• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım tek embriyo koyuyorlar belli bir yaştan sonra çift oluyor diye biliyorum benim tek koydular
Benimde iki embriyo m var donduruldu önümüzdeki ay bi sıkıntı olmazsa transfer olucak ama benimde sürekli aklımda ikisinimi koyucaklar acaba

değil. havuz demek transferden once ıkıncı gerekırse üçüncü kez yumurta toplayıp embrıyo havuzu olusturmak demek. yumurtası az olanlarda uygulanıyor genelde. hanı yas gecmeden olabıldıgınce embrıyo olusturmayacalısılıyor.
Bunu hiç duymamıştım kaç yaşında böyle birşey yapıyorlar acaba bana doktor hiç öylebişey söylemediler

Bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım 🙏🏻 Biz de 3 tüp bebek yaptırdık 1. Si kimyasal gebelik 2. Si tutmadı 3. De bebeğin kalbi durdu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum
Şimdi başka bi hastanede 4. Denememiz için tedaviye başladık eşimde DNA hasarı olduğunu ve düşüklerimin bu yüzden olduğunu söylediler dün gonal f iğne olmaya başladım Pazartesi kontrolün var
Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺
Hayırlısıyla bu sefer tutsun sağlıkla gelsin inşallah canım🤲Benim eşimde de dna hasarı var malesef. Sizinki yüzde kaç😔

Mrb ark lar. Bende gecen hafta bruksel tup bebekte tedaviye basladim. Aranizda burda tedavi goren var mi ?
Merhba arkadaşım 2015 yılında ben ordaydım sayın yücel beye tavsiye üzerine gittim.. ona öykümü anlattım kalitesiz yumurtalara sahip olduğumu falan ama o klasik tup bebeğe başladı tabi biz o zmanlar bu isin ince yanlrini bilmiyoruz guveniyoruz derken ..toplam 13 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi dollenmis o da 7 hucreli falan dedi bu 3. Gun yumurtasini transfer edelim cok kalitesiz yumurtalarin dedi belki titar %50sans veriyorum ...tabi olmadi ..simdi dusunuyorum da tamamen para odakliymis o zman 14 bin harcadim birde ist ank arasi yaptim yoldsn ziyade doktorun bizi kâleye almamis olmasi baska bir protokol denememeis olmasiydi halbuki anlattık öykümüzü neyse ..arkadaşım kötü bi tecrube oldu umarım senin icin cok ama çok iyi ve başarılı olur inşallah

Aslında yasdan ziyade amh düşük olanlarda yumurtası az olanlarda yapılıyor. Ben 37 oldum sayılır. Ama yası 28 olup rezervi azalanlarda olabiliyor
Bende 36 oldum yeni... banada rezervin az dediler ama belki daha yeni gittim hemen iki yumurtayla başladık onun için söylememişlerdir... belki bi süreç geçirsem bahsederdi doktor bilemedim 🤷‍♀️

Merhba arkadaşım 2015 yılında ben ordaydım sayın yücel beye tavsiye üzerine gittim.. ona öykümü anlattım kalitesiz yumurtalara sahip olduğumu falan ama o klasik tup bebeğe başladı tabi biz o zmanlar bu isin ince yanlrini bilmiyoruz guveniyoruz derken ..toplam 13 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi dollenmis o da 7 hucreli falan dedi bu 3. Gun yumurtasini transfer edelim cok kalitesiz yumurtalarin dedi belki titar %50sans veriyorum ...tabi olmadi ..simdi dusunuyorum da tamamen para odakliymis o zman 14 bin harcadim birde ist ank arasi yaptim yoldsn ziyade doktorun bizi kâleye almamis olmasi baska bir protokol denememeis olmasiydi halbuki anlattık öykümüzü neyse ..arkadaşım kötü bi tecrube oldu umarım senin icin cok ama çok iyi ve başarılı olur inşallah
İnsallah bilmiyorumz abenim burda kurtaj ve histereskopim olmustu . İkisi de iyi gecti. Esimde hareketli sperm sayisi az. O yuzden ilk tup deneyimimiz. İns tutar . Bende bilemiyorum :110:

Back
X