- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #2.221
Teşekkür ederim iki saat öncehayırlı olsun canım aynı zamanda öğrenmişiz seninle :) kaçıncı gün yaptırdın testi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iki saat öncehayırlı olsun canım aynı zamanda öğrenmişiz seninle :) kaçıncı gün yaptırdın testi
Ben sana demedim mi :)Amin inşallah rabbim herkese anne olmayı nasip etsin![]()
Demiştin cnm valla sen öyle yazınca yine dedim umudunu kaybetme çok şükür pozitif çıktı inşallah seninkinde pozitif çıkıcakBen sana demedim mi :)
Amin canım insallah hepimizin pozitif olur :)Demiştin cnm valla sen öyle yazınca yine dedim umudunu kaybetme çok şükür pozitif çıktı inşallah seninkinde pozitif çıkıcak![]()
Bencede verme ben çok pişman oldum çok ağladım üzüldümAmin canım insallah hepimizin pozitif olur :)
Bu arada eşime seni söylüyorum simdi. Bana test gününden önce kan vermeyi bile yasakladı :)
Adet tarihine gore 5+3 haftalıgım ama ben 2 gun oncesine kadar kasık agrııs bacak agrısı vs şikayetlerim varken 2 gündür hiç şikayetim kalmaıd diyebilirim. Daha muayene de olmadım o yuzden biraz endişelendim canım6. Haftami dondum basladii![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsuuuun kuzum tebrik ederimmm ne güzel bir haber bu ☺![]()
Tebrikler canim hayırlı olsun çok sevindimEki Görüntüle 2291173 Sanırım pozitif![]()
Oh oh gelsin bebiş haberleri hayırlı olsunEki Görüntüle 2291173 Sanırım pozitif![]()
Sakın ol sen dr gidene kadar ilaçlarına dikkat etmeye devam et pozitif ol ben 19 gün gordum keseyi testten bir hafta sonra tadını çıkarıyoruz artık stres yokAdet tarihine gore 5+3 haftalıgım ama ben 2 gun oncesine kadar kasık agrııs bacak agrısı vs şikayetlerim varken 2 gündür hiç şikayetim kalmaıd diyebilirim. Daha muayene de olmadım o yuzden biraz endişelendim canım
İnşallah canım, Kendi dr um bugun bir görmek istedi o yüzden aldım randevuyu, Tüp bebek yaptırdıgım merkez ay sonunda ultrason için çağırdı anca görürüz kalp atışını dedi.Sakın ol sen dr gidene kadar ilaçlarına dikkat etmeye devam et pozitif ol ben 19 gün gordum keseyi testten bir hafta sonra tadını çıkarıyoruz artık stres yok
Hayırlı olsun canım çok sevindim erkendir test gününde kan ver demiştik oldu çok şükür hadi sağlıcakla artsın değerin inşaallahTeşekkür ederim iki saat önce ☺ Rabbim sizinkinide hayırlı etsin inşallah kucaklarımıza Almayıda rabbim nasip etsinÇok amin
Amin canım teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun canım çok sevindim erkendir test gününde kan ver demiştik oldu çok şükür hadi sağlıcakla artsın değerin inşaallah![]()
Çok teşekkür ederimTebrikler canim hayırlı olsun çok sevindim❤
Amin rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinOh oh gelsin bebiş haberleri hayırlı olsun
çok çok tebrik ediyorum Allahım kucagına almayı nasip etsin konus onlarla sev ve hergun karnına ayetel kursı oku bebelerini korusunEki Görüntüle 2291173 Sanırım pozitif![]()
inşallah bebişin seninledirrr Allah kucagına almayı nasip etsin bol bol duaBenimde bugün dr randevum var kızlar. Dua edin bana kese ve bebiş orada olsun. Korkuyorum çok umarım bebeğim ordadır![]()
Amin rabbim hepimize nasip etsin daha transfer olmadan okumaya başladım rabbim onları bana bağışla diye diye gece gündüz dua ettim hayırlısını diledim çok şükür pozitif sonuç aldım inşallah devam eder artışçok çok tebrik ediyorum Allahım kucagına almayı nasip etsin konus onlarla sev ve hergun karnına ayetel kursı oku bebelerini korusun