• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

2gün sonra transferim var çok heyecanlıyım şimdiden 🙈 3 gündür prolutex iğne yapıyorum kendime göbekten. Bazı yerlerde progesteron hormonunun kas içine yapılması gerekiyor denmiş ama bana böyle yapabileceğim söylendi herhalde bir sorun olmaz 😳

Adet tarihine gore 5+3 haftalıgım ama ben 2 gun oncesine kadar kasık agrııs bacak agrısı vs şikayetlerim varken 2 gündür hiç şikayetim kalmaıd diyebilirim. Daha muayene de olmadım o yuzden biraz endişelendim canım
Opudan hemen sonra transfer olduysan daha etkili agriyo☺️ Dondurulma 1 ay gibi bi zamansa daha az hissediyosun.. simdi kendini dinleme zaman zaman agri gelecek zaman zaman gidecek.. normal seyler kafana takma. Sevgiler😘

Opudan hemen sonra transfer olduysan daha etkili agriyo☺ Dondurulma 1 ay gibi bi zamansa daha az hissediyosun.. simdi kendini dinleme zaman zaman agri gelecek zaman zaman gidecek.. normal seyler kafana takma. Sevgiler😘
Evet canım opudan hemen sonra transfer oldu, dondurulmadı yani, dün ilk muayenemi oldumm çok sükür bir sorun yok, inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏼🙏🏼 Senin mide bulantıların ne durumda , daha iyimisin ?

Evet canım opudan hemen sonra transfer oldu, dondurulmadı yani, dün ilk muayenemi oldumm çok sükür bir sorun yok, inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏼🙏🏼 Senin mide bulantıların ne durumda , daha iyimisin ?
Yok haftalar ilerledikce daha bi vuruyor mide bulantisi kusmalarim siklasti.. Allah yardimcimiz olsun 5 kg vermisim.. su düsmanim sanki icemiyorum.. ilk baslarda bulantiniz yokken vucut bol bol su alsin tuzlu seylerden uzak durun.. kuruyemis ceviz, findik cig badem.. Sevgiler😘

Yok haftalar ilerledikce daha bi vuruyor mide bulantisi kusmalarim siklasti.. Allah yardimcimiz olsun 5 kg vermisim.. su düsmanim sanki icemiyorum.. ilk baslarda bulantiniz yokken vucut bol bol su alsin tuzlu seylerden uzak durun.. kuruyemis ceviz, findik cig badem.. Sevgiler😘
5 kg mı verdin. ??! O kadar kusunca tabi normal , vucudun vitaminsiz kalmasın dr a sordunöu takviye vitamin fln al bare.. İyice halsizleşmissindir tabi yiyemiyince surekli kusunca da.. Neyse sonucunun güzel bi bebiş icin olacagını bilince insan herseye katlanıyor canım..🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘

Kizlar doktorun transfer sonrası verdiği ilaçları ne zaman kestiniz? Yada hala kullaniyormusunuz?
ben hormon bandı kullanıyordum (estrofem vermemişti) onları çıkardım, coraspine ve progestana devam ediyorum şuan sadece bir de gobekten hibor... pıhtılaşma riski var diye

Bende devam ediyorum hala da kendi doktorumu hala göremedik.haftaya gideceğiz. Bütün ilaçlara devam dedi gidene kadar. Ikilemde kaldım bazilari biraktirmis.estrofem falan sonuç alınca bırakılması mi gerekiyor?

Bende devam ediyorum hala da kendi doktorumu hala göremedik.haftaya gideceğiz. Bütün ilaçlara devam dedi gidene kadar. Ikilemde kaldım bazilari biraktirmis.estrofem falan sonuç alınca bırakılması mi gerekiyor?
Estrofem ı ben kalp atışını duyana kadar 3 den 2 ye sonra 1 düşürüp bıraktım benim dr yavaş yavaş bıraktirdi kimisi hemen kesiyo dr na sor

5 kg mı verdin. ??! O kadar kusunca tabi normal , vucudun vitaminsiz kalmasın dr a sordunöu takviye vitamin fln al bare.. İyice halsizleşmissindir tabi yiyemiyince surekli kusunca da.. Neyse sonucunun güzel bi bebiş icin olacagını bilince insan herseye katlanıyor canım..🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😘
hamileligime fazla kiloyla girmistim. Herseyden az az yiyorum balli sut iciyorum sicak sut olursa peynir yiyemiyorum, patates haslamasi, ayran, armut,karpuz ama bugun canim cektiyse bi gun sonra yiyebilcem konusunda garanti veremiyorum.. su icemiyorum yedigim meyvelerden yemeklerden almaya calisiyorum.. ilk uc ay degil de ikinci trimester cok onemli.. suanda cok biseye igtiyaci yok dedi dr.’um

Back
X