erken yumurtlaniyoya mantikli 8 gun kala cikabilir gibi
Ya çizgi gibi değil silik gibi değil pembe değil.kuruma çizgisi değil ben anlayamadım önceki gebeliğim de 2 gün kala pembe silik çizgi çıkmıştı normal kaset testte yarın sabah bidaha yapcam.ilk.idrarla bakalım :/Bnd 4 gün kala yapmıştım böyle siliktiama insallah onunki sağlıklı bir şekilde olur
Aynn canım ilk idrarla tekrarla inşallah görürüz çift kırmızıyıYa çizgi gibi değil silik gibi değil pembe değil.kuruma çizgisi değil ben anlayamadım önceki gebeliğim de 2 gün kala pembe silik çizgi çıkmıştı normal kaset testte yarın sabah bidaha yapcam.ilk.idrarla bakalım :/
Ne belirtisi acaba benimde mide bulandım var aşırı bat 10 haziranHeyecanlıbenim mide bulantım 2 gündür hız kesmeden devam ediyor aşırı gaz var sizdede oylemi
sabah güzel haber bekliyorummmmAynn canım ilk idrarla tekrarla inşallah görürüz çift kırmızıyı