• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım 🙏🏻 Biz de 3 tüp bebek yaptırdık 1. Si kimyasal gebelik 2. Si tutmadı 3. De bebeğin kalbi durdu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum
Şimdi başka bi hastanede 4. Denememiz için tedaviye başladık eşimde DNA hasarı olduğunu ve düşüklerimin bu yüzden olduğunu söylediler dün gonal f iğne olmaya başladım Pazartesi kontrolün var
Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺️

Evet bu söyledikleriniz benim de bilgim dahilinde hatta erteleme talebimi de ilettim bu çekincem nedeniyle ancak doktorum ısrar ettiği ve herhangi bir sorun çıkmayacağını söylediği için acaba benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı diye merak ettim.Çok teşekkür ederim cevabın için.
Ne demek canim . Bence doktorun seni yanlis yönlendiriyor. Cunku ben devlette tup yapacaktim tsh degerim 4.90 kusurdu 2 ay dusurmek icin tsh ilaci kullandım. Aile hekiminin rapor vermesi icin 2.5 altina dusmesi gerekiyor. Hatta tedavim bir an once baslasin diye ilk ay kullandigim tsh ilacindan sonra 2.8lerdeydi. rapor cikmasi icin o kadar israrda bulunmustum yine de rapor vermediler. 2.5 altina illaki dusurmen gerek dediler. Gerci simdi ozelde tup bebege basladim ama ozeldeki doktirum da 2.5 altinda olmasini istiyoruz dedi ve tsh ilacini kullanmaya devam ediyoru.Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun. Gercekten doktorunu cok merak ettim.

Merhaba bayanlar, bende tüp bebek yaptırdım ve 13 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosuydu ilk denemem doktorum 23 Haziran pazar günü kan testi yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamayıp transferin 6.günü kanda baktırdım ve sonucum 1.79 çıktı yani negatif ve çok üzüldüm pazar tekrar kanda baktırcam yine de ama pek ümidim yok, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙏

Merhaba bayanlar, bende tüp bebek yaptırdım ve 13 haziranda transferim oldu 5.gün embriyosuydu ilk denemem doktorum 23 Haziran pazar günü kan testi yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamayıp transferin 6.günü kanda baktırdım ve sonucum 1.79 çıktı yani negatif ve çok üzüldüm pazar tekrar kanda baktırcam yine de ama pek ümidim yok, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙏
Canım kötü düşünme 6. Gün biraz erken olmuş olumlu sonuç alırsın inşallah

@Lices_s
canımm bugun kontrolüm vardı.4 yumurta gördü büyüklükleri şöyle 15-12-11-8 son ıkı yetısmeyecek gıbı. pazartesı veya salı toplama olur sanırım. yarın yıne kontrolum var. yarın bellı olur.
Canım bugün kontrole gittim açıkçası bu tedavide hiç sormuyorum kaç yumurta var büyüklüğü nasıl diye doktor 10 un üstünde toplarız dedi iyi görünüyor dedi ama benim kalite sorunum var işte bakalım hayırlısı senin belli değil mi tam günü

Canım bugün kontrole gittim açıkçası bu tedavide hiç sormuyorum kaç yumurta var büyüklüğü nasıl diye doktor 10 un üstünde toplarız dedi iyi görünüyor dedi ama benim kalite sorunum var işte bakalım hayırlısı senin belli değil mi tam günü
ya pazartesı ya salı olacak yarın kontrolum var tekrar yarın belli olur

Evet ama bazi merkezler istege gore cift de koyabiliyo diye duydum. Mesela memorial da cift koyuyolarmis. Benimde yarin kontrolum var. Dr a sorucam sabah.

Back
X