• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın kızlar pes etmek yok zor zorun zoru ama bir gün üzülmeye hakkınız var sonra tekrar denicez ne kadar çok istersek okadar çok korkuyoruz pozitif olun olursa olur olmazsa olmaz o benim diye düşünün onu sevin konuşun huzuru hissettirin Allah ım yazdıysa günü gelmeden olmaz zaten sizden kötü durumda olanları düşünün dua edin ve ben buna çok inanıyorum küçük çocukları mutlu edin ve dualarını alın burda tüm hamisler kalpten dua ediyoruz inşallah bebissiz anne kalmıycak

Kan sonucum çıktı sonuç negatifmi

Eklentiler

• 6712E106-247A-449D-B009-B9C1E86A1421.webp
    6712E106-247A-449D-B009-B9C1E86A1421.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Çokk teşekkür ederm hepinize Allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimseyi bununla sınamasın... hala inanamıyorum yarın tekrar gidicem kan için:) kese görenler toplamadan kaç gün sonra gördüler acaba
Toplamadan ne demek anliyamadim ama ben 6.Haftamda gittim. Normalde transferden sonra kana bakilmasi gereken gunden 10 gun sonra kese gozukmus oluyor bazisi biraz gecte olabiliyor. Rabbim sevincini daim kilsin. Tebrikler😘

Ayyyyy benn seniii yerimmmm❤❤❤❤ Be kadar cok sevindimmmm bilemezsin kardesimm benimm.. Acaip duygulandim acaip hos bisey oldu.. Ohh bee tebrikler. Gozumuz aydin olsun kuzzumm😍🥳🥰
Cumartesiden beri Yok diye ağlıyordum şimdi pozitif diye ağlıyorum daha hastaneden aramadılar bu sonucu eşim internetten almış ☺️ Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder 🤲🏻

Cumartesiden beri Yok diye ağlıyordum şimdi pozitif diye ağlıyorum daha hastaneden aramadılar bu sonucu eşim internetten almış ☺ Çok teşekkür ederim inşallah böyle devam eder 🤲🏻
Yaa erkendi demekki o zaman senin icin.. Allah gonlune gore versin.. cifter cifter artislar gorursun ve mutlu sona kavusuruz umarim..🙏🏻

Back
X