- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.521
Aynen benim de çok ağrıyor iğneden sonra üstüne oturulmuyor bebişler sıkı sıkı tutunsa da bitse şu süreçPROGESTAN İGNE NASİL VURULMAZ ?? Dun gece bana vuruldugu gibi vurulmaz!!!!Ayri bi baslik atilmasi lazim ama suanda onu beceremedim.. Bu iğne canimi cok acitiyor.. 26. Progestan ignemi vuruldum dun aksam ya kafamda ayirdigim iki uc hemsire disinda artik hemsirelere vurdurmuyirum.. yedigim acilardan, agrilardan sonra.. kalcan yerinden cikcak gibi boyle agri yok, uyuyamiyorum , donemiyorum.. Ne zaman farkli hemsire vursa .. ama anladim artik nasil vurulmasi gerektigini? Eger cok yavas enjeksiyon yapiyorsa o sedyede agrisi var ama kalktiktan sonra agri felan kalmiyor.. ama eger hayvana yapar gibi sok bosalt cikar iki saniye surmuyosa.. GECELER ZEHİRRR!! Ve soyledimde yapmayin yavas yapin diye.. Allaha havala etmek istiyorum ama sikayet etmek istiyorum nereye nasil ederim bilginiz varmi?? Bir yagli cozeltinin nasil yapilacagini bilmeyen hemsire ya sadece bana degil herkese aynini yapiyidur? Bi silkelensinler, dikkat etsinler.. ucuncu ayima kadar nasil cekerim.. sakat kaldim resmen!! İlk bastada boyleydi ben ignelere vucut aliskin olmadigi icin sonra hep ayni hemsireye vuruldum ve agrim yok.. iyi ya vucutta alisti dedim.. AMA ALAKASİ YOK... ozel hastane olacak birde!!
Benim adetimden sonrasını beklerse dondurması gerekir doktor taze transfer yapmayı düşünüyor inşallah taze transfer olurSaba doktorun yumurtalar dollenio embriyo olduktan sonra yaklasik adetinden bir hafta sonra transfer islemi yapiliyor yapilmadan once belki rahim kalinligi bakilcak.. ilaclarla muhakkak takviye etmesi gerekcek.. bundan sonrasi bekkeyisli ama cok guzell umut dolu bir surec.. hamis haberlerini bekliyorum canim
Canim daha cok erken digilmi? Bence kanda baktir , bende tekrardan adet olucakmisim gibi, gecen ay 20 oldum (10 gun erken) simdi tekrardan agrilar lekelenmeler oldu, doktorum ilk adetin erken gelecegini soylemisdi fakat toplama sonrasi ikinci adetxe boyle erken gelirmiki? Acaba bisey yaptilarda bi sorunmu plustu rahmimde diye dusunuyorumEveeete 3. Tedavimin de sonuna gelmiş bulunuyorum erken gebelik testi yaptım tabiki kocaman bir tek çizgi artık eskisi kadar üzülmüyorum bünye alıştı galiba
Canım sana bu iğneyi transferden hemen sonra mi verdiler? Yoksa gebelik belli olduktan sonra mi? Bana bu igne piyasa da yok dendi ve muadili verildi. Göbekten yapıyoruz adı prolutex. Birde kan sulandırıcı verdi oda göbekten oksapar adı. Bir de haftalık var oda prolutan depot kalcadan yapiliyor. Ve yakiyor.bu sanirim progestanin muadili. Bunu daha once asilamalarda kullanmistim ve inan bende senin gibi hemsire seciyordum.kesinlikle hemsireden kaynakli acimasi. Bazisinin eli cok hafif dua ediyordum o olsun diye hastaneye giderkenPROGESTAN İGNE NASİL VURULMAZ ?? Dun gece bana vuruldugu gibi vurulmaz!!!!Ayri bi baslik atilmasi lazim ama suanda onu beceremedim.. Bu iğne canimi cok acitiyor.. 26. Progestan ignemi vuruldum dun aksam ya kafamda ayirdigim iki uc hemsire disinda artik hemsirelere vurdurmuyirum.. yedigim acilardan, agrilardan sonra.. kalcan yerinden cikcak gibi boyle agri yok, uyuyamiyorum , donemiyorum.. Ne zaman farkli hemsire vursa .. ama anladim artik nasil vurulmasi gerektigini? Eger cok yavas enjeksiyon yapiyorsa o sedyede agrisi var ama kalktiktan sonra agri felan kalmiyor.. ama eger hayvana yapar gibi sok bosalt cikar iki saniye surmuyosa.. GECELER ZEHİRRR!! Ve soyledimde yapmayin yavas yapin diye.. Allaha havala etmek istiyorum ama sikayet etmek istiyorum nereye nasil ederim bilginiz varmi?? Bir yagli cozeltinin nasil yapilacagini bilmeyen hemsire ya sadece bana degil herkese aynini yapiyidur? Bi silkelensinler, dikkat etsinler.. ucuncu ayima kadar nasil cekerim.. sakat kaldim resmen!! İlk bastada boyleydi ben ignelere vucut aliskin olmadigi icin sonra hep ayni hemsireye vuruldum ve agrim yok.. iyi ya vucutta alisti dedim.. AMA ALAKASİ YOK... ozel hastane olacak birde!!
Ben hala doktoruma yazdiruyorum saglik ocagi.. yenimi bu ilac bitti acaba 5 ampulum kaldi... progestan50 mg ampul arti progestan 100mg yumusak kapsulvajinadan gunde ikiser tanede 6 tane aliyorum oksapar ve estroferm... kalp sesinden sinra kescekler sadece estrofermi... evet transferden aonra basladilar canim progestan ignesine oncesinde sadece vajinadan olani kullaniordhm.. cok uzun yazdim k bakmayin genelde oyle yaziom umarim sikmamisimdirCanım sana bu iğneyi transferden hemen sonra mi verdiler? Yoksa gebelik belli olduktan sonra mi? Bana bu igne piyasa da yok dendi ve muadili verildi. Göbekten yapıyoruz adı prolutex. Birde kan sulandırıcı verdi oda göbekten oksapar adı. Bir de haftalık var oda prolutan depot kalcadan yapiliyor. Ve yakiyor.bu sanirim progestanin muadili. Bunu daha once asilamalarda kullanmistim ve inan bende senin gibi hemsire seciyordum.kesinlikle hemsireden kaynakli acimasi. Bazisinin eli cok hafif dua ediyordum o olsun diye hastaneye giderken
İyide cok erkenki panik yapma olmamasi cok normalKızlar bugün transferin 6. günü. Biliyorum erken ama forumda bir cok 6. gün idrar testi pozitifleri okudum, ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif((( cumartesi 4.gün 2 embriyo transfer edilmişti. Bir umut silik çizgi görürüm diye ümitlendim ama maalesef tek cizgi..
Kızlar bugün transferin 6. günü. Biliyorum erken ama forumda bir cok 6. gün idrar testi pozitifleri okudum, ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif((( cumartesi 4.gün 2 embriyo transfer edilmişti. Bir umut silik çizgi görürüm diye ümitlendim ama maalesef tek cizgi..
Ümitsizlik yapma canım ben de 5. Gün kan testi verdim deli gibi başkası yapsa kızarım işte insan dayanamıyor haklisin ama umutsuzluk yapma. Zaten kana 6. Gün karışıyormuş beta değeriKızlar bugün transferin 6. günü. Biliyorum erken ama forumda bir cok 6. gün idrar testi pozitifleri okudum, ve dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif((( cumartesi 4.gün 2 embriyo transfer edilmişti. Bir umut silik çizgi görürüm diye ümitlendim ama maalesef tek cizgi..
6. Gün mü ?? Eminmisin canım ben hic öyle bişi duymamıştımÜmitsizlik yapma canım ben de 5. Gün kan testi verdim deli gibi başkası yapsa kızarım işte insan dayanamıyor haklisin ama umutsuzluk yapma. Zaten kana 6. Gün karışıyormuş beta değeri
Evet bazilarinin silik de olsa 6. Gunden cikmaya basliyo idrarda.6. Gün mü ?? Eminmisin canım ben hic öyle bişi duymamıştım
Valla canım nette yazanı söylüyorum. Ilk dört beş gün tutya ve yerleşme süresi zaten. Ve şöyle düşün yerleşme dediğin bir günde olup bitmiyor en erken 5. 6. Gün kana geçmeye basliyor. Nette yazan bu araştır bak goreceksin6. Gün mü ?? Eminmisin canım ben hic öyle bişi duymamıştım
Normal şartlarda adetinizle ığne kullanmaya basliyorsunuz yumurtalarınız buyutuluyor adetinizden 14 15 gun sonra toplaniyor dollenme olur ve doktorunuz uygun gorurse toplamadan 5 gün sonra transfer oluyorsunuz. Ama sizin tedavinize bağlı herşey. Mesela benim yumurtalarım toplanmıştı dollendi donduruldu. 3 ay sonra transfer oldum çünkü pko ve çikolata kisti var bende de kistin etkilerini azaltmak istedi doktorum. Demem o ki herşey sizin bünyenize bagliMerhaba arkadaşlar bende pcos var.Devlet hastanesınde 1 aşılama yapıldı tutmadı(Eşimde Sprm sayısı düşmüş).2.denemeden direk tüp bebeğe geçme kararı aldık. Kurban bayramından sonra gel işlemlere başlarız Eylülde de tüp bebeği yaparız dedi.Benim Sorum bu işlemler ne kadar sürüyor ?
Canım biz beraber başlamıştık benimde 8. Günümdü bugün kontrole gittim 4 yumurtam büyümüş 3 tanede küçük var dedi yarın 5 tane iğne yapıcam Pazartesi toplanacak inşallahKızlar bugün iğnelerin 7. Günüydü. Sabah kontrole gittim benim yumurtalar hala 3 görünüyor artış yok. Dağda 11.4 ve 9.9 mm ilk 2 tane solda ise 11.1 mm ilk bir tane var. İğneler ayni doz devam edecek sabahları cetrodite vurulmaya başladım. Pazartesi yeni kontrol :)
Kuzum çabuk büyüdüler Şebin demek ki. Benimkiler daha toplanacak kadar büyümediler. Muhtemelen Çarşamba toplanır benimkiler. 3’te takılı kaldı benim neden anlamadım. Seninkiler de insallah hepsi dollenir. Dağlımla bebislerini alırsın kucaginaCanım biz beraber başlamıştık benimde 8. Günümdü bugün kontrole gittim 4 yumurtam büyümüş 3 tanede küçük var dedi yarın 5 tane iğne yapıcam Pazartesi toplanacak inşallah
Amin inşallahKuzum çabuk büyüdüler Şebin demek ki. Benimkiler daha toplanacak kadar büyümediler. Muhtemelen Çarşamba toplanır benimkiler. 3’te takılı kaldı benim neden anlamadım. Seninkiler de insallah hepsi dollenir. Dağlımla bebislerini alırsın kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?