Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Aynı ayda hamile kalıyormuş uz
İnşallah canım benim tek korkum kaldiktan sonra nolcak iğneler işe yarayacakmı 3 akşamdır yapıyorum iğneyi karnım morluklar icinde şimdiden allahım emeklerimizi boşa çıkarmasin

umarım kucağınıza bir yavruş alırsınız güzel haberler alırsınızz önümüzdeki ay bende çocuk olcaksa benim şansımı allah size verir inşallah aminn çok çok üzüldüm hayırlısı olur hakkınızda inşallah

Çok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah Atar mısın testini bakalım bizde

Ya çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun çok stres oldum iyice

Doğru olabilir ben önceki aylarda smear testi yaptirmak icin gitmistim muayene sirasinda yumurtami gordu dr 11. Gunumdu bazen erken yumurtlaniyoya mantikli 8 gun kala cikabilir gibi

Erken gebelikte varmiydi ay hadi inşaAllah herkesten önce senin batın inşallah sen hepimize hayırlı haberi ilk sen verirsin

Doğru olabilir ben önceki aylarda smear testi yaptirmak icin gitmistim muayene sirasinda yumurtami gordu dr 11. Gunumdu bazen erken yumurtlaniyoya mantikli 8 gun kala cikabilir gibi
Bugün zaten geçti ama yarın da sabah erkenden gidip almam lazım evde test yok. İnşallah sabredebilirsem cuma yapmak niyetim ama her şey olabilir

Bnd 4 gün kala yapmıştım böyle silikti ama insallah onunki sağlıklı bir şekilde olur
Ya çizgi gibi değil silik gibi değil pembe değil.kuruma çizgisi değil ben anlayamadım önceki gebeliğim de 2 gün kala pembe silik çizgi çıkmıştı normal kaset testte yarın sabah bidaha yapcam.ilk.idrarla bakalım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…