İnşallah başka bi şey çıkmazsan altından offf ölücem heyecandan artık. zaten sabırsız bi insanımAyyy hadi inşallahh lariiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah başka bi şey çıkmazsan altından offf ölücem heyecandan artık. zaten sabırsız bi insanımAyyy hadi inşallahh lariiiii
Kaç gun kaldi senin regl yeKızlar belirtileriniz ne durumda? Benim acayip uykum gelmeye başladı gün içinde bir de kasık batması, bel ağrısı devam ediyor. Azıcık acıkmaya başlayınca hafif midem bulanıyor gibi oluyor.
Benim kasıklarımda ağrı başladı, gogsum şişti bide sürekli çişim geliyorKızlar belirtileriniz ne durumda? Benim acayip uykum gelmeye başladı gün içinde bir de kasık batması, bel ağrısı devam ediyor. Azıcık acıkmaya başlayınca hafif midem bulanıyor gibi oluyor.
Benim 8 gün var dahaKaç gun kaldi senin regl ye
Test yapsak çıkmaz dimi yaBenim kasıklarımda ağrı başladı, gogsum şişti bide sürekli çişim geliyor
Varmiş daha belirtilerin icin erken sanki psikolojikmi acaba inşallah pozitif sonuç aliriz bu ay erken gebelik testi yapsanmi 2 gun sonra bende merak ettim heBenim 8 gün var daha
Erken test icin yumurtlama tarihini biliyomusun biliyosan eğer 8 yada 10gun sonra rahme yerleşiyo beta yukselmeye başliyo die biliyorum ama herkeste aynimi bilmiyorum ona gore hesaplaTest yapsak çıkmaz dimi ya
Ah inşallah değerlendirebilmişizdir bu ay yumurtlama zamanını 2 çizgiyi görürüz hayırlısıylaMerhaba bat 10 yakın gunlerimiz senle hayirlisi insallah
Yani ovulasyon testi yapmadım ama benim döngüm inanılmaz düzenlidir 28. Gün şıp diye olurum bilemedin 29 o yüzden çatlama olalı 6-7 gün oldu sanırım daha var Ya bi şeyler var gerçekten ya da ilk deneme vücudum şaşırdı diye düşünüyorum belirti olsa bisürü şey okudum onlar da olurdu sanırım ne biliyim ama bi yandan olabilir mi acaba psikolojik deErken test icin yumurtlama tarihini biliyomusun biliyosan eğer 8 yada 10gun sonra rahme yerleşiyo beta yukselmeye başliyo die biliyorum ama herkeste aynimi bilmiyorum ona gore hesapla
Yok hayır olmadı galiba ben çok stres yapıyorum ondan olmuyorBen sordum ama düşukleriniz felan oldumu genetiktede düşuk olmayinca bakmiyolar devlet hastanesinde yaptirdim ben testi
Saat aynı yastayiz tesadüfe bak 85 limisin benim hiç tutmadı gecikmedi bile hep erken olurum bir defa test yapmisligim yokYa bende kızim buyusun nasip olursa oyle evlilik yaparim dedim bendeydi kızimin velayeti evlenir evlenmezde cocuk yaparim diyodum ama gerci gebelik olduda kalbi durdu pihtilaşma bozuklugundan olmayinca olmuyo rabbim hayirlisini nasip etsin 36 yaşindayim
Seninkine az kalmış benimki25 gibi inşallah bu sefer olurDaha 10 gun var geçmiyo
Hadi inşallah allahın izni ileAh inşallah değerlendirebilmişizdir bu ay yumurtlama zamanını 2 çizgiyi görürüz hayırlısıyla
Anladım canım evet streste cok etkiliyoYok hayır olmadı galiba ben çok stres yapıyorum ondan olmuyor
Aslında diğer konuda şöyle yazmış biri ”Evet yaptim 8 gün vardı adetime çok silik çıkmıştı, dün bir daha yaptım daha koyuydu, bugün de kan testi verdim.” Kan testi de 188 çıkmış hem de. AyyVarmiş daha belirtilerin icin erken sanki psikolojikmi acaba inşallah pozitif sonuç aliriz bu ay erken gebelik testi yapsanmi 2 gun sonra bende merak ettim he
85liyim evetSaat aynı yastayiz tesadüfe bak 85 limisin benim hiç tutmadı gecikmedi bile hep erken olurum bir defa test yapmisligim yok
Aynı ayda hamile kalıyormuş uz85liyim evet
Ya biz çok değerlendiremedik gibi yumurtlamayi önceki gunleri bide sonrasindaki gunu anca bi umut yinede bakalım 9 yada 10 gibi olmam lazim amaSeninkine az kalmış benimki25 gibi inşallah bu sefer olur
85liyim ev
Olacağı varsa bir defada bile olur inşallahYa biz çok değerlendiremedik gibi yumurtlamayi önceki gunleri bide sonrasindaki gunu anca bi umut yinede bakalım 9 yada 10 gibi olmam lazim ama