- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #2.361
Hakkımızda hayırlısı olsun canımçok şükür güzel haber Allah kucagına almayı nasip etsin. ben beklemedeyim transfer için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun canımçok şükür güzel haber Allah kucagına almayı nasip etsin. ben beklemedeyim transfer için
aminnnHakkımızda hayırlısı olsun canım
Sağlıkla gelsin salı kontrol var bakalım gösterecekmi hafif serimeler başladı saniyelik şeyler hissediyorum çok güzel bir duygu Allah ım herkese yaşatsın bulantılar devam ara ara kusuyorum şükür her anın tadını çıkarın kızlar stres olmayınKızlar nasıl gidiyor. Ne alemde bebisler. Yeni haberler var mi? Cinsiyetler belli olmaya başladı mi? Benim kalp atışları duyuldu şükür. Tek bebeğimiz tutunmuş hayırlısıyla inşallah
Hadi gözün aydın. En riskli donemin bitti. Hamileliğin tadını çıkar artıkSağlıkla gelsin salı kontrol var bakalım gösterecekmi hafif serimeler başladı saniyelik şeyler hissediyorum çok güzel bir duygu Allah ım herkese yaşatsın bulantılar devam ara ara kusuyorum şükür her anın tadını çıkarın kızlar stres olmayın
Sağol canım Inşallah böyle devam ederizHadi gözün aydın. En riskli donemin bitti. Hamileliğin tadını çıkar artık
Bulantı namına hiç bir şey yok. Aşırı tembellik ve isteksizlik var. Bu gün çok yoğun bir gündü. Biraz agrim ve kasılmam var ama perinatolagla görüştüm kan sulandiriciyi kesti, bebisimizin durumu iyi ama Tsh icin ilaç başlamam gerekiyormuş acilen. Bebisimi henüz rüyamda görmedim kontrol öncesinde hep kontrol adamlarını görüyorum. Sizin cinsiyetler belli olmaya başladı mi?Günaydın kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor rüyalarda bebisler gorunuyormu
Bebislerimi 10. Haftamdayken ruyamda gordum masallah masallah ama sonra hic gormedimGünaydın kızlar nerlerdesiniz nasıl gidiyor rüyalarda bebisler gorunuyormu
O bendede vardı hamilesin derlerdi yok dr um desin öyle insncam derdim rüyamdaBulantı namına hiç bir şey yok. Aşırı tembellik ve isteksizlik var. Bu gün çok yoğun bir gündü. Biraz agrim ve kasılmam var ama perinatolagla görüştüm kan sulandiriciyi kesti, bebisimizin durumu iyi ama Tsh icin ilaç başlamam gerekiyormuş acilen. Bebisimi henüz rüyamda görmedim kontrol öncesinde hep kontrol adamlarını görüyorum. Sizin cinsiyetler belli olmaya başladı mi?
verdim kan inşallah 2'ye kadar çıkar dediler sürekli sayfa yenileyerek bekliyorumSimdi gördüm vermişsin. Bu arada kullandığımız iğnelerin etkileri sürüyor bir iki ay daha diye biliyorum:)
Sonucu bekliyorum :)verdim kan inşallah 2'ye kadar çıkar dediler sürekli sayfa yenileyerek bekliyorumAllahım doktorum da demişti iğnelerin etkisinden normal yolla da hamile kalabilirsin diye
Yok bata göre normal bence. Hiç moral bozma 2 gün sonra tekrarla. Gözün aydın bu arada :)Sonuç 44,6 çok mu düşük![]()
Ay allahımYok bata göre normal bence. Hiç moral bozma 2 gün sonra tekrarla. Gözün aydın bu arada :)
Hayırlı olsunKızlar biliosunuz 1. Denemem negatif sonuçlandı bu ay relax geçirdim regl günüm bugündü olmayınca kan testi yapayım dedim doktoruma gittim ve idrarda bakalım önce dedi ve saniyesinde bu çıktı %10 idrar testi yanılma payı var dedi ama ilave ilaç hiç kullanmadım bu ay aşırı heyecanlandım.
Kan tahlili 2 de çıkıcak var mıdır yoksa yine mi hüsran olur acaba![]()
Teşekkür ederim umarım yükselir değerimHayırlı olsun![]()