Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tatlim ben olsam asilama zahmetsiz ama olasili yuzde 30 tup bebek zahmetli olasiligi yuzde 60 masraflarina geldigimizde ozel polikinikte asilama 5 bin civari ilaclarla birlikte tup bebekte eger dondurma harici 10 bin civari ilaclarla birlikte... asilamanin tutmama ihtimali yuksekken ben olsam asilamadan degil tup bebekten baslar saglan olan embriyolarimida dondurur onlar uzerinden denerdim.. cunku asilma yaocan tutmazsa tup bebek daha masrafli onun yerine tup bebek ilki tutmazsa kalanlardab embriyo transferi yaparsin ve olasiligini artirirsin!!

Kızlar dün keseyi gördük yeri boyu güzel dedi dr kalp atışını 2 hafta sonra duycaz babamiz 2 bekliyordu tek gorunuyor dedi dr saglikli olsunda gerisi bos herkese versin Allah ım
Amin hayırlı olsun sağlıklı bi gebelik olur inşallah

Keseyi ne zaman kac haftalikken gordunuz??? Neye gore bhcg en son kacti??
12 gün 344 15 gün 1009 du cuma gel dedi dr... dün transferim 19. Günüydü son adete göre 5 haftalık dedi dr 15 gün sonra netlescekmis çok güzel birşey inşallah herkes yaşar

12 gün 344 15 gün 1009 du cuma gel dedi dr... dün transferim 19. Günüydü son adete göre 5 haftalık dedi dr 15 gün sonra netlescekmis çok güzel birşey inşallah herkes yaşar
Yinede anlamadim yani 15. Gun hangi gun oluyor... yaa nasill bidaha anlatirmisin son adet gunun ne zaman? Kendiminkini hesaplamaya calisiyorumda kese ne zamanken gorulebiliyor?? Benim ikiz olma ihtimali var mi?? Tesekkurlerr canim simdiden

Yinede anlamadim yani 15. Gun hangi gun oluyor... yaa nasill bidaha anlatirmisin son adet gunun ne zaman? Kendiminkini hesaplamaya calisiyorumda kese ne zamanken gorulebiliyor?? Benim ikiz olma ihtimali var mi?? Tesekkurlerr canim simdiden
Transfer yapıldığı günden test günün e kadar sayıyorsun 2 haziran transferim oldu 14 haziran(12 gün oluyor transfer olalı) ilk kan testim 344 cıktı 17 haziran (15 ci gün oluyor) 1009 cıktı canım 16 mayıs so adet günüm adete göre 5 haftalık oluyor belli olmaz ikiz değere bakarsak benden ikiz bekleniyordu tek kese göründü önemli olan sağlıklı olması bence

Çok teşekkür ederim Kimse cevap vermemişti. Bizde aynı şeyleri düşündük ve tüp bebeğe karar verdik sonunda. Aynı fikirde olan biriyle karşılaşmak sevindirdi Bugün Gonal F iğneye başlıyorum ve çok heyecanlıyım ya büyümezse yumurtalar ya çatlarsa vaktinden önce diye kafamdaki deli soruları susturamıyorum

Siz cift embriyo mu koydurmustunuz ?

Cok tesekkur ederim canim bende 26mayis adet gunum 10 haziranda iki embriyo koydukar transferimin 10. Gunu 337 (yani ayin 20)idi ondan sonra daha olcturmedim. Kese bu hafta cumaya dogru netlesir herhalde onlar 10 gun sonra gel keseye bakalim dediler. Burasi ozel hastane her gittigimde muayene ucreti odermiyim sizce??

Benim dr özel hastaneyi bilmiyorum canim muaynanesine gidiyorum ama ben birinde veriyorum diğer kontrolde vermiyorum

Kızlar ben geçen sefer tam adet günümde adet olmuştum şuanki transferimde adet günüm 1 gün geçti, acaba hamile miyim yoksa ilaçlar mı adet olmamı engelliyor normalde adetim hiç sarkmaz gününde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…