Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

a.s aramıza hoşgelsin canım hayırlısı olsun canım hakkınızda allah tamamına erdirsin...bir an önce elbiseni seç derim canım eğerki hazır beğenemiyorsan güvendiğin bir terziye beğendiğin bir modeli diktirebilirsin...sade ama abartı olmayan

sanada hayırlı olsun canım bu arada aramıza hoşgelsin sende...

ay ben bu konuyu unutmuşum
23 haziran kesin tarih arkadaşlar
kıyafetleri,bohçaları ve takıları hallettik
artık kurabiye,pasta,arkadaşlara dağıtılacak hatıra şekerler gibi şeylere geldi sıra

23 haziran demek seninkide canım aynı gün allahın izniyle nişanlanacağız hayırlı olsun tekrardan..biz takıları daha halletmedik davetiyelerimi kendim yaptım konuklara dağıtılıcak kutularıda hallettim...mekan zaten tutuldu allaha şükür ufak şeyler kaldı takılar,alyanslar ve bohça işi...

Haydi bakalım inşallah istediğin gibi birşey bulursun canım benim :) Ben de neredeyse herşeyi tek hallettim... 1,5 hafta kaldı inşallah altından kalkacağız :) Ben magnetleri 'Sihirli kurabiye' den yaptırdım.. Arkasında badem şekerli olanlardan, fiyatı da kurabiyelere göre çok daha uygun oldu...
Aklına takılan birşey olursa haberleşelim :) Görüşürüzzzz

Elbisemin şekillenmemiş haline bile bayıldım inşallah bitincede çok güzel olurr.

bizim evde olacağı için davetiye ve mekan olayları olmadı canım
hepsi çok keyifli geçti,güzel telaşlar bunlar
hepimiz çok mutlu olalım

Amiiiin.

Ben de kurabiyelerine bakmıştım. Adet fiyatları ne?:44:

benimde haftaya pazartesi 3.cü provam var bakalım biraz daha şekillenmiştir etekleri yapılıyordu 2.ci provada...
bugün fotoğrafçıyla görüşme yapabilirim sözlümden haber bekliyorum fotoğrafçı çok yoğunmuş inşallah 23 haziranı bana ayırır yoksa fotoğrafçı bulmak çok zor ve geç kalınmış olucak ....

Allah razı olsun yardımlarınız için. Evet Anadolu yakasındayım hatta Pendikte :))) Ama inanın hiç tarzıma göre bir şey yok, sanırım bir de ümraniyeye bakmam lazım da işte vaktim de yok, bu pazartesi gelip tarihi konuşacaklar ama benim hiçbir şeyim hazır değil.. Altınlar vs ayarlanır sorun değil, onları beğendim ama bir kız için kıyafet en önemlisi.. Biraz kabarık biraz sade biraz tüllü biraz farklı bir şey istiyorum, abiye tarzında olmasın istiyorum.. Tekbir, armine, eser falan hep baktım ama maalesef ki içime sinen hiçbir şey olmadı. Sanırım diktireceğim ama bu kadar kısa zamanda istediğim gibi dikecek birini nerden bulacağım?? Hayalen moda evi varmış Üsküdar'da hiç duydunuz mu??

Evet ah şu erkekler :))) İnşallah hepimiz için her şeyin en güzeli en hayırlısı olur

Kızlar nişan salonda olcak ve annemler nişanlıma ne takmaları gerekir acaba?saat olduğunda düğünde ne takacaklar siz neye karar verdiniz acaba tatlılar?

bizimkiler nişanda saat takacaklar sözlüme düğünde ne takarlar bilmiyorum sözlüm zaten künye,kolye takan bir insan değil saat takar sadece düğünde ya tam altın takılır yada artık başka şeyler düşünürüz aman takılmasada olur zaten...kasma fazla kendini canım kasa kasa kendimi bugün hasta ettim sinirden kendimi...

Üsküdarı iyi bilirim ama terziler hiç dikkatimi çekmemişti bu zamana kadar o yardımcı olamıcam.
Ben pendikte diktiriyorum ama

Evet canım malesef aynı dert bendede var stresten hastalık sahibi oldm şuandada bide onla uğraşıorm ama elimdede değil hep kafama takıorm en ufak şeyleri bile

selam kızlar,

birkaç ay önce yazmıştım buraya tarih belli değildi.
9 hazirandada benim nişanım var herşeyimiz hazır cok şükür ufak tefek eksiklikler kaldı sadece. : )

pendikte elbise bulamayan arkadaş bende pendikten aldım benim de dışarda olcak ama yemek tarzı oynama olmayacagı icin uzun abiye aldım

nişanlıklarda var bylax ümraniye dede şubesi varmış.

Allah herkesin gönlüne göre versin heyecan başlıyor :)

selammmmm...
hayırlı olsun canım.... amiiinnnn.....

ben daha elbiseme bakmadım bileeee.....:18:

herkese hayırlı olsun. inşalah en kısa zamanda Allah tamamına erdirsin kızlar hepimizin
benimde söz kesildi nisanda. ağustos sonu da nişan var daha elbise seçmeyi bırak rengine bile karar veremedim. nişan için ayakkabı aldırmayacağım sözde aldırdığım çok güzelher şeye gider. hafta sonu altın üst baş alacaz dedi kaynanam ne alınacak yada normal kıyafet olarak ne alsam fikriniz var mı?
boyum çok uzun malesef elbise bulamıyorum 1,75 im ve dizde istiyorum.
sözlüm çalışıyor ama herşeye birlikte bakıyoruz yinede çok zevkli saolsun çok da düşünceli herşeyi fazla fazla yapıyorlar bana

Son düzenleme:
tuti cimmmm çok saol tatlım ama bende fikirlerinizi bekliyorum tatlımda sade ama şık bir abiye giydim uzun narçiçeeeee rengi
nişan salonda ve kırmızı beyaz siyah pembe tonları haricinde ne renk olabilir?
kumralım boyumda uzun.. puhffff kararsızlık beni mahvediyooooo

kırmızı,beyaz,pembe dışında zümrüt yeşili,açık dore-krem rengi yada somon veya mint yeşili giyebilirsin canım somon ve mint yeşili kumrallara çok yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…