Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım sana akıl verirken bende bugün eczaneyi şikayet ettim

Kuzum ben gonal f 150 kullandım ama yanında 150 de merional kullandım. 300 oluyor benimki de
Hmm demekki vücudun yaptığı birşey banada büyümemiş olursa iğnelere devam demişlerdi doktor yeterli gördü sadece yarınlık iğne verdi

Hmm demekki vücudun yaptığı birşey banada büyümemiş olursa iğnelere devam demişlerdi doktor yeterli gördü sadece yarınlık iğne verdi
Amh zaten 0,93 ondan sayıca az oldu. Gelişme konusuna gelince zaten adet başlangıcından itibaren 14. Gün opu oluyor genelde. O zamana kadar anca büyüyecekler demekki. Aman neyse ya bir iki günden bir şey olmaz di mi :)

Amh zaten 0,93 ondan sayıca az oldu. Gelişme konusuna gelince zaten adet başlangıcından itibaren 14. Gün opu oluyor genelde. O zamana kadar anca büyüyecekler demekki. Aman neyse ya bir iki günden bir şey olmaz di mi :)
Aynen geç olsun temiz olsun

Helal olsun sana aferimm. Yaa boyle hakkimizi aramaliyiz .. insanlar da bi silkelensin kendine gelsinLer. Yazik valla.. hakkini aramayi bilmeyen, utanan o kadar insan varki.. gercekten kutluyorum seni

Kızlar embriyolog aradı 5 tane sağlam kalmış devam ediyoruz dedi şu an net olmamakla birlikte gelişimlerine göre 3-4-5 günler de transfer olabilirsiniz. Pazartesi tekrar arayacağız o zamana netleşir durumları dedi karamsarlık kapladı içimi acaba kötü mü demek oluyor bu

Helal olsun sana aferimm. Yaa boyle hakkimizi aramaliyiz .. insanlar da bi silkelensin kendine gelsinLer. Yazik valla.. hakkini aramayi bilmeyen, utanan o kadar insan varki.. gercekten kutluyorum seni
Bende normalde çok sessizimdir ama haksızlık olunca içimden cadı çıkıyor birde eşim peşine düşmezdi o parayı verirdi herkeste hakkını arasın

9 taneden 5 tane kalmış ne güzel kötü düşünme sonuçta 1 tane lazım

Umutsuzluğa kapılma canım 5 tane az değil benim 4 tane toplanacak Pazartesi düşün şansım ne kadar düşük onun için içini ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz bol bol dua et Babişlerine senin için sağlıklı kalsınlar

9 taneden 5 tane kalmış ne güzel kötü düşünme sonuçta 1 tane lazım
Doktorum en başta başlarken rahim dinlendirme yaparız demişti. Yumurta toplandıktan sonra 5. Gün transfer dedi. Bugün embriyolog öyle 3. Gün de olabilir 5. Günde arıcam sizi ptesi diyince tedirgin oldum

Kötü bir durum yokki bunda.. 5 embriyo sayı olarak gayet iyi, gelişimlerine göre belki daha erken de transfere karar verebiliyorlar. En iyi labaratuar anne rahmidir. Bir çok sorun rahimde tedavi olabilir. Hemen karamsarlığa kapılma gayet iyi gidiyor bence

Umarım öyledir ve anne olabilirim bende.. kendimi üzmeyeyim dedikçe yeni bir şey çıkıyor ne zor işlermiş yahu

Kızlar bugun transferin 7. Günü, dün yaptığım idrar testi negatifnden sonra bugünde yapmak için dürtüldüm, napim üzülmeyeceğim dedim kendi kendime, nasılsa daha var kan tahliline biliyorum ama şansımı denemek istedim. Ovulasyon testi de vardı evde onu da yaptım, bazıları onda goruyorumus ilk pozitifi. Size ikisini de resim olarak atıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Gebelik testinde hayalet çizgi gorunuyor, resimde hic oynama yapmadım renkleriyle fln, direk ben gördüm bakalımm sizde görecekmisiniz, ovulasyon testi de pozitif gorunuyor kızlar

Transferin yumurta toplandıktan hemen sonramı yapıldı canım

2. Resimde net 2. Çizgi görünüyor inşallah öyledir şimdiden hayırlı olsun

1. deki hayaleti gördüm 2. Zaten bariz net... hadi inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…