• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba, konunun tüm sayfalarını okuyamadığım için konuşuldu mu bilemiyorum ama tüp bebek fiyatları ne civarlarda. Mutlaka heryerde farklıdır ama ortalama ne kadardır
6 bin ilaçlar 8.500 dr ve izmirdeki hastane 15 bin civarı yol git gel düz hesap 20 bin diyorum şükür tutundu.... Benim dr özel takibi yapıyor izmire yolluyor daha uygunda var pahalısida önemli olan bence dr iyi olması ona guvenmemiz ve pozitif olmak dr unuza güvenmiyorsanız baştan değiştirin derim

Merhaba ben devlette raporlu yaptırdım. Yazdıkları ilaçlar 2500 tl tuttu raporla. Ama ben 1500 tl kadar ilaç kullandım. Hepsini almadım, gerek de kalmadı. Hastaneye de 900 tl verdim transfer için. Raporlu olup da devlette yaptıranlar icin ilk denemede fiyatlar bunlar
Teşekkür ederim. Ben ikinci çocuk için düşünüyorum. Çok ara verdim yaşım 38. Daha önce sıkıntı olmadığı için hiç aklıma gelmemişti ama tekrar çocuk isteyince tahlil yapıldı Amh düşükmüş. Yaşı da gözönünde bulundurarak doktor beklemeyelim dedi. Ama henüz tekrar gidip görüşmedik. Fiyat da bilmiyorum. Rapor için hiç çocuğu olmamak şartı var mı?

6 bin ilaçlar 8.500 dr ve izmirdeki hastane 15 bin civarı yol git gel düz hesap 20 bin diyorum şükür tutundu.... Benim dr özel takibi yapıyor izmire yolluyor daha uygunda var pahalısida önemli olan bence dr iyi olması ona guvenmemiz ve pozitif olmak dr unuza güvenmiyorsanız baştan değiştirin derim
Gerçekten çok maliyetliymiş. İstanbul’da kimbilir ne kadar tutar.

Teşekkür ederim. Ben ikinci çocuk için düşünüyorum. Çok ara verdim yaşım 38. Daha önce sıkıntı olmadığı için hiç aklıma gelmemişti ama tekrar çocuk isteyince tahlil yapıldı Amh düşükmüş. Yaşı da gözönünde bulundurarak doktor beklemeyelim dedi. Ama henüz tekrar gidip görüşmedik. Fiyat da bilmiyorum. Rapor için hiç çocuğu olmamak şartı var mı?
O anki evliliğinizde çocuğunuzun olmaması yeterli. Yanı ikinci evlilikleri olanlar önceden çocuğu olsa da rapor alabiliyor. Ancak evliliğinizden çocuğunuz varsa maalesef rapor sansınız yok.

Her seferinde dondurma işlemini standart olarak yapıyorlar mı? Tutmazsa tekrar yumurta toplama işlemi yapılmasın diye mi?
Benim yaşım 36. yumurtam 2 taneydi gittiğimde olgundu ilaç kullanmadan hemen toplandı adetli olduğum için donduruldu...sonraki ay gittiğimde 5 yumurta vardı doktor bunları toplayıp taze transfer deneriz dedi yumurtası az olanlarda havuz sistemi uyguluyor ama tercih yinede bana bıraktı doktor... tutmaZsa sonrasında yumurta olmama ihtimali olabilir diye yaptı benim doktorum... İstanbul’da 10 bine yaptıran arkadaşım var 20 bine yaptıran var hastane fiyatları değişiyor birde hastanın tedavisine göre değişiyor fiyatlar

Evet 3. Gün bi yandan pişman oldum yaptığıma bi yandan dedim test günü çıkmazsa en azından kendimi hazırlamış olucam çok kötü hissediyorum yaa 🙁
Ben de sırf kendime eziyet etmemek için testten bir gün öncesine kadar beklemeyi düşünüyorum. Bir gün önce baktıracağım. Yoksa test günü merkeze gitmem diye düşündüm.

İnşallah kanda pozitif çıkar 🤲 negatif duymaya tahammülüm kalmadı her okudugumda tekrar yaşıyorum kendi sürecimi...
inşallaaah pozitiftir test yanıltmıştır inşallah 🤲
Tekrar umutlanmak istemiyorum çoğu kişide oluyormuş idrarda negatif kanda pozitif ama umutlanıp aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum 🙁

Ben de sırf kendime eziyet etmemek için testten bir gün öncesine kadar beklemeyi düşünüyorum. Bir gün önce baktıracağım. Yoksa test günü merkeze gitmem diye düşündüm.
İnşallah senin pozitif çıkar aslında bende beklicektim ama bi anda öyle heycan yaptım test aldım kısmet artık herşeyin hayırlısı

Ben ne kadar çok harcamışım sen yazınca anladım ve resmen elde avuçta bişey bırakmadılar sağolsunlar... raporu neye bağlı olarak veriyorlar ?
Aynen canım hangi birine yansak verilen ümitlere mi kurulup suya düşen hayallere mi alınan iğnelere ilaçlara mı ödenen binlerce paraya mı... Ahh ahh...

Aynen canım hangi birine yansak verilen ümitlere mi kurulup suya düşen hayallere mi alınan iğnelere ilaçlara mı ödenen binlerce paraya mı... Ahh ahh...
Kendimi hazırladığımı düşünüyordum her şeye ama beklediğimden fazla üzüldüm yinede ilaçlara devam Pazartesi netleşir zaten

Back
X