• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kuzum transfer iyiydi. 4 yumurtamın 3 sinesi döllenmiş ama bir tanesi kusurlu döllenme olmuş. İmha edildi. Diğer iki yumurtam transfer edildi. Biri birinci kalite diğeri ikinci kalite imiş. 25 Temmuz test tarihim. Senin nasıl geçti
@aysefeytum gözün aydın. Darısı başımıza.

24 temmuz dedi bana da kuzum

Hayırlı olsun canım. Benim tek transfer oldu iyi geçti. Embriyolog geldi yumurtalarınız kaliteli gayet iyi devam ediyor gelişimleri dedi o kadar bende cok kurcalamak istemedim. Senin yaş kaç canım
Kasım’da 40 oluyorum canım. Aman sağlıkla gelsinler de kalite malite boş iş. :)

Kuzum transfer iyiydi. 4 yumurtamın 3 sinesi döllenmiş ama bir tanesi kusurlu döllenme olmuş. İmha edildi. Diğer iki yumurtam transfer edildi. Biri birinci kalite diğeri ikinci kalite imiş. 25 Temmuz test tarihim. Senin nasıl geçti
Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerimiz bize tutunur

Ben kayınvalideme geldim. 3 gün yataktan kaldırmayacaklar gibi.
Günlük hayatına devam edebilirsin dediler bende pek bişey yapmıyorum bide biraz hareket etmek iyiymiş kan akışı oluyormuş daha iyi oluyormuş tutunması açısından okuduğum yazılarda... 6. Gün yerleşiyormuş hayırlısı artık

Günlük hayatına devam edebilirsin dediler bende pek bişey yapmıyorum bide biraz hareket etmek iyiymiş kan akışı oluyormuş daha iyi oluyormuş tutunması açısından okuduğum yazılarda... 6. Gün yerleşiyormuş hayırlısı artık
BAna 3 gün yatak istirahati dediler. Tuvalet vs dışında kalkmam yasak. Sonrasında hareket edebileceğim nasipse

Yakınmış aralarımız dinlenmene bak tedirgin olma. Ben doktora ne yasak dedim eger yatmak sana iyi gelecekse yat dedi kesinlikle stres yasak dedi
Stres Yok çok şükür bende genelde yatıyorum lavaboya su içmeye kalkıyorum ufak tefek şeyler yapıyorum jel kullanıyorum onun için 15 dk yürüyorum sabah akşam böyle... benim testim sizden önce 22 sinde

Şu an crinone jel kullanıyorum. Ayrıca bir de duphaston tablet günde 2 kez. Ya size transferden sonra gonapetly yapın dediler mi?

Ben crinone jel iki tane kullanıyorum vagi flora kullanıyorum bir tane estrofem iki tane folik asit bir tane... gonapetly 1 tane Pazar günü kullanıcam... bir tane embriyom vardı bugün aradılar güzel bi gelişim gösterememiş imha edildi

Amin canım inşallah. Biliyorm canm da biizim sorun büyük malesef ben hata yaptm imsi yöntemini yapan bi yerle başlamamakla . Dna hasarında en iyisi imsi yöntemi.
Imsi ne dır bilmiyorum canim ama erkek de sorun olunca mikroçip öneriyor doktorlar. Inşallah rabbim sizi de sevindirsin tez zamandA

Saol canim rabbim hepinizi sevindirsin inşallah tez zaman da

Imsi ne dır bilmiyorum canim ama erkek de sorun olunca mikroçip öneriyor doktorlar. Inşallah rabbim sizi de sevindirsin tez zamandA
Mikroçipden daha iyi bir yöntem imsi canım. Spermi 800 kat büyütüp hasarsız olanları seçiyorlar. Mikroçipte bir çip var onun yardımıyla spermi seçiyorlar ama hasarlı hasarsızı seçemiyor ivf ve icside de 250 kat falan büyütebiliyorlar sadece görünmüyor hasarlı olup olmadığı göz kararı iyi hareket eden uzaktan düzgün görüneni seçiyorlar. Erkekte sorun yoksa diğer yöntemler yeterli oluyor ama dna hasarında imsi daha doğru bir yöntem. Bayan doktor olsun diye yaptık inandırıcı da konuştu ama hata etmişim.

Back
X