- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.561
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar cok heyecanlandımmm insallah öyledir2. Resimde net 2. Çizgi görünüyorinşallah öyledir şimdiden hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar cok heyecanlandımmm insallah öyledir2. Resimde net 2. Çizgi görünüyorinşallah öyledir şimdiden hayırlı olsun
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar cok heyecanlandımmm insallah öyledir
Yoksa devam etmezlermiss ne guzell iclerinden en kalitelisini yasama en iyi tutunanini seciyorlar.. böyle dusun tamam mi? Bizimkilerde boyle oldu aynen oyle dedigi gibi hafta sonu girincede biyle dediler... Ha sayisi az ne yapmaya calisiyorlar felan diye sorulari aklina sokma.. bugun kacinci gunu embriyolarin?Kızlar embriyolog aradı 5 tane sağlam kalmış devam ediyoruz dedi şu an net olmamakla birlikte gelişimlerine göre 3-4-5 günler de transfer olabilirsiniz. Pazartesi tekrar arayacağız o zamana netleşir durumları dedi karamsarlık kapladı içimi acaba kötü mü demek oluyor bu![]()
Ohhhhooo cok temiz gozukuyorr kuzucumm .. Tebriklerrrr pazartesi kanda verirsin degerini ogrenirsin tebrikler cnm tekrardannnKızlar bugun transferin 7. Günü, dün yaptığım idrar testi negatifnden sonra bugünde yapmak için dürtüldüm, napim üzülmeyeceğim dedim kendi kendime, nasılsa daha var kan tahliline biliyorum ama şansımı denemek istedim. Ovulasyon testi de vardı evde onu da yaptım, bazıları onda goruyorumus ilk pozitifi. Size ikisini de resim olarak atıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Gebelik testinde hayalet çizgi gorunuyor, resimde hic oynama yapmadım renkleriyle fln, direk ben gördüm bakalımm sizde görecekmisiniz, ovulasyon testi de pozitif gorunuyor kızlarEki Görüntüle 2285842 Eki Görüntüle 2285843
Bense çıkıp kan testi versemmi diye düşünüyordum. Eşim kan testi vereceğim gün şehir dışında olacak. Ona belki erkenden süprizi yüzüne söylerim die düşündüm. Ama doğru çıkmayabilir de tabi :/Bende 9 gün ovulasyonla öğrendim yumurtam toplandığı için yumurta olmadı icin boş cıkar diye hemde su içimine dikkat etmeden öylesine yapmıştım testi yarın tekrar gebelik yap gününde kan ver bence erken kan verip düşük çıkar falan hcg moralin bozulmasın canım hayırlı olsun
İnsallah canım ya gerçekten umut oldu içimde şu anOhhhhooo cok temiz gozukuyorr kuzucumm .. Tebriklerrrr pazartesi kanda verirsin degerini ogrenirsin tebrikler cnm tekrardannn![]()
Ama tatlim su da gercek mantikli olalim.. bende rehavete kapildim.. bence pozitif ama bhcg degerini baktirim derken bebegi bu gibi durumlar etkileyebiliyor o yuzden gununde yaptir zaten iki gun sonra tekrar yaptircan.. Bundan sonra bebegini dusunerek hareket ederdim ben olsam:)) benimkide ne kadar silikti ben 5. Gun embriyosu 7. Gunde bakmistim.. cok silikti ana ilk kez bir cizgi olustugunu gorunce silikte olsa gozlerime inanamadim.. ama devamli kan vermeye gideceksin zaten.. ilaclarini saatinde al duzenli beslen bol bol su ic ananas ye, kan yapici seyler ye.. guzel dusunOhhhhooo cok temiz gozukuyorr kuzucumm .. Tebriklerrrr pazartesi kanda verirsin degerini ogrenirsin tebrikler cnm tekrardannn![]()
Bekle o yokken yaptır geldiğinde daha güzel bir supriz hazırlarsın acele etme ben 9 cu gün öğrendim 12ci gün kan verdim 344 tu değerim 9 cu gün yaptirsaydim düşük cikcakti ve stres olcaktim stres olmamamız lazım güzel dusuncez ve bize tutunsun kabız olma vitaminli şeyler ye dikkat et kendine ve bebisinle konuş o seninle Allah imin izniyle :)Bense çıkıp kan testi versemmi diye düşünüyordum. Eşim kan testi vereceğim gün şehir dışında olacak. Ona belki erkenden süprizi yüzüne söylerim die düşündüm. Ama doğru çıkmayabilir de tabi :/
Hayırlı olsun aşkımmmKızlar bugun transferin 7. Günü, dün yaptığım idrar testi negatifnden sonra bugünde yapmak için dürtüldüm, napim üzülmeyeceğim dedim kendi kendime, nasılsa daha var kan tahliline biliyorum ama şansımı denemek istedim. Ovulasyon testi de vardı evde onu da yaptım, bazıları onda goruyorumus ilk pozitifi. Size ikisini de resim olarak atıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Gebelik testinde hayalet çizgi gorunuyor, resimde hic oynama yapmadım renkleriyle fln, direk ben gördüm bakalımm sizde görecekmisiniz, ovulasyon testi de pozitif gorunuyor kızlarEki Görüntüle 2285842 Eki Görüntüle 2285843
2. Günüydü ptesi tekrar arayacağım sizi dedi korkuttu beni dedim acaba yolunda mı gitmioYoksa devam etmezlermiss ne guzell iclerinden en kalitelisini yasama en iyi tutunanini seciyorlar.. böyle dusun tamam mi? Bizimkilerde boyle oldu aynen oyle dedigi gibi hafta sonu girincede biyle dediler... Ha sayisi az ne yapmaya calisiyorlar felan diye sorulari aklina sokma.. bugun kacinci gunu embriyolarin?
Stres yok sen şuan dinlen rahmini hazırla avakado ye armut ye kabak çekirdeği stres olursan baştan kaybedersin benimde transfer sonrası gelişmedi kalan 8 embriyom bak Allah imin izniyle pazartesi kalp atışını duycaz kusuyorum ve çok mutluyum büyüyor demekki diye düşünüyorum pozitif olcaz ilk kural bu2. Günüydü ptesi tekrar arayacağım sizi dedi korkuttu beni dedim acaba yolunda mı gitmioEşimle konuştum o rahatlattı biraz ama az çok tedirginliğimi en iyi siz anlarsınız
inşallah bende hamile kalırım
![]()
Tamam canımStres yok sen şuan dinlen rahmini hazırla avakado ye armut ye kabak çekirdeği stres olursan baştan kaybedersin benimde transfer sonrası gelişmedi kalan 8 embriyom bak Allah imin izniyle pazartesi kalp atışını duycaz kusuyorum ve çok mutluyum büyüyor demekki diye düşünüyorum pozitif olcaz ilk kural bu
Kuzummm bende persembe duyucam allahin izniyleeStres yok sen şuan dinlen rahmini hazırla avakado ye armut ye kabak çekirdeği stres olursan baştan kaybedersin benimde transfer sonrası gelişmedi kalan 8 embriyom bak Allah imin izniyle pazartesi kalp atışını duycaz kusuyorum ve çok mutluyum büyüyor demekki diye düşünüyorum pozitif olcaz ilk kural bu
13 mayıs benim çubuk kraker ye sakın leblebi nohut yeme diyen oluyo ben yedim kusarken nefesimi tıkadı ben bugün iyiyim şükür benim dr sağlamcı biraz belki ondan birde 1 saat sürüyo dr git gel yaptırmak istemiyor birazda sağlıkla gelsin bebisler yeterki herşeyi cekcez kabız olursan da migde bulantın artarmış kuru kayısı erik ye bol bol kiraz cok yeme kan sulandırıyor zaten iğne oluyoruz iyi olmazKuzummm bende persembe duyucam allahin izniyleesenin son adet gunun ne zamandi ?? Mayisin kaci? Seninkini doktor ustten bakiyor yada o yuzden bir hafta gec belli okuyor mus yaa .. yaa kusma icin bilinen bisey yok mu ya.. bulantiyi onleyen geciren bisey yok mu?
Ya agzima bisey koyamiyorum isimlerini duydugumda kotu oluyorum.. cubuk kraker basucumda ama o bile bulandiriyor.. fazla konusamiyorum.. agzimi acinca sanki kotu olucam hissine kapiliyorum.. kuru uzum iyi mi gelir? Bisey yemeden kesildim bende Allah yardimcimiz olsun.. mutfaga giremiyorum.. yag sogan hic bi kokuya tahammulum yok.. Allah yardimcimiz olsun.. benim 26 si.. aramizda 13 gun var teyzoşu13 mayıs benim çubuk kraker ye sakın leblebi nohut yeme diyen oluyo ben yedim kusarken nefesimi tıkadı ben bugün iyiyim şükür benim dr sağlamcı biraz belki ondan birde 1 saat sürüyo dr git gel yaptırmak istemiyor birazda sağlıkla gelsin bebisler yeterki herşeyi cekcez kabız olursan da migde bulantın artarmış kuru kayısı erik ye bol bol kiraz cok yeme kan sulandırıyor zaten iğne oluyoruz iyi olmaz
Az once kahve rengi kan gelmis hafiften, doktorumu aradim kan sulandirici igneni kes ve pazartesine kadar hic yataktan kalkma dedi.. Allahim hayirlisini versin.. NAPCAMİ BİLEMİYORUM..
Allah ayırmasınAz once kahve rengi kan gelmis hafiften, doktorumu aradim kan sulandirici igneni kes ve pazartesine kadar hic yataktan kalkma dedi.. Allahim hayirlisini versin.. NAPCAMİ BİLEMİYORUM..
Oda parfümüne dayanamıyorum bende bana erik kayısı dediler markette var güneş de kurutulmuş şükür bugünleri bekledik senin ikiz bizden önce olabilir doğumun sağlıkla gelsinlerde Allah ım herkese nasip etsinYa agzima bisey koyamiyorum isimlerini duydugumda kotu oluyorum.. cubuk kraker basucumda ama o bile bulandiriyor.. fazla konusamiyorum.. agzimi acinca sanki kotu olucam hissine kapiliyorum.. kuru uzum iyi mi gelir? Bisey yemeden kesildim bende Allah yardimcimiz olsun.. mutfaga giremiyorum.. yag sogan hic bi kokuya tahammulum yok.. Allah yardimcimiz olsun.. benim 26 si.. aramizda 13 gun var teyzoşu![]()
Ayaklarını havada tut fitilini yapmadıysan yap artarsa dr git progestan iğne yaparlar inşallah bisey olmucak sakin ol balimAz once kahve rengi kan gelmis hafiften, doktorumu aradim kan sulandirici igneni kes ve pazartesine kadar hic yataktan kalkma dedi.. Allahim hayirlisini versin.. NAPCAMİ BİLEMİYORUM..