- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #2.381
Gozun aydin olsun canim.. insallah istedigin gibi bir surec gecirirsin.. Dualarim seninleAy allahıminşallah sağ salim ilerler süreç
çok mutluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin olsun canim.. insallah istedigin gibi bir surec gecirirsin.. Dualarim seninleAy allahıminşallah sağ salim ilerler süreç
çok mutluyum
SLm canim napiosun ilk heycanimi seninle paylasmistim biz yarin 10+0 olugoruz senin nasil gidior cinsiyeti belli oldumuGünaydın kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor rüyalarda bebisler gorunuyormu
Hayirli olsun canim dogal yolla ilackarin etkisiylemi kaldin cok muhtesem bisey bence buu buarafa degerin gayet normel benimde ilk kan verdimde 35.06 çıkmıştı yani isalah katlana katlana devam ederŞimdi de yaptım hepsi anında pozitif :'(
İnşallah çok teşekkür ederimGozun aydin olsun canim.. insallah istedigin gibi bir surec gecirirsin.. Dualarim seninle![]()
İlaçların etkisi ile oldu herhalde normal yolla oldu evet ümitlerim tükenmişti resmenHayirli olsun canim dogal yolla ilackarin etkisiylemi kaldin cok muhtesem bisey bence buu buarafa degerin gayet normel benimde ilk kan verdimde 35.06 çıkmıştı yani isalah katlana katlana devam eder
Oh oh maşallah size dün kontrol vardı belli olmadı ziplamaktan gostermiyoki rahatına düşkün benim kiSLm canim napiosun ilk heycanimi seninle paylasmistim biz yarin 10+0 olugoruz senin nasil gidior cinsiyeti belli oldumu
Ayhadi isallah canimm cok sevindim buarada ikizlerim oluyo bolundu tek ebriom benimm birde sey sorcamm 2 gundur kasik larimda agri ve aciyor resmen burimu doktorumla gorusmelimiyom normal.olan seymidir kiiOh oh maşallah size dün kontrol vardı belli olmadı ziplamaktan gostermiyoki rahatına düşkün benim kiikili tarama istedi dr istemiyordum ama verdik sadece bunu yaptircam ya inşallah Allah ımin izniyle durumu iyidir testler umrumda değil okadar baglandimki ona bisey olsa vazgeçemem ki bugüne Allah imin izniyle geldik inşallah sonuna kadar herşey güzel olcak
Ay ne guzel sağlıkla gelsinler Rahim büyüyor bebek buydukce ve sende ikiz ooo dur bakalim tatlı yorgunluklar agrilar bekliyo yani normal o agrilar su sıra corapsız gezmeyin hava değişiyor usutmememiz lazımA
Ayhadi isallah canimm cok sevindim buarada ikizlerim oluyo bolundu tek ebriom benimm birde sey sorcamm 2 gundur kasik larimda agri ve aciyor resmen burimu doktorumla gorusmelimiyom normal.olan seymidir kii
Ay ne guzel sağlıkla gelsinler Rahim büyüyor bebek buydukce ve sende ikiz ooo dur bakalim tatlı yorgunluklar agrilar bekliyo yani normal o agrilar su sıra corapsız gezmeyin hava değişiyor usutmememiz lazımA
Ayhadi isallah canimm cok sevindim buarada ikizlerim oluyo bolundu tek ebriom benimm birde sey sorcamm 2 gundur kasik larimda agri ve aciyor resmen burimu doktorumla gorusmelimiyom normal.olan seymidir kii
Benim daha önce benzer bir durum basitleri canim. 2007 yılı olduğu icin tam kaç haftalık olduğunu hatırlamıyorum ama aniden kanamam başladı bebek asagi indi demişti doktor. Çok uzun sure progestoron desteği ile yaklaşık 1.5 ay adet kanaması yaşadım. Çok şükür 38. Haftaya vardık ve sezeryan oldum. Önceki doğumum öyle olduğu icin. Oğlum 12 yasindaZ korkma gani. İstirahatle toparlarsın insallahMerhaba arkadaşlar Haziran ayında transfer oldum ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim şu an 12 hafta 3 günlük bebeğim pazar günü kanamam oldu baya et parçası ile birlikte ben bebeğim düştü sandım ama çok şükür bebeğime bişey olmamış bı gece hastanede yattım Dr baktı ultrason la ve bebeğin plasenta sı asada olduğunu söyledi korktum açıkçası ve rahim büyüdükçe yukarı çıkar diyorlar bunun bebeğe zararı olmaz demi böyle asada olup doğum yapan varmı ben normal doğum ilk zamanlar istiyordum ama şimdi bebeğimin sağlığı için sezeryan düşünüyorum Allah'ım bebislerimizi hayırlısı ile sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin güzel rabbim
çok tebrik ederim gözünaydınn Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinSonuç 44,6 çok mu düşük![]()
Ayni merkezde mibyaptirdini. Bu önemli. İki gün sonra tekrar edin eğer yükselme varsa sorun yoktur. Belki kullandığınız çatlatma iğnesi etkisiyle ilk test yüksek çıkmış olabilir.Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu
Teşekkür ederim Allahım bekleyen herkesi sevindirsin inşallahkızlar dun adet oldum bugun dr um çağırdı bakalım transfer ne zaman olucak ne ilaçlar vericek çok heyecanlıyım
çok tebrik ederim gözünaydınn Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Ben orada tedavi görüyorum.Merhaba izmir irembe'de tadavi olan varmı?
Yaa çok şükür inşallah canım çok teşekkür ederim 5 yıldır çok uğraştık eşimle tüp Bebek tedavisi gördüm 3.de tuttu elhamdülillah ama işte aniden olunca insan çok korkuyor 1 2 gündür kanamam yoktu bugün az az tekrar başladı inşallah bebeğime bişey olmaz yüce rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBenim daha önce benzer bir durum basitleri canim. 2007 yılı olduğu icin tam kaç haftalık olduğunu hatırlamıyorum ama aniden kanamam başladı bebek asagi indi demişti doktor. Çok uzun sure progestoron desteği ile yaklaşık 1.5 ay adet kanaması yaşadım. Çok şükür 38. Haftaya vardık ve sezeryan oldum. Önceki doğumum öyle olduğu icin. Oğlum 12 yasindaZ korkma gani. İstirahatle toparlarsın insallah
Aynı durumdayız. Benim doktor da 4bb kalite, 5.gün (donmuş) dedi, yeni düşük yaptığım için 2 ay sonra transferi yaparız dedi. Böyle aynı durumda iyi sonuçlanan transfer moral oldu bana da.Gecen hafta pazartesi yani ayin 10 unda transfer oldum. 5. Gün embriyosu hic analamdim ama embriyoma kalite derecesi olarak 4bb yazmislar . Haftaya oersembede yani ayin 20 sinde test yaptirmami istediler