- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Oscarinoasis
evet 2 donmusum var . havuz yapıyoruz bakalım ınsallah 2 de sımdı olurSenin donmus embriyonu vat canim. Masallah.kac tane.havuz mu yaptiriodun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 2 donmusum var . havuz yapıyoruz bakalım ınsallah 2 de sımdı olurSenin donmus embriyonu vat canim. Masallah.kac tane.havuz mu yaptiriodun
Benimde iki embriyo m var donduruldu önümüzdeki ay bi sıkıntı olmazsa transfer olucak ama benimde sürekli aklımda ikisinimi koyucaklar acabaCanım tek embriyo koyuyorlar belli bir yaştan sonra çift oluyor diye biliyorum benim tek koydular
Sormak lazim bazi merkezler iki tane koyuyorlarmis.Benimde iki embriyo m var donduruldu önümüzdeki ay bi sıkıntı olmazsa transfer olucak ama benimde sürekli aklımda ikisinimi koyucaklar acaba
Havuz la yumurta dondurmak ayni sey degil mi acaba ?evet 2 donmusum var . havuz yapıyoruz bakalım ınsallah 2 de sımdı olur
değil. havuz demek transferden once ıkıncı gerekırse üçüncü kez yumurta toplayıp embrıyo havuzu olusturmak demek. yumurtası az olanlarda uygulanıyor genelde. hanı yas gecmeden olabıldıgınce embrıyo olusturmayacalısılıyor.Havuz la yumurta dondurmak ayni sey degil mi acaba ?
O daha da zor olsa gerekdeğil. havuz demek transferden once ıkıncı gerekırse üçüncü kez yumurta toplayıp embrıyo havuzu olusturmak demek. yumurtası az olanlarda uygulanıyor genelde. hanı yas gecmeden olabıldıgınce embrıyo olusturmayacalısılıyor.
Bunu hiç duymamıştım kaç yaşında böyle birşey yapıyorlar acaba bana doktor hiç öylebişey söylemedilerdeğil. havuz demek transferden once ıkıncı gerekırse üçüncü kez yumurta toplayıp embrıyo havuzu olusturmak demek. yumurtası az olanlarda uygulanıyor genelde. hanı yas gecmeden olabıldıgınce embrıyo olusturmayacalısılıyor.
Bana da soylemedi. Heralde yumurtalari topluyorlar. Transfer olmadan ust ustediger ay tekrar yumurta topluyorlar . Agir bi surec .Bunu hiç duymamıştım kaç yaşında böyle birşey yapıyorlar acaba bana doktor hiç öylebişey söylemediler
Gerçekten zor olmalı benim sürecim biraz rahat olduBana da soylemedi. Heralde yumurtalari topluyorlar. Transfer olmadan ust ustediger ay tekrar yumurta topluyorlar . Agir bi surec .![]()
Benimde Pazartesi yumurtalarım toplanacak inşallah sağlıklı bir sürü yumurtamız olurPazartesi yumurta toplamam var bu 3. Denemem inşallah bu kez bizim için de güzel olur korkuyorum artık aynı seyleri yaşamaktan![]()
Aslında yasdan ziyade amh düşük olanlarda yumurtası az olanlarda yapılıyor. Ben 37 oldum sayılır. Ama yası 28 olup rezervi azalanlarda olabiliyorBunu hiç duymamıştım kaç yaşında böyle birşey yapıyorlar acaba bana doktor hiç öylebişey söylemediler
Yok ya o kadar zor değil pespese iğne süreci işteBana da soylemedi. Heralde yumurtalari topluyorlar. Transfer olmadan ust ustediger ay tekrar yumurta topluyorlar . Agir bi surec .![]()
Hayırlısıyla bu sefer tutsun sağlıkla gelsin inşallah canımBayanlar merhaba aranıza yeni katıldımBiz de 3 tüp bebek yaptırdık 1. Si kimyasal gebelik 2. Si tutmadı 3. De bebeğin kalbi durdu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum
Şimdi başka bi hastanede 4. Denememiz için tedaviye başladık eşimde DNA hasarı olduğunu ve düşüklerimin bu yüzden olduğunu söylediler dün gonal f iğne olmaya başladım Pazartesi kontrolün var
Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺
Transfer oncesi Kaçıncı gün 35 cıkmış canim.canim.benim pazartesi opu var 910 cıkmış.Benim e2 35 cikmis
Merhba arkadaşım 2015 yılında ben ordaydım sayın yücel beye tavsiye üzerine gittim.. ona öykümü anlattım kalitesiz yumurtalara sahip olduğumu falan ama o klasik tup bebeğe başladı tabi biz o zmanlar bu isin ince yanlrini bilmiyoruz guveniyoruz derken ..toplam 13 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi dollenmis o da 7 hucreli falan dedi bu 3. Gun yumurtasini transfer edelim cok kalitesiz yumurtalarin dedi belki titar %50sans veriyorum ...tabi olmadi ..simdi dusunuyorum da tamamen para odakliymis o zman 14 bin harcadim birde ist ank arasi yaptim yoldsn ziyade doktorun bizi kâleye almamis olmasi baska bir protokol denememeis olmasiydi halbuki anlattık öykümüzü neyse ..arkadaşım kötü bi tecrube oldu umarım senin icin cok ama çok iyi ve başarılı olur inşallahMrb ark lar. Bende gecen hafta bruksel tup bebekte tedaviye basladim. Aranizda burda tedavi goren var mi ?
Bende 36 oldum yeni... banada rezervin az dediler ama belki daha yeni gittim hemen iki yumurtayla başladık onun için söylememişlerdir... belki bi süreç geçirsem bahsederdi doktor bilemedimAslında yasdan ziyade amh düşük olanlarda yumurtası az olanlarda yapılıyor. Ben 37 oldum sayılır. Ama yası 28 olup rezervi azalanlarda olabiliyor
İnsallah bilmiyorumz abenim burda kurtaj ve histereskopim olmustu . İkisi de iyi gecti. Esimde hareketli sperm sayisi az. O yuzden ilk tup deneyimimiz. İns tutar . Bende bilemiyorumMerhba arkadaşım 2015 yılında ben ordaydım sayın yücel beye tavsiye üzerine gittim.. ona öykümü anlattım kalitesiz yumurtalara sahip olduğumu falan ama o klasik tup bebeğe başladı tabi biz o zmanlar bu isin ince yanlrini bilmiyoruz guveniyoruz derken ..toplam 13 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi dollenmis o da 7 hucreli falan dedi bu 3. Gun yumurtasini transfer edelim cok kalitesiz yumurtalarin dedi belki titar %50sans veriyorum ...tabi olmadi ..simdi dusunuyorum da tamamen para odakliymis o zman 14 bin harcadim birde ist ank arasi yaptim yoldsn ziyade doktorun bizi kâleye almamis olmasi baska bir protokol denememeis olmasiydi halbuki anlattık öykümüzü neyse ..arkadaşım kötü bi tecrube oldu umarım senin icin cok ama çok iyi ve başarılı olur inşallah
Adetin 2. Gunu 35. Henuz transfer olmadim canim.Transfer oncesi Kaçıncı gün 35 cıkmış canim.canim.benim pazartesi opu var 910 cıkmış.