• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Demiştin cnm valla sen öyle yazınca yine dedim umudunu kaybetme çok şükür pozitif çıktı inşallah seninkinde pozitif çıkıcak 🤲🏻
Amin canım insallah hepimizin pozitif olur :)

Bu arada eşime seni söylüyorum simdi. Bana test gününden önce kan vermeyi bile yasakladı :)

Adet tarihine gore 5+3 haftalıgım ama ben 2 gun oncesine kadar kasık agrııs bacak agrısı vs şikayetlerim varken 2 gündür hiç şikayetim kalmaıd diyebilirim. Daha muayene de olmadım o yuzden biraz endişelendim canım
Sakın ol sen dr gidene kadar ilaçlarına dikkat etmeye devam et pozitif ol ben 19 gün gordum keseyi testten bir hafta sonra tadını çıkarıyoruz artık stres yok

Sakın ol sen dr gidene kadar ilaçlarına dikkat etmeye devam et pozitif ol ben 19 gün gordum keseyi testten bir hafta sonra tadını çıkarıyoruz artık stres yok
İnşallah canım, Kendi dr um bugun bir görmek istedi o yüzden aldım randevuyu, Tüp bebek yaptırdıgım merkez ay sonunda ultrason için çağırdı anca görürüz kalp atışını dedi.

çok çok tebrik ediyorum Allahım kucagına almayı nasip etsin konus onlarla sev ve hergun karnına ayetel kursı oku bebelerini korusun
Amin rabbim hepimize nasip etsin daha transfer olmadan okumaya başladım rabbim onları bana bağışla diye diye gece gündüz dua ettim hayırlısını diledim çok şükür pozitif sonuç aldım inşallah devam eder artış 🤲🏻☺️

Back
X