• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Önce millet ne dicek diye yaşamayı bırak bu senin hayatın her derdi sen tek cekiyosun bebiş olunca nolcak sadece sevmek için gelcekler bitcek o senin canın kanın olcak sadece senin ona odaklan birdahaki transfere kendini hazırla biri biseymi dedi ver cevabını pozitif ol içine birşey atma o bebek sana tutunsun huzurlu vucud olursa tutuncak Allah ın izniyle kendinden daha kötü durumdakileri düşün inan o bebiş gelicek bugün otur ağla üzül ama yarın lütfen toparlaan
İnan başka hiçbir konuda kimsenin hakkımda ne düşündüğü ne dediğini umrumda olmaz ama 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı olsun diye bu yüzden hassas noktam oldu bebek görmeye bile dayanamıyorum. Sorulardan kaçıyorum. Çünkü bu benim yaram tuz basılmasını istemiyorum. Ama dünyanın sonu değil tabi pes etmek yok dondurulmuş olanı da transfer edecekler inşallah 2 ay sonra. O olacak inşallah olmazsa yine devam hayırlsı olsun hakkımızda.

İnan başka hiçbir konuda kimsenin hakkımda ne düşündüğü ne dediğini umrumda olmaz ama 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı olsun diye bu yüzden hassas noktam oldu bebek görmeye bile dayanamıyorum. Sorulardan kaçıyorum. Çünkü bu benim yaram tuz basılmasını istemiyorum. Ama dünyanın sonu değil tabi pes etmek yok dondurulmuş olanı da transfer edecekler inşallah 2 ay sonra. O olacak inşallah olmazsa yine devam hayırlsı olsun hakkımızda.
Çocuklardan kaçma aksine onları mutlu et onlarla ol bol bol ben anasınıfı öğretmeniyim ve onların dualarıyla bu durumdayım pozitif ol o bebiş gelecek

Desene beraber gün sayacağız :)
Benim de yarın transferim. Kaçıncı gün ebriyosuydu sninki :?
Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻 Saat kaçta senin nasipse?

Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻 Saat kaçta senin nasipse?

Ben de perşembe günü oldum 2. gün oluyor sanırım. Sabahtan olacak transfer. 8 de orada olacağım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah :)

Ben de perşembe günü oldum 2. gün oluyor sanırım. Sabahtan olacak transfer. 8 de orada olacağım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah :)
9 bucukda benim insallah canım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 24 yumurta toplanmıştı benden 10 u döllendi ve devam ediyor senin ne kadar toplandı?

Kizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem

Eklentiler

• 15629978215968101700224145659759.webp
    15629978215968101700224145659759.webp
    5 KB · Görüntüleme: 45
Back
X