• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
selam kızlar
ben magnet yaptırıyorum tanesi 1 tl kampanya varmış ve 3 günde gönderiyorlar cok şeker hemde kurdelalı ve tomurcuk cicekli bakın bu siteden magnet005 nişan icin uygun olanmış cok şeker... : )

Sihirli Kurabiye

:1:

ayy beğendimmm ben de yaptırmak istiyorum :52::52:
benim pasta olacak, dağıtılcak o isimli şekilli kurabiyelerden olcak, bi de magnet istiyorum
söz kurabiyesi ayrı olcakmış karşı tarafa vereceğimiz
bi de baklava veriyomuşuz karşı tarafa
onun dışında poğaça olcak, kuru pasta olur bi de belki börek olur

Son düzenleme:
heee bi de fular ve havlu dağıtılacak sahi :1:

çok değil di mi kızlar?
kurabiye, magnet, bayanlara fular erkeklere havlu dağıtılcak

fular ve havluyu yeni duydum nasıl bişi onlar dışarda gördüğümüz sıradan fular ve havlular mı kurabiye ve magnet haricinde birde onlardan mı dağıtıcamm battım yemin ederimm :))

canım güvenilir bi sitemidir?
almak istiyorum ben de ama bi yorumunu alayım önce

canım bende sipariş formu doldurdum henüz dönmediler. ödeme daha yapmadım.
ama sitesinde blog yazan yere tıkla birde facebookta sihirli kurabiyeler grubu var daha önceden yaptıranların şekerleri magnetleri ve yorumları var bende onları okuyarak karar verdim : )

ödeme şeklini sorcam ama sürekli meşgul öğreniyim ödiyim yazarım tekrar
bu arada battım : ) hep masraf hep masraf

hayırlı olsun canım kurabiyelerin...

ben sözümde içinde resimlerimiz olan lavantalı çerçeve hediye etmiştim birde kokoş çubuklar...nişanımda davetiyemle uyumlu içinde çikolata olan kutular dağıtacağım allahın izniyle bayağ birşeyler yaptım...

hayırlı olsun canım kurabiyelerin...

ben sözümde içinde resimlerimiz olan lavantalı çerçeve hediye etmiştim birde kokoş çubuklar...nişanımda davetiyemle uyumlu içinde çikolata olan kutular dağıtacağım allahın izniyle bayağ birşeyler yaptım...

teşekkürler canım.
kurabiye değil magnet : )
ama çok şekerler bunu yaptırıyorum daha benimkiler gelmedi

Eklentiler

• $magnet.jpg
    $magnet.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 47
teşekkürler canım.
kurabiye değil magnet : )
ama çok şekerler bunu yaptırıyorum daha benimkiler gelmedi

pardon canım magnetlerin hayırlı olsun bende bekarlığa veda partimde yada kına gecemde düşünüyorum burayı kaydediyim teşekkürler bu arada çok cicilermiş magnetlerin bayıldım pembeli falan...

bende buketimi yaptırdım canlı yaptırcaktım ama düğünde zaten 2 tane yaptırcam biri canlı diğeri yapay canlı olanı bekar kızlara atıcam yapay bende kaıcak hatıra diye nişan çiçeğimide canlı yaptırcaktım vazgeçtim çok güzel bir buket yaptırdım onun dışında davetiyeler dağıtıldı konuklara verilicek hediyeliklerde tamam sadece taze olsun dıye cıkolataları nişandan 1 gün önce koyucam içine nişanlımın takımıda çıktı tadilattan kuaförde tamam ali gür'e gidicem...müziklerde tamam ...nişanlık provam haftaya pazartesi nişan ayakkabımda tamam sadece rahat oynamak için babet yada sandalet alıcam...ne kaldı az bişeyler kaldı allahıma çok şükür...

Yazılanları okurken resmen ağzım açık kaldı yaaa :44: kurabiyeler magnetler çiçekler hatta davetiyeler :26: Allah kolaylık versin ne diyim :1: Ben o kadar ayrıntıya girmedim valla nişanımda 9 haziranda ay çok heyecanlıyımmm :21:

hayırlı olsun canım
benimde deniz kenarında olacak restoranın bahçesinde
mümkünse ayrıntıları almak isterim :)))
ben sadece gelecek arkadaşların bileğine tülden bileklikler yapıp dağıtacağım
başkada bi fikir gelmiyor aklıma ne yapsam diye ?????

Canım, 30 adet dilek feneri aldım. açık havada olacağı için önce biz sonrada herkes dileğini tutup uçuracak. harika bir görüntü olacak. normalde tanesi 6-10 tl arasında değişiyor fakat ben 1.75'ten aldım. yüzük tepsisi istemedim bu $IMG_0303.jpg porselen tabağı yaptırdım. birde kumsala demirden başharflerimizi yazdırıp çaktırıcam üstüne paçavralar bağlayıp benzin dökülecek biz çıkarken ateşe verilecek D&G yazısı yanacak. :)

Canım, 30 adet dilek feneri aldım. açık havada olacağı için önce biz sonrada herkes dileğini tutup uçuracak. harika bir görüntü olacak. normalde tanesi 6-10 tl arasında değişiyor fakat ben 1.75'ten aldım. yüzük tepsisi istemedim buEki Görüntüle 433058 porselen tabağı yaptırdım. birde kumsala demirden başharflerimizi yazdırıp çaktırıcam üstüne paçavralar bağlayıp benzin dökülecek biz çıkarken ateşe verilecek D&G yazısı yanacak. :)

canım tepsin çok hoş olmuş canım ayrıca baş harfi olayınada bayıldım sorunsuz bir gün geçirmen dileği ile canım hayırlı olsun...

Teşekkür ederim canım.. tepsi için ihtiyacın olursa internetten sipariş verdim adres verebilirim fiyatı 25 tl

ay çok iyimiş canım hatıralık çok güzel bişey bence bayıldım şu nişanı bir atlatayım o zaman alırım canım senden adresi çok mersi çok incesin canım...

bayanlarrrr nasıl gidiyor hazırlıklar son 21 günüm kaldııııııııııııııııııı :17:

Yazılanları okurken resmen ağzım açık kaldı yaaa :44: kurabiyeler magnetler çiçekler hatta davetiyeler :26: Allah kolaylık versin ne diyim :1: Ben o kadar ayrıntıya girmedim valla nişanımda 9 haziranda ay çok heyecanlıyımmm :21:

benimde 9 hazirannnnn : )))
yarın istemem var.

cok heyecanlıyım.

Allah tamamına erdirsin canım.

ay çok iyimiş canım hatıralık çok güzel bişey bence bayıldım şu nişanı bir atlatayım o zaman alırım canım senden adresi çok mersi çok incesin canım...

bayanlarrrr nasıl gidiyor hazırlıklar son 21 günüm kaldııııııııııııııııııı :17:

bebeğim son 16 gün ama ben çok heyecanlıyım:))Hazırlıkalrın bitti sayılır ama olsun ben yinede o gün heyecanlanmaktan ç.ok korkuyorum acaba rahat olmak için neler yapmalaıyım:)):1:

bebeğim son 16 gün ama ben çok heyecanlıyım:))Hazırlıkalrın bitti sayılır ama olsun ben yinede o gün heyecanlanmaktan ç.ok korkuyorum acaba rahat olmak için neler yapmalaıyım:)):1:

aynen tatlım bende günler yaklaştıkça heyecan başladı bendede allaha bin şükür eksiklerim bitti sadece rahat oynamak için rahat bir babet yada sandalet almam gerekiyor...anneme ayakkabı baktık bugün taşlı ama yok ya numara kalmamış yada rahat olmadı ayağına :9: :9:

aynen tatlım bende günler yaklaştıkça heyecan başladı bendede allaha bin şükür eksiklerim bitti sadece rahat oynamak için rahat bir babet yada sandalet almam gerekiyor...anneme ayakkabı baktık bugün taşlı ama yok ya numara kalmamış yada rahat olmadı ayağına :9: :9:

canım nişanlığının resmini bi koyda görelim.. hatta herkes koysun çok merak ediyorum renk tercihlerinizi..
bi fikir daha buldum bu arada düşündükçe yeni şeyler çıkarıyorum. davetiyemin bir tarafını ikimizin resmini yaptırıyorum ama sepya halinde olacak sarı saman kağıda. aynı fotografı büyülttürüp brandaya bastırıp salonun girişine astırıcam. altına da hoşgeldiniz yazacak.. isteyene fikir olsun diye yazdım..

Back