Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Transfer olalı kaç gün oldu
13 haziranda transfer oldum 9 gun oluyor transferi de sayarsak suan icin bir gun gecikmis gorunuyor Gecen sefer tam gununde olmustum ve o sekilde teste bile gidemeden tedavim son bulmustu simdi ister istemez umutlaniyorum ama bi yandan da heveslenmemeye calisiyorum psikolojim bozuldu cunku artik

Birincisi stres yapma ilaçlar zaten adet olmanı engeller benim bildiğim bana adet olcam diye bekleme hapı bırakında olur tutmazsa demişlerdi . iyi düşün iyi olsun adet olcakmissin gibi ağrılar olabilir benim öyleydi olmasın iste bebiş tutunsun az kalmış sabret

İnsallah canim destegin icin sonsuz tesekkurler. Adet belirtisi de pek yok ama ara ara kasilmalar var sanki yumurtaliklarim agriyor gibi. Batmalar falan oluyor sende de olmus muydu

İnsallah canim destegin icin sonsuz tesekkurler. Adet belirtisi de pek yok ama ara ara kasilmalar var sanki yumurtaliklarim agriyor gibi. Batmalar falan oluyor sende de olmus muydu
Arada batmalar oldu göğüs uçlarım yara gibi sızladı iştahım açıldı ben 9 gün evde testle öğrendim canım :) herkeste farklı hatta hiç belirti olmayanlarda var sen içini ferah tut

Mrb arkadaşlar ben de tüp bebek aşamasındayım adetimde baslicaz Allah izin verirse size sorum şu doktor embriyolarinizi donduralım 6-8 hafta gibi bi sürede transfer yapalım dedi osekilde gebelik şansı daha çok fazla dedi size de böyle dendi mi acaba bir de iki embriyo transfer ederlermi eğer istersem çünkü ikiz olmasını çok istiyorum

Özel hastaneye muayene gününden itibaren 10 gün ücret ödemeden bakılıyorsun. Örneğin 20 Haziran’da muayene olduysan 30 Haziran’a kadar ücret alamazlar. 1 Temmuz’da gidersen ücret ödersin. Bu arada hayırlı olsun.

Merhaba benimde geçen hafta iki embriyom donduruldu ama doktor daha iyi olur demedi benim rahim duvarı inceydi adetten dolayı onun için donduruldu inşallah Temmuz’un ilk haftaları regli olunca gidicem ikisinide transfer edelim derse bende olsun dicem

Bilmiyorum tup bebek parasi icindesir belki bebek yasayana kadar en azindan kalp atisini duyana kadar olur belki diye dusundum o zaman acele etmeye gerek yok bu progestan igmesi ve diger ilaclar ne zamana kadar vurulcak onu ogrenmem lazim.. cok tesekkur ederim

Canım tskler yazdığın için benimde agustos ayında olur heralde umarım ikimizinde olumlu olur sonucu birbirimizi haberdar edelim

Merhaba
Benim de ilk denemem ve iğnenin 8. günündeyim. Merak ettiğim birşey var. 35 yaş altı olup ilk denemede birden fazla embriyo transferi yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…