• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aynı durumdayız. Benim doktor da 4bb kalite, 5.gün (donmuş) dedi, yeni düşük yaptığım için 2 ay sonra transferi yaparız dedi. Böyle aynı durumda iyi sonuçlanan transfer moral oldu bana da.
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Hic moralini bozma.. benim ikiside tuttu birde oyle dusun.. bu haftama kadar bende cok sikinti yasadim ama Allaha sukur.. moralini yuksek tut iyi beslen.. Hamile kaldiginda vucut rezervin olsun cok cok. Allah yardimcin olsun

Transferimin 6. Günü dondurulmuş 5. Gün teansferiydi 2 embriyo transfer edildi test yaptım bu gün ama ilaçlardan mı böyle çıktı aceba sevinsem mi bilemedim

Eklentiler

• 98F187D8-BE10-41F6-86BD-592AD7B2B13B.webp
    98F187D8-BE10-41F6-86BD-592AD7B2B13B.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 41
Transferimin 6. Günü dondurulmuş 5. Gün teansferiydi 2 embriyo transfer edildi test yaptım bu gün ama ilaçlardan mı böyle çıktı aceba sevinsem mi bilemedim
Hamissin kuzummm Allahin izniyle transfer yoluyla ise ilaclarin etkisi olmaz..☺️☺️ Kan verip sonucunu kesinlestirirsin. Allah kucagina almayi nasip etsin

Canım benim 4. Denememizde transferde 10. Günümdü bu gün kan değerim 141 çıktı rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Aminnn canım aminn inşallah çok garip duygu ilk ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum Allah'ım kucaklarimiza almayı nasip etsin

Bu konuyla ilgili pek birşey bilmiyordum biraz araştırdım benim tedavi gördüğüm hastanede ikiside kullanılıyormuş gerekli gördükleri hastalarda imsi yöntemi uygulanıyormuş bu bilgiyi hastaya vermiyorlar sanırım sormayınca... siz hangi şehirdesiniz
Canım hangi tüp bebek merkezi bu yöntemi uyguluyor? Biz bahçeciye gidicez 8 bin kat yaklaştırıp bakıyoruz en iyisini seçiyoruz dediler bizde sayı 1 milyon canlı sperm 5%ileri hızlı 5% yerinde hareketli ama bende içim rahat olsun istiyorum bazı yerler bakmıyomuş

Canım hangi tüp bebek merkezi bu yöntemi uyguluyor? Biz bahçeciye gidicez 8 bin kat yaklaştırıp bakıyoruz en iyisini seçiyoruz dediler bizde sayı 1 milyon canlı sperm 5%ileri hızlı 5% yerinde hareketli ama bende içim rahat olsun istiyorum bazı yerler bakmıyomuş
Ben Adana da kışla başkent hastanesinde varmı diye bakmıştım internetten varmış... size yapılan işlem bu zaten bahçeci de varmış netten araştırabilirsiniz

Ben Adana da kışla başkent hastanesinde varmı diye bakmıştım internetten varmış... size yapılan işlem bu zaten bahçeci de varmış netten araştırabilirsiniz
Çok sağolun bahçecide olduğunu bilmiyodum sayımız düşük ya olmassa diye korkuyodum ya dna sı köyü olanlar seçilirse diye ama içim rahatlattınız gerçi doktorda demişti ama tabi para endeklisimi sizi düşünerekmi insan emin olamıyo

Çok sağolun bahçecide olduğunu bilmiyodum sayımız düşük ya olmassa diye korkuyodum ya dna sı köyü olanlar seçilirse diye ama içim rahatlattınız gerçi doktorda demişti ama tabi para endeklisimi sizi düşünerekmi insan emin olamıyo
Kesinlikle haklısın bizdede aynı problemler var ama hiç bi açıklama yapılmadı yapılan tüp bebek kimyasal oldu doktor talep etmesem görüşmüyordu sebebini sorduğumda sperm kalitesinden dedi hemen tekrar deneyelim dedi insan irite oluyor 😏

canım senin dediğin işlem ımsı sanırım bahçeci yıllardır yapıyor bu ımsı işlemini için rahat olsun bence

canım senin dediğin işlem ımsı sanırım bahçeci yıllardır yapıyor bu ımsı işlemini için rahat olsun bence
Evet canım ımsiymiş insan bilmedi konuların içinde bulunca kendini böyle oluyo ne zormuş rabbim banada ilk denemede nasip etsin .. 6 ay sonra yaptırıcaz şimdiden her gece rühalarıma giriyor bu konu

Back
X