• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar bHCG 138.8 cikti Doktorun dedigi su bunun anlamli olmasi icin iki gun sonra tekrar olcum yapman gerekio simdilik bisey diyemeyizz:) yaa gulimmi aglim mii benn 😂🙈 sonucta gebeyim olabiliyormusum yanii insallah devamliligida olurrr herkesten Allah razi olsun
Tabi ki de gül ya da sevincinden ağla. Harika bir haber bu tebrik ederim.

Eklentiler

• EC1EB4C5-8E8B-47EB-B909-861B216F085E.webp
    EC1EB4C5-8E8B-47EB-B909-861B216F085E.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar geçmişi okumadım tüp bebek düşünüyorum tüplerim tıkalı eşimde sorun yok aranızda Ankara Recai Pabuçcu ya giden var mı?

Bende yaptım şimdi gebelik testi ve pozitif çıktı biraz silik ama normalmis

Baktım ve ikinci çizgiyi gördüm çok şükür tabi kanda daha kesin sonuç çıkacaktır ben sadece içimi rahatlatmak için baktım ama çok şükür Rabbime
Canim hayırlı olsun.kaconci gün embriyosu konuldu kaçıncı gün çıktı kanda

YAptirmadim daha iki yil oldu diyip ertelediler iki yil olduda noldu bi asilama iki tup bebek yapildi ve sonuc negativ. Onceden yapilsaydida ona gore davranolsaydi. Inanin doktorlarin bu anlayisindan biltim daha iki yik diyipte iki tane tup yapa biliyorlarda bi test yaptirmiyolar
Aynen canim. Bu doktorlardan biktim. Sorun yok dedilerhep bize. 3 yıllık evliyiz ve ilk tupbevekte yumurta rrzervimin az olduğunu öğrendim şok oldum. Bir yumurtam toplandi sadece

Back
X