- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
canım arya evet çok uçuk ben bile dumur olmuştumtatlım senin nişan nerede olucak ya bizde ekimde evlenelim diyoruz ama heryer dolmuş diyorsun ben kır düğünü istiyorum midas life diye kır düğünü mekanı varmış orayı çok beğendim birde park zirve var orasıda çok güzel acaba yer bulabilcekmiyiz biz ya yeşil çok şık durur canım hatta ördek başı yeşilide çok şık duruyor nişanlıkta...bir başka adıda hürrem yeşili...takı olarak benimde nişanlığım toz lila rengi bende 2 tane küpe aldım sadece biri beyaz taşlı diğeri lila taşı olan beyaz taşlı küpe...sende öyle yap istersen hangisi içine sinerse onu takarsın...saç modeline bende karar veremedim yaaa ama saçında çiçek kullanacaksan sana bir önerim var sakın canlı çiçek takma belli saat sonra çiçeğin şaftı kayıyor hoş durmuyor onun yerine yapay çiçek yaptır elbiseni diktireciğin moda evine elbisenin renginde...birde kayık yaka ise sakın kolye takma sadece küpe tak kayık yakaya kolye takarsan elbisenin modeli belli olmaz canım
canım bende abartı makyaj hiç sevmiyorum bende sadece dumanlımı buğulumu ne diyorlar ya göz makyajı yaptırcam gri tonlarında dudağımada çok açık bir renk ruj ve takma kirpik o kadar...hafif allık birde...
allah mutluluğunuzu daim etsin canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı düğün şafağına olsun inşallah darısı başımızaa...benimde 23 haziranda az kaldı abowwww
bugün başıma ne geldi kızlar ya solaryuma girdim sabah çıktık annemle anneme ayakkabı bakmaya gittik sokaklardaydık bütün gün eve bir geldim ne göreyim t shirtümün yaka izi çıkmış feleket yakmış güneş beni boynumun üstü çok acıyor ne yapacağım ben ya nişanlığım straplez iz çıkarsa bittim ben...herşey güzel olsun derken güneş geldi mıçtı içine wıyyy anam wıyyyyyy
Tutiiiiiiiiiiiiiiii tatlım tebrikler , ne kadar güzell gecmiş çok sevindim inşallah bizde böyle anlamayız su gibi gecip gider, o alyansı taşımak büyük keyif olmalııııııııııııbaglacolanki canım benimmmm unutmamışsın beniiii...
dün nişanlandım kızlar hiç heyecan yoktu sadece sersem gibiydim nasıl oldu nasıl bitti kimler geldi,kim takı taktı hatırlamıyorum hiç saat 10.30 da kuaföre gittim 12.30 da çıktım saçım makyajım tam istdiğim gibi oldu şiddetle ümraniye realdeki ali gür ü tavsiye ediyorum bana bir saç yaptı tarif ettiğimden daha güzel oldu...sonra eve geldim eşyalarımı alıp nişanımın yapılacağı otele geçtim odada hazırlandım foto çekimi,röportaj çekimi dış mekan çekimimiz oldu...sonra saat 8 gibi salona girdik herkes bizden heyecanlıydıı bende heyecan yoktu sözlüm heyecanlıydı sadece dansımızı ettik eğlendik ama çabucak bitti hiç bişey anlamadım herkes yaptığım tasarımlara bayıldı sanırım organizasyon işine giricemallah herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah parmağıma aşkımın yüzüğünü taktım ya allahıma bin şükür arada öpüyorum alyansımı ayrıca sözlüm bugün adanaya döndü daha doyamadım halbuki...
hayırlı olsun canım ne güzel sen atlatmışsın inş benimde saçım makyajım senin gibi içime siner bizde atlatsakta kurtulsak bu heyecandan :)
çok sevindim canım benim çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallaaaaahhhhhhhhh..
ve tabiki Allah kavuştursun canım ya.. istediğin gibi olmasına çok sevindim innki. darısı bize inşallahhhh. ben hala saç makyaj konusunda kararsızım kesin olan tek şey foto çekimlerinin nerde olacağı
bu arada ewet tatlım sana bahsettiğim yeşil ördek başıymaış beğendiğim ona benziyor yani ama cart değil.. çok öpüyorum tatlım senii :*
Tutiiiiiiiiiiiiiiii tatlım tebrikler , ne kadar güzell gecmiş çok sevindim inşallah bizde böyle anlamayız su gibi gecip gider, o alyansı taşımak büyük keyif olmalıııııııııııı
Allah kavuştursun tatlım uzak şehirde olmak çok zor ya , insan nişanlısıyla bile nişandan sonra vakit geciremiyor
baglacolanki canım benimmmm unutmamışsın beniiii...
dün nişanlandım kızlar hiç heyecan yoktu sadece sersem gibiydim nasıl oldu nasıl bitti kimler geldi,kim takı taktı hatırlamıyorum hiç saat 10.30 da kuaföre gittim 12.30 da çıktım saçım makyajım tam istdiğim gibi oldu şiddetle ümraniye realdeki ali gür ü tavsiye ediyorum bana bir saç yaptı tarif ettiğimden daha güzel oldu...sonra eve geldim eşyalarımı alıp nişanımın yapılacağı otele geçtim odada hazırlandım foto çekimi,röportaj çekimi dış mekan çekimimiz oldu...sonra saat 8 gibi salona girdik herkes bizden heyecanlıydıı bende heyecan yoktu sözlüm heyecanlıydı sadece dansımızı ettik eğlendik ama çabucak bitti hiç bişey anlamadım herkes yaptığım tasarımlara bayıldı sanırım organizasyon işine giricemallah herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah parmağıma aşkımın yüzüğünü taktım ya allahıma bin şükür arada öpüyorum alyansımı ayrıca sözlüm bugün adanaya döndü daha doyamadım halbuki...
dementia canım sizinde az kaldı artık hadi bakalım sizinde darısı başınıza o gününüz çok güzel geçer inşallah o gün mümkün olduğunca rahat olun strest yapmayın soda için muhakkak minareller canlı tutar sizi o gün...yediklerinize dikkat edin gaz yapacak şeyler yemeyin ben bunlara dikkat ettim hephayırlısı olsun canım...
allegriacım seninle aynı gün nişanlandık sanada hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin....inşallah
C.tesi nişanlandım, herşey çok güzeldi
darısı hepinizin başına
Tebrikler bizimkide olup bitse biran önce ..C.tesi nişanlandım, herşey çok güzeldi
darısı hepinizin başına
tuticim teşekkür ederim atlattık sonunda ikimiz de yaa
çok güzel bi his ama değil mi? çok güzel bi duygu herkes yaşasın
evde oldu benim nişanım çok kalabalık oldu sığmayız diye korktum sıkışık da olsak sığdık
ve çok keyifliydi her anı çok güzeldi
sevdiceğim tuzlı kahvenin hepsini içti
ayy yazıkkkkkk
yaa teyzemler ''tuzlu kahve içirme. tuzlu içirmek ; ben seni beğenmedim'' demekmiş. erkek de annesine işaret edermiş kalkarlarmışşşşşşşş
olur mu öyle şey tabiki koyucam, tuz acı ne bulursam koyucam dedim. hihiihihiii
buarada nişanlanan herkese mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah
selam herkese
benim aklıma takılan bir konu var da yeri buramıdır bilmiyorum ama bilgi sahibi arkadaşların cevaplayacağını düşünüyorum. biz birkaç gün sonra nişan bohçası götürücez erkek tarafına. bohçayı götürürken kimler olmalı yani kalabalık mı gidilir yoksa çekirdek aile olarak mı gitmek gerekir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?