- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Selamun aleyküm, ben de Allah nasip ederse haziranda nişanlanacağım ama ne tam tarih belli, ne elbisem ne alyanslarım vs vs.. Püff, nişan evde olacak fakat sözlüm o kadar yoğun bir insan ki konuşmaya bile vaktimiz olmuyor.. Kendi başıma çıkıp elbise de bakamıyorum.. Ayrıca okuyorum, derslerim bu aralar çok yoğun finallere az kaldı :S Kızlar ne yapacağım?? Tesettür kıyafeti satan yerleri biliyor musunuz? Çok abartılı bir şey istemiyorum ama basitte istemiyorum, akıllarda kalacak bir elbisem olsun istiyorum. Sözlüm git beğen diyor ama nereye gideyim bilmiyorum.Ahh tavsiyelerinizi bekliyorummm...
merhabalar , aleyküm selam bende sizin gibiyim sözlüm işlerinden dolayı aynı şekilde birlikte pek alışverişe çıkamayacağız anca alyans ve onun takım elbisesini birlikte alıcaz, bende kendi kıyafetimi arkadaşlarıma çıkmaya karar verdim en azından gençlerle fikirler daha iyi uyuşur ne daha yakışır daha iyi fikir verirler diye düşündüm, sonuçta kendi sözlüm için diyeyim erkekler için genelde dikkat ettiği tek şey boyu kısa olmasın dekoltesi vs.. benimde işime geldi böyle olması arkadaşlarımla daha iyi fikir verir diye düşünüyorum, bu arada nerede yaşıyosun daha iyi fikir veririz belki
ay ben bu konuyu unutmuşum
23 haziran kesin tarih arkadaşlar
kıyafetleri,bohçaları ve takıları hallettik
artık kurabiye,pasta,arkadaşlara dağıtılacak hatıra şekerler gibi şeylere geldi sıra
yookk izmirde oturuyorumm artık kemeraltı taraflarında bakıcam herşeyi bende magnet almayı düşünüyorum ama nası bişi alim karar veremedimm bakalım artık başlıycam bu hafta nihayett sözlümde işleri yogun artık koşturcam herşeyle ben ilgilencemmm ama daha hoşuma gidiyo en azından kendi kafama göre yapçam herşeyiii annesi falan da gelemez kasılmam öyle, Amin İnşallah hayırlısıyla atlatalım Allahım utandırmasınn güzel heyecanlarrrrr :) Rastgele
bizim evde olacağı için davetiye ve mekan olayları olmadı canım
hepsi çok keyifli geçti,güzel telaşlar bunlar
hepimiz çok mutlu olalım
Haydi bakalım inşallah istediğin gibi birşey bulursun canım benim :) Ben de neredeyse herşeyi tek hallettim... 1,5 hafta kaldı inşallah altından kalkacağız :) Ben magnetleri 'Sihirli kurabiye' den yaptırdım.. Arkasında badem şekerli olanlardan, fiyatı da kurabiyelere göre çok daha uygun oldu...
Aklına takılan birşey olursa haberleşelim :) Görüşürüzzzz
Allah razı olsun yardımlarınız için. Evet Anadolu yakasındayım hatta Pendikte :))) Ama inanın hiç tarzıma göre bir şey yok, sanırım bir de ümraniyeye bakmam lazım da işte vaktim de yok, bu pazartesi gelip tarihi konuşacaklar ama benim hiçbir şeyim hazır değil..Hoşgeldin canım.
Bizimde başlarda belli değildi tarihimiz.
Hatta çoğu şey şuan eksik. alyans vs. elbisemde tamamen bitmiş değil.
Hem senin nişan evde olucakmış mekan derdin davetiye derdin yok rahat rahat yetişir herşey.
Evde olucağı için daha sade bişey tercih ediceksin sanırım.
Tekbir, armine, aker bunlarda güzel elbiseler bulabilirsin.
Anadolu yakasındaysan pendik ve ümraniyeyi öneririm.
Hatta pendik'te benan var modelleri çok hoş.
Aklına takılan bişey oldukça sor. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz birbirimize..
Allah yardımcın olsun.
merhabalar , aleyküm selam bende sizin gibiyim sözlüm işlerinden dolayı aynı şekilde birlikte pek alışverişe çıkamayacağız anca alyans ve onun takım elbisesini birlikte alıcaz, bende kendi kıyafetimi arkadaşlarıma çıkmaya karar verdim en azından gençlerle fikirler daha iyi uyuşur ne daha yakışır daha iyi fikir verirler diye düşündüm, sonuçta kendi sözlüm için diyeyim erkekler için genelde dikkat ettiği tek şey boyu kısa olmasın dekoltesi vs.. benimde işime geldi böyle olması arkadaşlarımla daha iyi fikir verir diye düşünüyorum, bu arada nerede yaşıyosun daha iyi fikir veririz belki
Kızlar nişan salonda olcak ve annemler nişanlıma ne takmaları gerekir acaba?saat olduğunda düğünde ne takacaklar siz neye karar verdiniz acaba tatlılar?
Allah razı olsun yardımlarınız için. Evet Anadolu yakasındayım hatta Pendikte :))) Ama inanın hiç tarzıma göre bir şey yok, sanırım bir de ümraniyeye bakmam lazım da işte vaktim de yok, bu pazartesi gelip tarihi konuşacaklar ama benim hiçbir şeyim hazır değil..Altınlar vs ayarlanır sorun değil, onları beğendim ama bir kız için kıyafet en önemlisi.. Biraz kabarık biraz sade biraz tüllü biraz farklı bir şey istiyorum, abiye tarzında olmasın istiyorum.. Tekbir, armine, eser falan hep baktım ama maalesef ki içime sinen hiçbir şey olmadı. Sanırım diktireceğim ama bu kadar kısa zamanda istediğim gibi dikecek birini nerden bulacağım?? Hayalen moda evi varmış Üsküdar'da hiç duydunuz mu??
bizimkiler nişanda saat takacaklar sözlüme düğünde ne takarlar bilmiyorum sözlüm zaten künye,kolye takan bir insan değil saat takar sadece düğünde ya tam altın takılır yada artık başka şeyler düşünürüz aman takılmasada olur zaten...kasma fazla kendini canım kasa kasa kendimi bugün hasta ettim sinirden kendimi...
selam kızlar,
birkaç ay önce yazmıştım buraya tarih belli değildi.
9 hazirandada benim nişanım var herşeyimiz hazır cok şükür ufak tefek eksiklikler kaldı sadece. : )
pendikte elbise bulamayan arkadaş bende pendikten aldım benim de dışarda olcak ama yemek tarzı oynama olmayacagı icin uzun abiye aldım
nişanlıklarda var bylax ümraniye dede şubesi varmış.
Allah herkesin gönlüne göre versin heyecan başlıyor :)
selammmmm...
hayırlı olsun canım.... amiiinnnn.....
ben daha elbiseme bakmadım bileeee.....:18:
daha varmış canım anca hazırlıklara başlasan yetişir.
inş. gönlüne göre kıyafet bulursun. nasıl olcak nişanınız
tuti cimmmm çok saol tatlım ama bende fikirlerinizi bekliyorum tatlımda sade ama şık bir abiye giydim uzun narçiçeeeee rengi
nişan salonda ve kırmızı beyaz siyah pembe tonları haricinde ne renk olabilir?
kumralım boyumda uzun.. puhffff kararsızlık beni mahvediyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?