- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Insallah hepsi guzel guzel gelisir canim allahin izniyleMaalesef tr deki bana gün asiri bilgi vermiyorlar..bu yüzden 5. güne kadar beklemedeyim.. bu sürec beklemesi yani cok zormus hic bir bilgim
Yok suanda cünkü kaci döllendigine dair bile bilmiyorum bisey .,insaAllah sagliklica gelisimleri olur.. 5. güne kadar gelirler insaAllah.. beklemedeyimmyani anlayacagin..
Tekrarladi cnm. Tuple kistin alakasi yok yumurtayla ilgili. Evet 6 sene onceki embiriolarla basladik. Carsamaba 14 haziran transfer nasipse.hayirli olsun tedavin cnm. yumurtalar yeni mi toplanip donduruldu yoksa kızın zamanindaki tedaviden mi kalma? ne güzel o kadar ugrasa ragmen melegine kavusmussun darısı başımıza. cikolata kistin kac cm di de alindi? tekrarlama oldu mu? gerci tupler alindiysa tekrarlayacak gecis alani olmaz dimi
Canim benim kullandigim vitamin ilacı adı Vinalacimmunitum... bak bi netten
Arkadaşlar merhaba!Ben de bugün gittim kontrole 4 yumurtam gelişimi iyi görünüyormuş.Biri kocaman olmuş 22 mm:)E2:1360 bugün öğlen muayeneden hemen sonra çatlama önleyici iğne yaptırmamı istedi doktorum.orgalutran ve merional hemen alıp yaptırdım.İnşallah kendiliğinden çatlamamıştırBu akşam 10.30 da çatlama iğnesi vurulacak cumartesi sabah 9.30 da yumurta toplanacak.Anestezi ile olacak opu olanlar tamamen bayıldınız mı?İşlem sırasında ağrı hissettiniz mi?
Slm kızlar, ben de bu ay 2. Tedavime başladım. İlki ocak ayında tuttu fakat kalp atışı olmayınca düşük yaptım. Bugün iğnelerimin 6. Günü puregon 300 ve merional 150 kullanıyorum, bugün kontrolüm vardı büyük olasılıkla pazartesi yumurtalar toplanacakmış. Hepimizin şansı açık olsun. Bu arada en yaşlı benim sanırım yaş 39
Nerelerdesin canimmmmm merak ettimCarsamba transfer isallah kizlar. 5. Gun dondurulmus 2 embirio. Dualariniz eksik olmasin.
Kizlar transfer gunlerinizi ve test tarihlerinizi yazin. Benim14 haziran carsamba transfer. 26 haziran test.
Sen bayagi biliyorsun canım masallahVinalac çok iyi bir vitamin bizzat eğitimini aldım, içinde yeterli folik asit var ayrıca almana gerek yok, artı hamileler için gerekli tüm vitaminler artı iyot var, içinde iyot olan tek vitamin bebeğin beyin gelişimi için iyot çok çok önemli o yüzden gönül rahatlığı ile kullan ayrıca probiyotik de var içinde ben de kullanıyorum.
Sen bayagi biliyorsun canım masallah
Vaayyyy mumessilmisinBu vitamin Türkiye ye ilk geldiğinde doktorlara bizzat çalışmıştım.
Ehehe supermis . Tam adamına sormusumBir zamanlar evet
Evet canım cerkesimmm.... sen de mi
yok ben degilim cerkez canisi..Evet canım cerkesimmm.... sen de mi
Çerkes çok var Eskişehir'de evetyok ben degilim cerkez canisi..
Eskisehirli cerkez tanidiklarim var
Pek ayrıntılı söylemedi cuma günü kan sonuçlarına göre konuşuruz dedi benim de o an basiretim bağlandı sanki hayırlısı diyebildim sadece..Neden ki canim? Doktorun ne gibi bi tehlike görüyor? Aciklamasini nasil yapti..
Evet cnm kan değerlerim çok yüksek diye anladığım kadarıyla yarın öğrenince yazarım nedeniniPolikistik mi vardı sen de canım niye yapılmıyor islem
Hayırlısı olsun tedavin beklemek de zor olmuştur,umarım bu ay sana uğurlu gelir de bebişin sımsıkı tutunur.Anladığım kadarıyla benzer bir süreçten geçiyorum,şiddetli OHSS e2 değerinden mi anlaşılıyor acaba,bnm doktorum da bu ay transfer yapmayabiliriz diyince şoktan bir şey soramadımIyi geceler hanımlar ben nisan ayında opumu oldum şiddetli ohss yüzünden transferim yapılmadı 5 adet 5. gün embriyosu donduruldu.Geçen ay kanamam olduğu için transfer yapılmadı.Kısmet haziranaymış bugün adetin 21. günü lucrin 3.75 iğnemi oldum adet olmayı bekliyorum tekrar
Hadi hayırlı haberleri bekliyoruz,hemşire bana tamamen bayılmayacaksın hissizlik olacak söylenenleri anlayıp yapabilirsin demişti yaşayıp göreceğiz artıkArkadaşlar merhaba!Ben de bugün gittim kontrole 4 yumurtam gelişimi iyi görünüyormuş.Biri kocaman olmuş 22 mm:)E2:1360 bugün öğlen muayeneden hemen sonra çatlama önleyici iğne yaptırmamı istedi doktorum.orgalutran ve merional hemen alıp yaptırdım.İnşallah kendiliğinden çatlamamıştırBu akşam 10.30 da çatlama iğnesi vurulacak cumartesi sabah 9.30 da yumurta toplanacak.Anestezi ile olacak opu olanlar tamamen bayıldınız mı?İşlem sırasında ağrı hissettiniz mi?
Dualarımız seninle bu duyguları yaşayan herkesle olduğu gibi..Carsamba transfer isallah kizlar. 5. Gun dondurulmus 2 embirio. Dualariniz eksik olmasin.
E2 değerime bakılmadı.Doktorum pkos olduğum için önceden anlatmıştı böyle bir ihtimal olduğunu, karnım şişti gerginleşti ve su topladı biraz sıkıntılı bi durum.Folukül sayısı da çok fazlaydı (40 dan fazla görünüyorlardı.) İnşallah hepimizin kucağı dolar.Hayırlısı olsun tedavin beklemek de zor olmuştur,umarım bu ay sana uğurlu gelir de bebişin sımsıkı tutunur.Anladığım kadarıyla benzer bir süreçten geçiyorum,şiddetli OHSS e2 değerinden mi anlaşılıyor acaba,bnm doktorum da bu ay transfer yapmayabiliriz diyince şoktan bir şey soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?