- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Hayırlı olsun :) Benim bugün 5. İğnem yarın kontrolüm varkızlar bugun ilk iğnemi oldum. 300 menapur 75 gonal f ıle basladık. sızler ne asamadasınız?
Yarın ilk kontrol mu? Bol bol yumurtaların olsun inşallah yarın gelişmeleri paylasırsan sevinirim300 gonal f ve sabah akşam letu diye bir hap alıyorum
Sağolasın İnş.. Haber ederim tabikiYarın ilk kontrol mu? Bol bol yumurtaların olsun inşallah yarın gelişmeleri paylasırsan sevinirim
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. İnsallah sağlıkla yumoslarina kavuşursun.Arkadaşlar bugün kontrolümü oldum sol yumurtalığım çok geride olduğundan orda görüntüleme işlemi yapılamadı ama sağ tarafta gördü baya 12, 9 mm arasıydı yumurtalar perşembe tekrar çağırdı kısmetse cuma cumartesi ve ya pazar toplanır dedi bu arada gonal f 300 mg devam ediyorum yanına da cetrotide diye bir iğne yazdı bugün ve yarın kullanıp gidicem perşembe günü 300 mg gonal f ve 2 kutu cetrotide 650 lira tuttu fiyat merak eden arkadaşlar da olur diye yazıyorum geçen ki iki adet 900 mg gonal f 1500 lira tutmuştu
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. İnsallah sağlıkla yumoslarina kavuşursun.
Benim Haziran yattı. Doğum kontrol hapı kullanacakmışım. Temmuz’a insallah başlarım diye umuyorum.
Sağolasın kist falan bişey mi gördü ki niye hap başlattıHakkında hayırlısı olsun kuzum. İnsallah sağlıkla yumoslarina kavuşursun.
Benim Haziran yattı. Doğum kontrol hapı kullanacakmışım. Temmuz’a insallah başlarım diye umuyorum.
Aslında bilmiyorum kist vs var mi. Ama sanırım onların prosedür böyle. Folukullleri bir ay baskilayip ikinci ayda daha çok yumurta elde etmeye çalışıyorlar sanırım. Zaten bana da hemşire söyledi Doğum kontrol hapı verecekleriniSağolasın kist falan bişey mi gördü ki niye hap başlattı
Hayırlısı olsun inş güzel sonuçlanır.. Benim hafiften ağrı yaptı bacak kasması karım da bugün başladı şişlik taş gibi sanki bide dün yaptığım o cetrotide iğneyi sanırım doğru yapamadım orda hafif sertlik olduAslında bilmiyorum kist vs var mi. Ama sanırım onların prosedür böyle. Folukullleri bir ay baskilayip ikinci ayda daha çok yumurta elde etmeye çalışıyorlar sanırım. Zaten bana da hemşire söyledi Doğum kontrol hapı vereceklerini
Hakkımızda hayırlısı. Senin nasıl gidiyor. Karında şişlik vs yaptı mi yumurtalar
Aslında bilmiyorum kist vs var mi. Ama sanırım onların prosedür böyle. Folukullleri bir ay baskilayip ikinci ayda daha çok yumurta elde etmeye çalışıyorlar sanırım. Zaten bana da hemşire söyledi Doğum kontrol hapı vereceklerini
Hakkımızda hayırlısı. Senin nasıl gidiyor. Karında şişlik vs yaptı mi yumurtalar
Teşekkür ederim. Ben bir kaç yıl önce klomen kullanmıştım. 3/4 tane yumurta oluşmuştu ama o karnımdaki şişlik ve gerginlik inanılmazdı. Tüp bebek sürecinde bir tek Bundan korkuyorum ilaç dağılmamış olabilir.ondan sismistirHayırlısı olsun inş güzel sonuçlanır.. Benim hafiften ağrı yaptı bacak kasması karım da bugün başladı şişlik taş gibi sanki bide dün yaptığım o cetrotide iğneyi sanırım doğru yapamadım orda hafif sertlik oldu
Hayırlısı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin bu seferBende geçen yıl tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullandım.. hazıran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ve şuan yine doğum kontrol hapı verdi 3 aylık.. bende kist vardı eridi hap sayesinde.. doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü yumurtalıklar dinleniyor hormonlar düzene giriyor ve kist gibi bir risk yok hersey yolunda oluyor hap ile... ben şuan kullanıyorum.. 7 haziran bırakacağım hapı 9 haziran adetin ilk günü ve randevum adetin 2. Günü 10 haziran başlıyoruz nasipse inşallah..
Merhaba canım ben varımMerhaba arkadaşlar haziran ayında transfer olacak var mı aranızda? Benim gibi ilk deneyimi olanlar ve süreç hakkında çok fazla bilgisi olmayan arkadaşlara destek olur belki bu konu. İğne olmaya başladım bugün 3. İğnemi olucam. Yumurta toplandıktan sonra embriyolar teste gönderilecekmiş sanırım herşey yolunda giderse bir sonraki adet döneminde o da haziran ayı oluyor transfer yapılacak İnş. Beklemesi zor bir süreçmiş onu farkettimaynı durumda olan var mı aranızda
Kaç embryo transfer edilmişti problem meydi sakıncası yoksaBende pazartesi gidecem 3 ay önce 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Bakalim pazartesi ne diyecek doktor bayram giriyor araya bu ay mi baslarim ki zor görünüyor bidaha ki aya mi kalir bakacaz
Hoşgeldin sen hangi aşamadaınMerhaba canım ben varım
Teşekkürederim hoşbulduk embryolarım donduruldu transfer için beklemedeyimHoşgeldin sen hangi aşamadaın
Ağrın ve aşırı akıntın olucak canm çok normalBugün kontrolüm vardı benim pazartesi opu günü çok fazla ağrım olmaya başladı benim ya
Kahverengimsi akıntı da normal miAğz
Ağrın ve aşırı akıntın olucak canm çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?