- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 83
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.741
Zaten spor yapma topiginden once bebeklerin dogumu konusulur bosver evide bok gotursun melekler bi gelsin
Aaaa biz pembemle whatsappta konusuyoz hatta bu konuyuda konustuk o ayarlayacak canimayyyy hiç umrumda değil
burdaki kızların hepsini bir whats app gurubunda toplamalıyız
Aaaa biz pembemle whatsappta konusuyoz hatta bu konuyuda konustuk o ayarlayacak canim
Sabah konustuk bebisle ilgileniyordur opembe bugün kayıp
ben de başlamadım daha, sana yarenlik ederim korkmaMasallah burada doguracak herkes tedaviye basladi bi ben kaldim ya offf sıkıldim iyice
Ay sevmedim ben bu takvimi sildimSenin hamislik takvimin nere gitti kizz
canım yarın kan tahlilimjeliboni sen ne yaptin kan tahlilin bugunmuydu canim
ben kist dolayısıyla doğum kontrol hapı kullandım, pazar akşamı son hapımı içtim
canım yarın kan tahlilim
şu emojiye bileemir_bebek: ) hayranlıkla bakıyorum bebek ne güzel oynuyo takla atıyo diye, kafayı yedim bence
ben kist dolayısıyla doğum kontrol hapı kullandım, pazar akşamı son hapımı içtim
3-4 gün sonra gelir demişti doktor, benim de çok hafif leke geldi bugün ama sökülüp sökülememe konusunda emin değilim aramadım o sebeple
akşama kadar bekliyip akşam ararım diyom ama
yok hiç yapmadım.. ilk tüp bebeğimde de kan tahlili için 12. gün yapın demişlerdi, ben bekliyordum günümü.. 10. gün sabahı işe gitmek için hazırlanırken doktorum aradı hadi git kan ver tuttuysa çıkar sonuç dedi.. hemen kalkıp gittim ve 255 çıkmıştı :)arada hiç tahlil falan yapmadın mı gerçekten? sabırla bekledin mi?
Yakaladım :) benim bekletmedi bugün 2.günüm bu akşam 18.30 randevum var süreç başlıyor çok heyecanlıyım
HahahahMinesuu toplu tahlil ayaklanmalarına ara verdin, kalmadı mı elinde kimse :) söz veriyorum sen ne zaman yap dersen ben o zaman tahlil yapıcam.
yok hiç yapmadım.. ilk tüp bebeğimde de kan tahlili için 12. gün yapın demişlerdi, ben bekliyordum günümü.. 10. gün sabahı işe gitmek için hazırlanırken doktorum aradı hadi git kan ver tuttuysa çıkar sonuç dedi.. hemen kalkıp gittim ve 255 çıkmıştı :)
Bunda da sabırla bekliyorum yarını ama heyecan çok tabi.. evde bi tane bile idrar testim yok.. o negatif sonucu görme korkusuyla hiç bulaşmıyorum testlere.. en güzeli kanımı vereyim 45 dk sonra telefonuma whatsupp'la göndersinler sonucu, en güzeli :)
Aaa o nasil laf kizz ne demek sevmedinAy sevmedim ben bu takvimi sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?