PROGESTAN İGNE NASİL VURULMAZ ?? Dun gece bana vuruldugu gibi vurulmaz!!!!Ayri bi baslik atilmasi lazim ama suanda onu beceremedim.. Bu iğne canimi cok acitiyor.. 26. Progestan ignemi vuruldum dun aksam ya kafamda ayirdigim iki uc hemsire disinda artik hemsirelere vurdurmuyirum.. yedigim acilardan, agrilardan sonra.. kalcan yerinden cikcak gibi boyle agri yok, uyuyamiyorum , donemiyorum.. Ne zaman farkli hemsire vursa .. ama anladim artik nasil vurulmasi gerektigini? Eger cok yavas enjeksiyon yapiyorsa o sedyede agrisi var ama kalktiktan sonra agri felan kalmiyor.. ama eger hayvana yapar gibi sok bosalt cikar iki saniye surmuyosa.. GECELER ZEHİRRR!! Ve soyledimde yapmayin yavas yapin diye.. Allaha havala etmek istiyorum ama sikayet etmek istiyorum nereye nasil ederim bilginiz varmi?? Bir yagli cozeltinin nasil yapilacagini bilmeyen hemsire ya sadece bana degil herkese aynini yapiyidur? Bi silkelensinler, dikkat etsinler.. ucuncu ayima kadar nasil cekerim.. sakat kaldim resmen!! İlk bastada boyleydi ben ignelere vucut aliskin olmadigi icin sonra hep ayni hemsireye vuruldum ve agrim yok.. iyi ya vucutta alisti dedim.. AMA ALAKASİ YOK... ozel hastane olacak birde!!