Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nişan yaklaştıkça herkeste stres artıyor sanırım benimde ayın sonunda nişanım var bugün elbisemi aldım çok mutluyum hepimiz hayırlısıyla atlatırız inş nişanımızı herkese mutluluklar...

Geçen hafta bugün nişanlanmıştık bu hafta bütün o koşturmaca stres yorgunluğun acısını çıkartıp deli gibi gezdik.
Hepinize mutluluklar kızlar.Herşey gönlünüzce olur inşallah

hayırlı olsun canım elbisen,nişan içinde inşallah herşey çok güzel olur canım bende sana mutluluklar diliyorum...darısı düğününe inşallah allah tamamına erdirsin...

Geçen hafta bugün nişanlanmıştık bu hafta bütün o koşturmaca stres yorgunluğun acısını çıkartıp deli gibi gezdik.
Hepinize mutluluklar kızlar.Herşey gönlünüzce olur inşallah

canım ya ne güzel bizde sanırım tatile gidicez ramazan gelmeden stresti bende atmak istiyorum üstümden birde strest yaptıkça işler rast gitmiyor ben bunu anladım rahat olmak gerekiyormuş bu konularda...

Ay insanlar ne tuhaf ya , sende tarık mengüçün yeni şarkısını çalsaydın trişkayı Ben onu çalıcam çekemeyen varsa diye

sonunda bitti... itiraf etmeliyim aksiliklerin olduğu bir nişandı... yüzüklerimizi takmasını istediğimiz kişinin bir akrabası vefat edince adam "gelcem gelcem" dedi durdu, bekledik bekledik bekledik lakin gelemedi... eh hadi takılsın artık dedik,fotoğraf makinasının şarjı daha var görünmesine ragmen tam çekim sırasında bitti.. yüzükler takıldı fotoğraf faslı bitti (tlflarla kalitesiz fotograflara kaldık ) derken bu kez nişanlımın bir akrabasının vefat haberi geldi, apar topar kalkıp gitmek zorunda kaldılar.. herkes gittikten sonra evde nikah mı düğün mü tartışması yaşandı!
ama şükürler olsun, içinde isimlerimiz yazan yüzükleri parmağımıza takana kadar çektiklerimizi biliyorum ya, buna da şükür.. Rabbim herkesinkini kat kat daha huzurlu güzel eylesin inşallah... .

paytak_paytak_kosan_koala aksilikler olmuş ama atlatmışsınız çok şükür, dilerim bundan sonra herşey istediğiniz gibi gider

4 günüm kaldı benim de (c.tesini saymıyorum) heyecan olmaması belki daha iyi
biz de şu nişan geçsin 3 günlüğüne de olsa bi yerlere gitsek diyoruz valla acayip ihtiyacımız var

Aksiliklerin olacağını ben biliyordum:)) Sonuçta herşey bizim kumandamızda olamıyor:))
Size tavsiyem pasta geç geldi yüzük sonra takıldı şu olmadı bu böyle olmalıydı falan demeyin:))
O anı sakinlikle kurtarın valla benim halam en baştan sinirimi bozduğu için dedim Smyl sal gitsin sinirlenmenin alemi yok
Senin günün bugün

Hayırlı uğurlu olsn ikinizede evet aksilikler olmadan olmuyor bendede aksilikler yaşandı biz salonda yaptıkk beklediğimiz biçok kişi gelmedi , birazcık boş kaldı bazı insanların moralimi bozdu ama bende smly gibi dedim ki bugün benim günüm moral bozmaya gerek yokk ama herşeye rağmen güzeldiii:))

çok teşekkürler aLLeGRia... walla nişanda nişanlımın bi akrabası düğünümüz var haftaya beraber gelin dedi.. annem babaası izin verrise dedi, bu izin vermez anlamında oluyo bence.. :26: maşallah siz tatil filan düşünüyosunuz..

çok teşekkürler.. moral bozmamaya çalıştım zaten, içimde bi gariplik oldu ama herkes gidene kadar çoook iyyidim... millet gitti, oh şükür dedim evde kavga başladı...

Kızlar ikinizide tebrik ederim , sorunlu sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız , keşke bizde heycanı atabilsek biraz Ogün ne olur ne olmaz düşündükçe geriliyorum yaaaaa

çok teşekkürler.. moral bozmamaya çalıştım zaten, içimde bi gariplik oldu ama herkes gidene kadar çoook iyyidim... millet gitti, oh şükür dedim evde kavga başladı...

Bende öle yaptım ama nişanlımın morali çok bozuldu çünkü istediği kişiler gelmedi birazcık boştu salon.Bende böyle olunca düğün için tereddütte kaldım gerçi herkes nişana gitmeyelim düğüne gideriz dedi bide okullar kapandığı için pek millet yoktu ama seneye mayısta evlenmeyi düşünüyorm o zaman düğıün yaparsam böle az kişi gelirse diye içimi korku saldıı çok zor işlermiş bunlarrrr

Kızlar ikinizide tebrik ederim , sorunlu sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız , keşke bizde heycanı atabilsek biraz Ogün ne olur ne olmaz düşündükçe geriliyorum yaaaaa

Teşekkür ederim canım inşalah aksiliksizz güzelce gönlüne göre geçer

benimde nişanım bu ayın sonunda..
allah yardımcımız olsun..
şu stresi ve sıkıntıyı bian evel atlatmak istiyorum...

paytak_paytak_kosan_koala - Smyl - _Elifceee_ ve Chuky
allah tamamına erdirsin.....

sevgili chuky herşeyi atlatıp gezmelere bile gitmişsiniz.
darısı benim ve bu anı bekleyen arkadaşların başına.... =)

stresten yüzümde sivilceler çıktı ya bian önce atlatsak artık heyecandan geceleri uykum kaçıyor çok stresli ama çokta güzel bir duygu hele alyanslarımızı parmağımıza taktığımızda bütün sıkıntılara değicek hayırlısıyla

aynen canım
küçücük şeylerden birbirimize bağırıp çağırır hale geldik
sanki nişan değilde savaşa hazırlık yapıyoruz
bitsin artık zaman bi an evel o gün akşama gelip bi güzel kurtlarımı döküp
kurtulmak istiyorum tüm streslerden

canım ya aksilikler yaşanmış ama bunada şükür hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin...yüzükleri taktınız ya gerisi hikaye

canım senle ben aynı gün nişanlanıyoruz sanırım 23 haziranda gidin canım ya kafanızı dağıtın...inşallah bizlerde sağ sağlim güzel bir şekilde atlatırız...

hayırlısıyla evet canım allah hepimizin işini rast gettirsin inşallah zor işler bunlar ya...

Kızlar bende mart ayında nişanlandım.
benimde sıkıntıdan sivilcelerim çoktu nişanımda.
stresli ama sonrası çok güzel oluyor.
Allah tamamına erdirsin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…