- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
30 haziranda benim deniz kenarında restoranın bahçesinde olacak. herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşündüm. isteyenlerle paylaşabilirm..
10 Haziran da benim ki de kızlarrr
30 haziranda benim deniz kenarında restoranın bahçesinde olacak. herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşündüm. isteyenlerle paylaşabilirm..
canım hoşgeldin aramıza benimde 23 haziran mekanını tuttunmu canım ???
Önce evde aile arasında olucak.Akşamda canlı müzik olan bir mekan kapattık arkadaşlarımızla oraya gidicez canım.
selam kızlar,
benimde 9haziran a z kaldı
kızarkadaşım nişan kurabiyesi yaptır dedi fakat zaten yaş pasta kuru pasta tatlı cok olcak onun tarzında hatıra ne dağıtabiliriim?
yiyecek olmak zorunda değil
merhabaa :) hayırlısı olsun,
yukardada yazmıştım uğur böceği şeklinde altında tüyler olan magnet yaptırmayı düşünüyorum ben, onun haricinde nikah şekeri yapan biryere gitsen nişan için değişik fikirler sunabilir, ayrıca büyük çiçekçilerde böyle nişan veya düğün için küçük hatıra süsler yapıyolar . Gidip fikir alırsan değişik şeyler bulabilirsin :
Amin canım.Ben elbisemi aldım babette aldım ayaklar malum dayanmaz geceye kadar.Günler geçmiyor sanki
selam kızlar,
kızarkadaşım nişan kurabiyesi yaptır dedi fakat zaten yaş pasta kuru pasta tatlı cok olcak onun tarzında hatıra ne dağıtabiliriim?
canım ben olsam magnette yaptırırdım
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?