- 13 Haziran 2012
- 240
- 96
- 73
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
nişan yaklaştıkça herkeste stres artıyor sanırım benimde ayın sonunda nişanım var bugün elbisemi aldım çok mutluyum hepimiz hayırlısıyla atlatırız inş nişanımızı herkese mutluluklar...
Geçen hafta bugün nişanlanmıştık bu hafta bütün o koşturmaca stres yorgunluğun acısını çıkartıp deli gibi gezdik.
Hepinize mutluluklar kızlar.Herşey gönlünüzce olur inşallah
Canım ben kahveleri yapıyorum heyecanla, gelmiş bana istemiyorsan yol yakınken dön diyorD dedim şaka mısın D ben heyecandan ölüyorum bna bağırıyor falan (
Gelmelerine çok az vakit var astı suratını elbisemi beğenmedi falan çok kötü oldum:S:S ama geçti hepsi :)) çekememezlik oluyor böyle aile içinde:)) ağlayacaktım nerdeyse gözlerim dolmuştu ama geçti(
sonunda bitti... itiraf etmeliyim aksiliklerin olduğu bir nişandı... yüzüklerimizi takmasını istediğimiz kişinin bir akrabası vefat edince adam "gelcem gelcem" dedi durdu, bekledik bekledik bekledik lakin gelemedi... eh hadi takılsın artık dedik,fotoğraf makinasının şarjı daha var görünmesine ragmen tam çekim sırasında bitti.. yüzükler takıldı fotoğraf faslı bitti (tlflarla kalitesiz fotograflara kaldık) derken bu kez nişanlımın bir akrabasının vefat haberi geldi, apar topar kalkıp gitmek zorunda kaldılar.. herkes gittikten sonra evde nikah mı düğün mü tartışması yaşandı!
ama şükürler olsun, içinde isimlerimiz yazan yüzükleri parmağımıza takana kadar çektiklerimizi biliyorum ya, buna da şükür.. Rabbim herkesinkini kat kat daha huzurlu güzel eylesin inşallah... .
Aksiliklerin olacağını ben biliyordum:)) Sonuçta herşey bizim kumandamızda olamıyor:))
Size tavsiyem pasta geç geldi yüzük sonra takıldı şu olmadı bu böyle olmalıydı falan demeyin:))
O anı sakinlikle kurtarınvalla benim halam en baştan sinirimi bozduğu için dedim Smyl sal gitsin sinirlenmenin alemi yok
Senin günün bugün
paytak_paytak_kosan_koala aksilikler olmuş ama atlatmışsınız çok şükür, dilerim bundan sonra herşey istediğiniz gibi gider
4 günüm kaldı benim de (c.tesini saymıyorum) heyecan olmaması belki daha iyi
biz de şu nişan geçsin 3 günlüğüne de olsa bi yerlere gitsek diyoruz valla acayip ihtiyacımız var
Hayırlı uğurlu olsn ikinizede evet aksilikler olmadan olmuyor bendede aksilikler yaşandı biz salonda yaptıkk beklediğimiz biçok kişi gelmedi , birazcık boş kaldı bazı insanların moralimi bozdu ama bende smly gibi dedim ki bugün benim günüm moral bozmaya gerek yokk ama herşeye rağmen güzeldiii:))
çok teşekkürler.. moral bozmamaya çalıştım zaten, içimde bi gariplik oldu ama herkes gidene kadar çoook iyyidim... millet gitti, oh şükür dedim evde kavga başladı...
Kızlar ikinizide tebrik ederim , sorunlu sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız , keşke bizde heycanı atabilsek birazOgün ne olur ne olmaz düşündükçe geriliyorum yaaaaa
nişan yaklaştıkça herkeste stres artıyor sanırım benimde ayın sonunda nişanım var bugün elbisemi aldım çok mutluyum hepimiz hayırlısıyla atlatırız inş nişanımızı herkese mutluluklar...
stresten yüzümde sivilceler çıktı yabian önce atlatsak artık heyecandan geceleri uykum kaçıyor çok stresli ama çokta güzel bir duygu hele alyanslarımızı parmağımıza taktığımızda bütün sıkıntılara değicek hayırlısıyla
sonunda bitti... itiraf etmeliyim aksiliklerin olduğu bir nişandı... yüzüklerimizi takmasını istediğimiz kişinin bir akrabası vefat edince adam "gelcem gelcem" dedi durdu, bekledik bekledik bekledik lakin gelemedi... eh hadi takılsın artık dedik,fotoğraf makinasının şarjı daha var görünmesine ragmen tam çekim sırasında bitti.. yüzükler takıldı fotoğraf faslı bitti (tlflarla kalitesiz fotograflara kaldık) derken bu kez nişanlımın bir akrabasının vefat haberi geldi, apar topar kalkıp gitmek zorunda kaldılar.. herkes gittikten sonra evde nikah mı düğün mü tartışması yaşandı!
ama şükürler olsun, içinde isimlerimiz yazan yüzükleri parmağımıza takana kadar çektiklerimizi biliyorum ya, buna da şükür.. Rabbim herkesinkini kat kat daha huzurlu güzel eylesin inşallah... .
paytak_paytak_kosan_koala aksilikler olmuş ama atlatmışsınız çok şükür, dilerim bundan sonra herşey istediğiniz gibi gider
4 günüm kaldı benim de (c.tesini saymıyorum) heyecan olmaması belki daha iyi
biz de şu nişan geçsin 3 günlüğüne de olsa bi yerlere gitsek diyoruz valla acayip ihtiyacımız var
stresten yüzümde sivilceler çıktı yabian önce atlatsak artık heyecandan geceleri uykum kaçıyor çok stresli ama çokta güzel bir duygu hele alyanslarımızı parmağımıza taktığımızda bütün sıkıntılara değicek hayırlısıyla
Kızlar bende mart ayında nişanlandım.
benimde sıkıntıdan sivilcelerim çoktu nişanımda.
stresli ama sonrası çok güzel oluyor.
Allah tamamına erdirsin kızlar.
teşekkürler canım seninde allah tamamına erdirsin...darısı düğün şafağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?