• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hamilelik yoksa ve eğer test yanlış değilse asla testlerde silik çizgi çıkmaz.Bence bir test daha yapın ama görünen o ki siz hamilesiniz.
keşke bir iki gun sonra tekrar yapayım bakalım bende once lerı cok yaptım cıkmamıstıı ama adet de oldugum ıcın acaba dıyor ınsan teşekkür ederim cevap için

A Altibirlik61 nasıl gidiyor bebisler nasil
Cok sukur Allaha canim iyiyiz. Yatak istirahatindeyim. Kanama alani hala var. Mide bulantisi hala var. Yemek yiyemiyorum. Hayatim cok degisti🙈 Senin nasil canim? Basladimi bulantin ama daha erken bende 8. Haftada baslamisti. Allah yardimcimiz olsun. Kimi insan bulantisiz kusmadan atlatiyor. Allahin lutfu olarak goruyorum. Bakalim daha neler degiscek ilaclarimdan folik asiti doktorum daha icmene gerek yok dedi. Cunku ne yesem cikaeiyordum. Sadece vajinadan fitil ve ignem devam ediyor.. cok optum. Sevgiler😘😘

Kizlar nasilsiniz? Bizimde ikizlerimiz geliyor😍😍çok şaşkınım çok sevinçliyim...biraz önce kalp atışlarını duyduk çok sukur🙏🙏🙏
Aaa sende ikiz demek oh ohh ☺️🙈 Ne kadar guzel mutluluk cok iyi anliyorum saskinliginida sevincini de. Canim Dikkat et kendine cok yorma kendini dinlenmen gereken zamanlarinda uzan dinlen. Sevgiler😘😘

Aaa sende ikiz demek oh ohh ☺🙈 Ne kadar guzel mutluluk cok iyi anliyorum saskinliginida sevincini de. Canim Dikkat et kendine cok yorma kendini dinlenmen gereken zamanlarinda uzan dinlen. Sevgiler😘😘
Çok teşekkür ederim canım.. ilk şoku atlattık şimdi korkular başladı...mide bulantılarım başladı 4 5 gündür.. dinleniyorum bol bol...inşallah çabuk geçer zaman

Back
X