- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 39
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Dediğim gibi çatlatma iğnesinden sonra kötü olmuştum hatta istifra etmiştim iğneden sonra korktum bende iğneyi olduktan bir kaç saat sonra olunca doktorumun asistanına yazmıştım,bşy olmaz hormonlardan demiştiBen tedavinin 8. Gunundeyim kusucak gibi oluyorum.
Bana da yaptı canım doktor ilaçlardan dedi bulantı ve özellikle gazBu igneler bana acayip bulanti yapiyor 2 gundur cok kotuyum. Size de oyle oldu mu ?
Bende 2 tedavimde sdc tek doz ovitrelle kullandımAy içim ferahladı canim ya.3 damla ama korktum.bide bu sefer ovitrelle tek verdi.eski doktor ovitrelle ve gonapeptyl vermisti.oyuzden.busefer tek iğne olunca acaba akıp gitti ziyan mi oldu dedim
evet canım yumoslar azıcık dengesz 16-13-11 inşallah carsambaya kadar buyur hepsi.Senin Çarşamba mı canım ben de çatlatmaları vurdum bakalım hayırlısı
ahahah o acıdan dusunmemıstım.Sen bizden daha öndesin canım havuz yaptırmak kolay mı :)
Lucrin de mi catlatma.
hayır lucrın catlatma degıl. uzun protokol uygulanırken. hormonları baskılamak ıcın kullanılıyor. adete bır hafta kala baslanıyor adet oluncada yumurta gelıstıren ıgnelere baslanıyor.İlk tedavimde onu verdiler demek çatlatma içinmiş:)
Aynen bana daBenim de pazartesi 9.30 da gel dediler ama işlem 10 da olacak
Canim sen havuz yaptiriyorsun ya.havuz yaptırmakla üst üste iki tüp bebek tedavisi olmak arasında ne fark var maddi manevi.birincide olursa transfer yaparsın sonra bida iğne kullanır bida transfer olursun döllenme olursahayır lucrın catlatma degıl. uzun protokol uygulanırken. hormonları baskılamak ıcın kullanılıyor. adete bır hafta kala baslanıyor adet oluncada yumurta gelıstıren ıgnelere baslanıyor.
Para olarak kârı varmı bu isinCanim sen havuz yaptiriyorsun ya.havuz yaptırmakla üst üste iki tüp bebek tedavisi olmak arasında ne fark var maddi manevi.birincide olursa transfer yaparsın sonra bida iğne kullanır bida transfer olursun döllenme olursa
Para olarak kari yok. Birtüp bebek parası ve birde yumurta toplama parası ödüyorsun. Fark şu: örnegın normal bir kişide tüp bebek yapınca 4 ve üzeri embriyo olusuyorya iki transfer edip iki donduruyorlar böylelikle tutmazsa bir daha ilaca gerek kalmadan transfer edebiliyor. Tuttuysada 2.cocugu yapmak istediğinde menapoza girmişde olsa embriyosu oldugu için cocuk sahibi olabiliyor. Bu yüzden yumurta rezervi azalan kişilerde transferden önce olabildiğince cok sayıda embriyo oluşturuluyorki; transferde pızitifi gördükten sonra erken düşükle bebek kaybedilirse ya da 2.cocuk istenirse hazırda embriyo olsun. Diğer türlü 5.ayda düşük yapmış olsam ve yeniden tüp denesem belki hiç eöbriyo olusmayacakCanim sen havuz yaptiriyorsun ya.havuz yaptırmakla üst üste iki tüp bebek tedavisi olmak arasında ne fark var maddi manevi.birincide olursa transfer yaparsın sonra bida iğne kullanır bida transfer olursun döllenme olursa
Aynen bende:)) ben 2 gün gerinizden geliyorum
Sen ipnenin kacıncı günündesin? Yumoşlar ne kadar büyüdüAynen bende
İp ne oluyor ? 15 olan var 12 -11-13 vs vs bir suru soyledi dr. Pzt gidicem ve catlatma vericekler. Tahmini carsamba da yumurtalar toplancakSen ipnenin kacıncı günündesin? Yumoşlar ne kadar büyüdü
Benimki tipki hocanin dedigi gibi bir ay sonra transfer oldum yani bir ay dondu sadece. Labaratuvar ve ozel klinikte olabiliyor iki embriyo.. bazisi mevzuati uygulyor.. yasa gore 35 yas alti tek embriyo usttu iki embriyo.. bana koydukar ve teyzosu 4 haftalik bizimkisiMrb arkadaşlar ben de tüp bebek aşamasındayım adetimde baslicaz Allah izin verirse size sorum şu doktor embriyolarinizi donduralım 6-8 hafta gibi bi sürede transfer yapalım dedi osekilde gebelik şansı daha çok fazla dedi size de böyle dendi mi acaba bir de iki embriyo transfer ederlermi eğer istersem çünkü ikiz olmasını çok istiyorum
Bana:))Merhaba
Benim de ilk denemem ve iğnenin 8. günündeyim. Merak ettiğim birşey var. 35 yaş altı olup ilk denemede birden fazla embriyo transferi yaptıran var mı?
Bazi ozel klinikler yapiyorlar canim ben ozel hastanede yaptirdim ve herhangi bir sikintim yoktu 3 yildir cocugum olmuyordu daha beklemek istemedim 32 yasindayim.. ve yaptilar .. arkadasim tip fakultesinde tup bebekte yaptirdi iki embriyo.. yanii o biraz oranin calisma sistemine bagliKanunen 2 embriyo koyulması için 35 yaş üstü yada 2 negatif embriyo transferi gerekiyor,buna uymayan bir çok doktor tabi ki var.Markalaşmış kurumlar yapmıyor
Ben bruksel tup bebek merkezi yucel hocanin hastasiyim koyamiyoruz 35 yas altina dediler.Benimki tipki hocanin dedigi gibi bir ay sonra transfer oldum yani bir ay dondu sadece. Labaratuvar ve ozel klinikte olabiliyor iki embriyo.. bazisi mevzuati uygulyor.. yasa gore 35 yas alti tek embriyo usttu iki embriyo.. bana koydukar ve teyzosu 4 haftalik bizimkisi ☺
Seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen sefer ben de test asamasına bile gidemedim tam gününde adet oldum ama üzme kendini daha yolumuz var demek ki yapacak bir şey yok ki Allah ın takdiri işte.. tüpten sonra kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi var kiGittim canım negatif
Hangi klinik?Bana:))
Aynı durumumuz inşallah ben de hamişimdirArada batmalar oldu göğüs uçlarım yara gibi sızladı iştahım açıldı ben 9 gün evde testle öğrendim canım :) herkeste farklı hatta hiç belirti olmayanlarda var sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?