- 21 Haziran 2019
- 79
- 96
- 8
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Bende hemşireden hemen hemen aynı yanıtı aldım. 35 yaş altı olmam ve ilk deneyimim olması sebebiyle birden fazla embriyo transferi yapmıyoruz dedi.Ben bugun sordum yapmiyoruz o sekilde kanunen de uygun degil dediler
Kanunen 2 embriyo koyulması için 35 yaş üstü yada 2 negatif embriyo transferi gerekiyor,buna uymayan bir çok doktor tabi ki var.Markalaşmış kurumlar yapmıyorMerhaba
Benim de ilk denemem ve iğnenin 8. günündeyim. Merak ettiğim birşey var. 35 yaş altı olup ilk denemede birden fazla embriyo transferi yaptıran var mı?
Kaçıncı günündesin?çatlatma iğnesinden sonra midem bulanıyordu benim ama çok normal böyle durumlar kullandığımız ilaçlar hep hormon alt üst ediyor dengemiziBu igneler bana acayip bulanti yapiyor 2 gundur cok kotuyum. Size de oyle oldu mu ?
inşallah kuzum içleri dolu doludur. Kuzum bu arada eşim az önce ovitrelle çatlama iğnesi yaparken havasını alırken ilk 3 damla ucundan döküldü. Igneyi yaptı sonuna kadar bastirdi cikardi sonra disarda pistonu Tekrar itince içinde kalmis mi diye bakarken biraz fışkırdı dışarda yine.offff .sonuna kadar bastırdım o dışarı biraz fışkıran pistonun ucundakidir diyocanım maşallah bu demek oluyor ki en az 4 olgun yumurtan var hatta 5 bıle olabılır. ben carsamba opu olacakmısım.
Ben tedavinin 8. Gunundeyim kusucak gibi oluyorum.Kaçıncı günündesin?çatlatma iğnesinden sonra midem bulanıyordu benim ama çok normal böyle durumlar kullandığımız ilaçlar hep hormon alt üst ediyor dengemizi
Hiçbir şey olmaz canım ben de az önce yaptım çıkardım iğneyi baktım pistonu itince az çıktı oluyor öyle daha öncelrden de öyle oldu benim sorun yok merak etme seninle aynı saatlerde olmuşuz çatlatmayıinşallah kuzum içleri dolu doludur. Kuzum bu arada eşim az önce ovitrelle çatlama iğnesi yaparken havasını alırken ilk 3 damla ucundan döküldü. Igneyi yaptı sonuna kadar bastirdi cikardi sonra disarda pistonu Tekrar itince içinde kalmis mi diye bakarken biraz fışkırdı dışarda yine.offff .sonuna kadar bastırdım o dışarı biraz fışkıran pistonun ucundakidir diyo
Ben ovitrelli + gonapttly oldum iki tane artık iğne yapacak yer kalmadı karnımdainşallah kuzum içleri dolu doludur. Kuzum bu arada eşim az önce ovitrelle çatlama iğnesi yaparken havasını alırken ilk 3 damla ucundan döküldü. Igneyi yaptı sonuna kadar bastirdi cikardi sonra disarda pistonu Tekrar itince içinde kalmis mi diye bakarken biraz fışkırdı dışarda yine.offff .sonuna kadar bastırdım o dışarı biraz fışkıran pistonun ucundakidir diyo
hiç endişe etme yeterli doz gitmiştir. hayırlısıyla ınsallah bu kez toplanan yumurtalarımzıın hepsi döllenirr.inşallah kuzum içleri dolu doludur. Kuzum bu arada eşim az önce ovitrelle çatlama iğnesi yaparken havasını alırken ilk 3 damla ucundan döküldü. Igneyi yaptı sonuna kadar bastirdi cikardi sonra disarda pistonu Tekrar itince içinde kalmis mi diye bakarken biraz fışkırdı dışarda yine.offff .sonuna kadar bastırdım o dışarı biraz fışkıran pistonun ucundakidir diyo
Aminnn inşallah canim insallahhiç endişe etme yeterli doz gitmiştir. hayırlısıyla ınsallah bu kez toplanan yumurtalarımzıın hepsi döllenirr.
Senin Çarşamba mı canım ben de çatlatmaları vurdum bakalım hayırlısıhiç endişe etme yeterli doz gitmiştir. hayırlısıyla ınsallah bu kez toplanan yumurtalarımzıın hepsi döllenirr.
Geçen tedavimde ovitrelle ve gonapeptyl olmuştum ama bu sefer başka doktor sadece Ovitrell verdi. Neden anlamadimBen ovitrelli + gonapttly oldum iki tane artık iğne yapacak yer kalmadı karnımda
Bende az önce vurudum pazartesi toplamaSenin Çarşamba mı canım ben de çatlatmaları vurdum bakalım hayırlısı
:)) ben 2 gün gerinizden geliyorumBen ovitrelli + gonapttly oldum iki tane artık iğne yapacak yer kalmadı karnımda
Endişelenme Birkaç damladan bişey olmaz,dışarıda hemşire havasını alırkende olabiliyorinşallah kuzum içleri dolu doludur. Kuzum bu arada eşim az önce ovitrelle çatlama iğnesi yaparken havasını alırken ilk 3 damla ucundan döküldü. Igneyi yaptı sonuna kadar bastirdi cikardi sonra disarda pistonu Tekrar itince içinde kalmis mi diye bakarken biraz fışkırdı dışarda yine.offff .sonuna kadar bastırdım o dışarı biraz fışkıran pistonun ucundakidir diyo
Vardır bir bildikleri elbet ben ilk tedavimde sadece lucrin olmuştum iki seferdir bunları oluyorumGeçen tedavimde ovitrelle ve gonapeptyl olmuştum ama bu sefer başka doktor sadece Ovitrell verdi. Neden anlamadim
Sen bizden daha öndesin canım havuz yaptırmak kolay mı :):)) ben 2 gün gerinizden geliyorum
Ay içim ferahladı canim ya.3 damla ama korktum.bide bu sefer ovitrelle tek verdi.eski doktor ovitrelle ve gonapeptyl vermisti.oyuzden.busefer tek iğne olunca acaba akıp gitti ziyan mi oldu dedimEndişelenme Birkaç damladan bişey olmaz,dışarıda hemşire havasını alırkende olabiliyor
Benim de pazartesi 9.30 da gel dediler ama işlem 10 da olacakBende az önce vurudum pazartesi toplama
Lucrin de mi catlatma.Vardır bir bildikleri elbet ben ilk tedavimde sadece lucrin olmuştum iki seferdir bunları oluyorum
İlk tedavimde onu verdiler demek çatlatma içinmiş:)Lucrin de mi catlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?