Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
30 haziranda benim deniz kenarında restoranın bahçesinde olacak. herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşündüm. isteyenlerle paylaşabilirm..

30 haziranda benim deniz kenarında restoranın bahçesinde olacak. herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşündüm. isteyenlerle paylaşabilirm..

hayırlı olsun canım
benimde deniz kenarında olacak restoranın bahçesinde
mümkünse ayrıntıları almak isterim :)))
ben sadece gelecek arkadaşların bileğine tülden bileklikler yapıp dağıtacağım
başkada bi fikir gelmiyor aklıma ne yapsam diye ?????

10 Haziran da benim ki de kızlarrr

canım hoşgeldin aramıza benimde 23 haziran mekanını tuttunmu canım ???

restaurant bahçesi ne güzel açık alan olucak demek bende çok detaycıyım bişeyler yaratıp onu uygulamaya geçiriyorum

yarın elbisemin 3.cü provası var kızlar çok merak ediyorum elbisemi

Önce evde aile arasında olucak.Akşamda canlı müzik olan bir mekan kapattık arkadaşlarımızla oraya gidicez canım.

aaaa çok güzel hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah...

benimde bugün nişanlık provam vardı fakat sancılandım haftaya erteledim..eksiklerim allaha şükür azaldı sadece nişanda rahat oynamak için sandalet alacağım

selam kızlar,

benimde 9haziran a z kaldı
kızarkadaşım nişan kurabiyesi yaptır dedi fakat zaten yaş pasta kuru pasta tatlı cok olcak onun tarzında hatıra ne dağıtabiliriim?
yiyecek olmak zorunda değil

selam kızlar,

kızarkadaşım nişan kurabiyesi yaptır dedi fakat zaten yaş pasta kuru pasta tatlı cok olcak onun tarzında hatıra ne dağıtabiliriim?

merhabaa :) hayırlısı olsun,
yukardada yazmıştım uğur böceği şeklinde altında tüyler olan magnet yaptırmayı düşünüyorum ben, onun haricinde nikah şekeri yapan biryere gitsen nişan için değişik fikirler sunabilir, ayrıca büyük çiçekçilerde böyle nişan veya düğün için küçük hatıra süsler yapıyolar . Gidip fikir alırsan değişik şeyler bulabilirsin :

selam teşekkürler seninde hayırlı olsun
bende bir sürü magnet buldum çöp adamlı çiftli çizgi karakterli cok uygun ama en az 500 yada 1000 adet yapıyorlar ben 100tane yaptırcam bulamıyorum : (

Amin canım.Ben elbisemi aldım babette aldım ayaklar malum dayanmaz geceye kadar.Günler geçmiyor sanki

çok haklısın geçmiyor zaman allahın izniyle gelecek o gün düz bir ayakkabı şart canım...

selam kızlar,

selam canım istanbuldamısın bılmıyorum eminönünde envai çeşit secenekler var...nişan kurabıyesı yenılıp mıdeye ınecek canım hatırası kalmaz pasta varmış zaten kalıcı bıseyler daha hoş olur..cok guzel magnetler var aklında bulunsun...

kızlar ya benim arkadaşım hem kurabiye yaptırmıştı hem de hatıra olsun diye minik kavanozlara bonibon koyup vermişti
ama bizimkiler ikisi birden olmasın zaten fular falan dağıtılcak diyolar
ben kurabiye yaptırıcam mutlaka
acaba magnette mi alsam?
yoksa gerek yok mu diyonuz siz de?

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr.
Nasılsınız?
Hazırlıklar hızlandı.
Nişanlımla hallediyoruz herşeyi çok güzel heyecanlar .:16.

selam kızlar,

Bizde de kuru pasta, yaş pasta ve profiterol olucak. Kurabiye istiyodum ama uçtu o.
Magnet yaptırıcam ben de.
O bileklikleri kınamda vermeyi düşünüyorum ben kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…