• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar merhaba, benim de 20 yumurtam toplandı 14 tanesi olgundu, 5i döllendi 3. güne kadar sadece 3ü gelebildi, 3. gün biri 4 biri 6 biri 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. hiç biri A kalite değil, 8 hücreli olan için çok güzel bir embriyo dedi ama fragmantasyon nedeniyle 2. kalite sayılıyo kalitesine çok takılmanıza gerek yok önemli olan hücre bölünmesi dedi.... salı günü test günüm sabırsızlanıyorum... benle benzer durumda olan var mı acaba neden bu kadar çok yumurta toplandığı halde döllenen ve gelişen sayısı bu kadar düşük olabilir yaşım 29 ikinci denemem...
Merhaba benim 5 yumurtam toplanmıştı 3 tanesi döllendi biri 4 biri 6 biri 8 hücreliydi 6 ve 8 hücreli olanlar transfer edildi 3. Gün 4 hücreliyi takip edelim dediler 5. Gün aradılar istediğimiz güzel gelişimi gösteremedi dediler onun için dondurmadılar... sizin nasıl 3 tane transfer ettiler geçen gün yasaklandığını dinlemiştim internette... benim test günüm Pazartesi

kızlar merhaba, benim de 20 yumurtam toplandı 14 tanesi olgundu, 5i döllendi 3. güne kadar sadece 3ü gelebildi, 3. gün biri 4 biri 6 biri 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. hiç biri A kalite değil, 8 hücreli olan için çok güzel bir embriyo dedi ama fragmantasyon nedeniyle 2. kalite sayılıyo kalitesine çok takılmanıza gerek yok önemli olan hücre bölünmesi dedi.... salı günü test günüm sabırsızlanıyorum... benle benzer durumda olan var mı acaba neden bu kadar çok yumurta toplandığı halde döllenen ve gelişen sayısı bu kadar düşük olabilir yaşım 29 ikinci denemem...
Sperm kalitesine bağlamıştı benim doktorum canım

tutma ihtimali hiç yoktu benim 4 hücrelinin normalde 8 olması gerekirken 4 yani... çöpe atacağına öyle yaptı benim negatif aşılama ve tüpüm de var diğer denememde de yine döllenen sayısı çok azdı

salıyı beklemek çok zor... 3. gün embriyosu transfer edildi bugun 8. gün idrardan baksam cıkar mı acaba cesaret edemiyorum

Sperm kalitesi veya laboratuvar şartları ilk akla gelen 😐

O belirtilere doyarsınız :KK70:az sabır bırakın yav belirti aramayı tadını çıkarın tv kanalını degistiremiyorum migdem bulanıyor tif desen arada bir 2 dk hepsi oluyor meraklanmayın anne olcaksınız anne içinizde can var siz ne hissederseniz hissediyor stres yok aylardır uğraştınız zaman gecmedi 9 ay sonra Allah ın izniyle kucanızda tadıni cıkarin tadıni :emir_bebek:

O belirtilere doyarsınız :KK70:az sabır bırakın yav belirti aramayı tadını çıkarın tv kanalını degistiremiyorum migdem bulanıyor tif desen arada bir 2 dk hepsi oluyor meraklanmayın anne olcaksınız anne içinizde can var siz ne hissederseniz hissediyor stres yok aylardır uğraştınız zaman gecmedi 9 ay sonra Allah ın izniyle kucanızda tadıni cıkarin tadıni :emir_bebek:
Valla bende belirti aramıyom artik😂 keyfini çıkarıyorum artik 🤗 keşke hep böyle surse

Maalesef nasip değilmiş ... arınıp kafamı boşaltmam lazım. Yakın zamanda tekrar deneyebileceğimi sanmıyorum 😣 inşallah Rabbim çok aratmadan nasib eder bizlere...
Haklısın cnaım ben de eylülde dondurulmuş bi tane embriyom var onu transfer ettircem. Senin de vardı dimi canım bi süre dinlen de

Haklısın kuzum. Dünden beri inanılmaz bel agrisi başladı bende. Normalde adet sancısı agrisi çeken biri değilim. İğnelere başladığımda da bel agrisi yapmıştı. Hormon salgılanıyor da ondan mi oluyor acaba diye düşünmüyor değilim.

Senin kanaman geçti değil mi?bebisler nasıl?
cok sukur leke oluyor. Bebeklerim teyzosu iyidir herhalde son durumu ne bilmiyorum.. 10 gun sonra randevum var bakicaz artik.. ben inaniyorum hamilesin sende🥰🥰 bel agrin hakkinda bisey diyemicem cok ayakta kalma dinlen kuzum

Haklısın kuzum. Dünden beri inanılmaz bel agrisi başladı bende. Normalde adet sancısı agrisi çeken biri değilim. İğnelere başladığımda da bel agrisi yapmıştı. Hormon salgılanıyor da ondan mi oluyor acaba diye düşünmüyor değilim.

Senin kanaman geçti değil mi?bebisler nasıl?
cok sukur leke oluyor. Bebeklerim teyzosu iyidir herhalde son durumu ne bilmiyorum.. 10 gun sonra randevum var bakicaz artik.. ben inaniyorum hamilesin sende🥰🥰 bel agrin hakkinda bisey diyemicem cok ayakta kalma dinlen kuzum

Benimde degerim yukseldi cok şükür 221 den 540 oldu,hic bir belirti yok,sizde varmi belirti
Ayyy masallahh sizede 35_oz 35_oz aysefeytum aysefeytum cook guzell haber ya kizlar belirti aramayin adet gunu gectikten bi hafta on gun sonra adet olmayip aa hamilemiyim diyen normal yolla kadinlar var.. basta hicbir belirti gorememeniz cook normal.. vucuta suni veriliyor daha bhcg niz 10000lerin altinda ciksin degeriniz ustune sonra anlarsiniz.. bunun endisesine dusmeyin bende bulantidan duramiyorum simdi canimdan can cikiyor kusarken.. ne guzel belirtiniz yok boyle devam🥰🥰

Eh dokuz ay böyle geçecek artık. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Merhaba, konunun tüm sayfalarını okuyamadığım için konuşuldu mu bilemiyorum ama tüp bebek fiyatları ne civarlarda. Mutlaka heryerde farklıdır ama ortalama ne kadardır
Merhaba ben devlette raporlu yaptırdım. Yazdıkları ilaçlar 2500 tl tuttu raporla. Ama ben 1500 tl kadar ilaç kullandım. Hepsini almadım, gerek de kalmadı. Hastaneye de 900 tl verdim transfer için. Raporlu olup da devlette yaptıranlar icin ilk denemede fiyatlar bunlar

Merhaba ben devlette raporlu yaptırdım. Yazdıkları ilaçlar 2500 tl tuttu raporla. Ama ben 1500 tl kadar ilaç kullandım. Hepsini almadım, gerek de kalmadı. Hastaneye de 900 tl verdim transfer için. Raporlu olup da devlette yaptıranlar icin ilk denemede fiyatlar bunlar

Ben ne kadar çok harcamışım sen yazınca anladım ve resmen elde avuçta bişey bırakmadılar sağolsunlar... raporu neye bağlı olarak veriyorlar ?

Ben ne kadar çok harcamışım sen yazınca anladım ve resmen elde avuçta bişey bırakmadılar sağolsunlar... raporu neye bağlı olarak veriyorlar ?
Canım benim amh dusuklugu var. Yasa bağlı olarak kadın infertelitesi DOR teşhisi konuldu. Yasim 40 a çok yakın olduğu icin de hemen tedavi başlandı.

Ama illaki böyle olmak zorunda değil. Tüm tahlilleri yaptırıyorsun bazı şartları karşılıyorsan rapor çıkıyor. Ben 2.5 yıllık evliydim. 3 yıl şartı yas nedeniyle aranmadı. Ben hiç aşılama da yaptırmadım direk atladılar onasamalari. Bir tüp bebek merkezinden (eğitim araştırma hastanesi vb.) detaylı bilgi alabilirsin.

Back
X