• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Evet bicak rahmini kesmis gibi ben dik yuruyemiyordum ama bir hafta sonra kendine geliyo vucut.. ben cizik ne nedenmis neden histeroskopi yaptiriyosun bilgi veririmisin
[/
Evet bicak rahmini kesmis gibi ben dik yuruyemiyordum ama bir hafta sonra kendine geliyo vucut.. ben cizik ne nedenmis neden histeroskopi yaptiriyosun bilgi veririmisin
Bende yuruyemiyorumm hiteroskopiyi Dr um rahimi temizlemekicn yaş ya ileri olduğu için yapicak

Arkadasim aydından misin.bende aydından izmire gidiyorum tedaviye.2.tuo bebek tedavim.senin nasıl durum.sorun ne
Merhaba arkadasim kusura bakma yeni gordum mesaji.kusadasindayim tavsiye uzerine irenbe ahmet refik kelese gittim dun.2 yumurtam oldugunu ihtimalimin cok dusuk oldugunu soyledi,yine de kan testine bakalim oyle karar verelim dedi.moralim bozuldu😔

Evet beybi merkezdeyim kan verdim bekleyin 1 saate çıkar dediler. Ama ben bayaa regl olucam ya karın ağrım inanılmaz göğüsler de şişti. Hayırlısı olsun artık olmazsa bir dahaa.
Senin için de hayırlısı olsun kap bebişi gel. Kendine 3 4 gün dikkat et sonra gün sayalım pozitifini görelim inşallah. :KK19:
Hadi güzel haberlerle dön güzelim rabbim yüzünü öne eğmesin sevinç göz yaşların aksın duamdasın 🙏🏻

Bende sadece iki yumurta vardı yaştan dolayı kan aldılar bi gün sonrada topladılar çok hızlı oldu benim yumurta büyütme falan olmadı bende anlamadım bugünde aradılar embriyo oluşmuş yarın sorun çıkmazsa Pazartesi dondurucaklar inşallah... benim çok kolay ilerledi rabbim sizinde işlerinizde kolaylık versin bol bol teşbih çekin ben Meryem süresi okuttum bi çok kişiye
Bende de 2 yumurta oldugunu soyledi dr sansin az ama tahlillere bi bakalim dedi..uzuldum ama kismet ne diyeyim..rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bende de 2 yumurta oldugunu soyledi dr sansin az ama tahlillere bi bakalim dedi..uzuldum ama kismet ne diyeyim..rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Bende çok üzülmüştüm 2 yumurtayı duyunca ama çok kolay ilerledi rabbim kolaylık verdi... Yaşınız kaç yumurta sayısı her ay değişebiliyormuş

Dondurulmuş transfer olmuşsun tebrikleeeeeer testin çooook pozitif gözüküyor inşallah sağsalim kucağına alırsın bir an önce kan ver için rahat etsin sonra da keyfini çıkar
Hadi güzel haberlerle dön güzelim rabbim yüzünü öne eğmesin sevinç göz yaşların aksın duamdasın 🙏🏻
Beybiler sonucum negatif. Kısmet değilmiş ne yapalım. Eylül gibi dondurulmuşlardan deneriz. Şu yazı bir geçireyim tatilimi yapayım rahat kafayla tekrar başlayacağım.

Merhaba arkadaşlar, benden daha tecrübeli olanlar vardır size de sormak istiyorum. Bende pkos var eşimde de ileri hareketli sperm sayısı düşük çıkıyor. Önce hareketli sperm sayısı 3 milyon daha sonraki spermiyogramda 6 milyon çıktı. Hiç aşılama veya tüp bebek denemedik. Doktorumuz önce aşılama önerdi şimdi de aşılama tutma şansı düşük tüp bebek yapalım diyor. Bizde hiç denemeden direkt tüp bebek konusuna biraz sıcak bakamadık. Sayılar konusunda da pek bilgi sahibi değiliz. Bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim 😥

Dondurulmuş transfer olmuşsun tebrikleeeeeer testin çooook pozitif gözüküyor inşallah sağsalim kucağına alırsın bir an önce kan ver için rahat etsin sonra da keyfini çıkar
Ayy evett sabahtan kan verdimmm insallah ikiz de olurrr 😘🤗😂☺️🤣😅🙈 deli gibiyim yarina sonucu cikcakmis yada 4 ten sonra dediler bilmiorum bakalim

Back
X