• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar nasıl gidiyor. Ne alemde bebisler. Yeni haberler var mi? Cinsiyetler belli olmaya başladı mi? Benim kalp atışları duyuldu şükür. Tek bebeğimiz tutunmuş hayırlısıyla inşallah
Sağlıkla gelsin salı kontrol var bakalım gösterecekmi hafif serimeler başladı saniyelik şeyler hissediyorum çok güzel bir duygu Allah ım herkese yaşatsın bulantılar devam ara ara kusuyorum şükür her anın tadını çıkarın kızlar stres olmayın

Sağlıkla gelsin salı kontrol var bakalım gösterecekmi hafif serimeler başladı saniyelik şeyler hissediyorum çok güzel bir duygu Allah ım herkese yaşatsın bulantılar devam ara ara kusuyorum şükür her anın tadını çıkarın kızlar stres olmayın
Hadi gözün aydın. En riskli donemin bitti. Hamileliğin tadını çıkar artık

Günaydın kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor rüyalarda bebisler gorunuyormu
Bulantı namına hiç bir şey yok. Aşırı tembellik ve isteksizlik var. Bu gün çok yoğun bir gündü. Biraz agrim ve kasılmam var ama perinatolagla görüştüm kan sulandiriciyi kesti, bebisimizin durumu iyi ama Tsh icin ilaç başlamam gerekiyormuş acilen. Bebisimi henüz rüyamda görmedim kontrol öncesinde hep kontrol adamlarını görüyorum. Sizin cinsiyetler belli olmaya başladı mi?

Günaydın kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor rüyalarda bebisler gorunuyormu
Bebislerimi 10. Haftamdayken ruyamda gordum masallah masallah ama sonra hic gormedim ☺️ Bulanti kusma devam ediyor. 12. Haftaya geldim sanki bi tik azaldi dicem noktada tekrar basliyor.. yaklasik 8 kg verdim.. serum yedim simdi eve geldim.. bebislerden birinin burun kemigi yarim gozukuyor dedi doktor bey, digerinde hic bir negatif birsey demedi.. cogul gebelikte ikili tarama testi pek anlasilmazmis oyuzden bana kromozamal test onerdi.. o da kesin sonuc vermezmis yani. Hakkimda hayirlisi guzel seyler diliyorum Allahimdan.. Herkesi cok cok opuyorum Daphnesw Daphnesw senide tebrik ediyorum cook cook mutlu oldum Allah sagliklica elimize almayi nasip etsin.. herkese iyi aksamlar

Bulantı namına hiç bir şey yok. Aşırı tembellik ve isteksizlik var. Bu gün çok yoğun bir gündü. Biraz agrim ve kasılmam var ama perinatolagla görüştüm kan sulandiriciyi kesti, bebisimizin durumu iyi ama Tsh icin ilaç başlamam gerekiyormuş acilen. Bebisimi henüz rüyamda görmedim kontrol öncesinde hep kontrol adamlarını görüyorum. Sizin cinsiyetler belli olmaya başladı mi?
O bendede vardı hamilesin derlerdi yok dr um desin öyle insncam derdim rüyamda 🤣 bugün kontrol var 4 de içim kıpır kıpır ağlayıp duruyorum her kontrol böyle olursa yandık cinsiyet belki görünür ama umrumda değil ona kavusayimda sağlıkla Akşam babamız göbeğe pencere actirsakta ordan baksam dedi eee kıskandı bizi hissediyorum ya hareketleri azda olsa :emir_bebek: Allah ım herkese yaşatsın inanın okadar kalpten dua ediyorumki hergun herkes bunu yaşasın

Kızlar biliosunuz 1. Denemem negatif sonuçlandı bu ay relax geçirdim regl günüm bugündü olmayınca kan testi yapayım dedim doktoruma gittim ve idrarda bakalım önce dedi ve saniyesinde bu çıktı %10 idrar testi yanılma payı var dedi ama ilave ilaç hiç kullanmadım bu ay aşırı heyecanlandım.
Kan tahlili 2 de çıkıcak var mıdır yoksa yine mi hüsran olur acaba 😭

Eklentiler

• B73EA817-A3CD-4208-8F20-295F80E354FD.webp
    B73EA817-A3CD-4208-8F20-295F80E354FD.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 45
Şimdi de yaptım hepsi anında pozitif :'(

Eklentiler

• 8ECACC56-F496-4B69-8A3C-06E805B265C4.webp
    8ECACC56-F496-4B69-8A3C-06E805B265C4.webp
    43 KB · Görüntüleme: 42
Simdi gördüm vermişsin. Bu arada kullandığımız iğnelerin etkileri sürüyor bir iki ay daha diye biliyorum:)

Simdi gördüm vermişsin. Bu arada kullandığımız iğnelerin etkileri sürüyor bir iki ay daha diye biliyorum:)
verdim kan inşallah 2'ye kadar çıkar dediler sürekli sayfa yenileyerek bekliyorum :( Allahım doktorum da demişti iğnelerin etkisinden normal yolla da hamile kalabilirsin diye

Kızlar biliosunuz 1. Denemem negatif sonuçlandı bu ay relax geçirdim regl günüm bugündü olmayınca kan testi yapayım dedim doktoruma gittim ve idrarda bakalım önce dedi ve saniyesinde bu çıktı %10 idrar testi yanılma payı var dedi ama ilave ilaç hiç kullanmadım bu ay aşırı heyecanlandım.
Kan tahlili 2 de çıkıcak var mıdır yoksa yine mi hüsran olur acaba 😭
Hayırlı olsun 💕

Back
X