- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.841
Benimde ayni canim.. bazen wc yeHimm anladim cnm. Benim bildigin adet sancisi yaa delircm
Kosuyom bisey mi geldi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ayni canim.. bazen wc yeHimm anladim cnm. Benim bildigin adet sancisi yaa delircm
Hemen baslayacakmisin tedaviye arami vereceksinBen daha olmadım canım bugün transferden sonraki 12. günüm 2 gündür crinone jeli bıraktım bende bekliyorum.
Hadi gözün aydın canım ikiz galiba kıııızzzz gelsin bebişler Allah ın izniyle çok sevindim adına tatlım Rabbim tamamına erdirsinGELDIMMMMM
AY KIZLAR SIFREYI YANLIS VERDIMMMM VE KILITLENDI GIRIS YAZDIKLARINIZI OKUDUM BI TÜRLÜ YAZAMADIM AY DELI OLDUMMMMM...
Yeni geldi sonucum 1.282 cok süküüüürrr
Bi masallahinizi alirimmmmmm
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirir insallahMerhabalar, ben bir süre takibi bırakmıştım. En son tedaviyi yarıda bırakma kararı almıştım yumurtalar gelişmiyor diye. Sag olsun eşim ve doktorum ustelediler, yanımda oldular. Tedaviye devam ettim, birden yumurtalarim son 4 günde gelişmeye başladılar. 5 yumurta vardı, 4u toplandı. 3u çok iyi kalitede çıktı. 3u de 2. günü gördü. 2 si bugün transfer edildi. 1i de dondurulacak. Beni hastanede hiç yatormadilar. Transfer 2 dk sürdü, 5 dk dinlenip çıktım. Arabaya gidip yarım saat dinlendim. Sonra da 1 buçuk saat araba kullanıp eve geldim. Tabiki doktora danistım. Araba kullanmada sakınca yok dedi. Evdeyim dinleniyorum bakalım.
Gebelik elde eden arkadaşları tebrik ederim :)
Ohss mi olmuştun canım öyle hatırlıyorum.İnşallah ilerlemez değerin de güzel yükselir.PembeHelvam ben çokta iyi değilim.gebelikle beraber şiddetlenebilir dedi doktor.zor yürüyorum.sadece sırt üstü yatabiliyorum.sağa sola dönünce ağrılarım artıyor.yarın testi tekrarlıyacağım.umarım artar şimdiden çok stresliyim...
Evet canım ohss oldum 6. Gün çıktım hastaneden.son ultrason muaynesinde overler 8 cm ve karın içinde serbest sıvı vardı.inşallah canım değerlerim katlansında razıyım bu acılara.Ohss mi olmuştun canım öyle hatırlıyorum.İnşallah ilerlemez değerin de güzel yükselir.
PembeHelvam ben çokta iyi değilim.gebelikle beraber şiddetlenebilir dedi doktor.zor yürüyorum.sadece sırt üstü yatabiliyorum.sağa sola dönünce ağrılarım artıyor.yarın testi tekrarlıyacağım.umarım artar şimdiden çok stresliyim...
PembeHelvam ben çokta iyi değilim.gebelikle beraber şiddetlenebilir dedi doktor.zor yürüyorum.sadece sırt üstü yatabiliyorum.sağa sola dönünce ağrılarım artıyor.yarın testi tekrarlıyacağım.umarım artar şimdiden çok stresliyim...
Hadi gözün aydın canım ikiz galiba kıııızzzz gelsin bebişler Allah ın izniyle çok sevindim adına tatlım Rabbim tamamına erdirsin
Ben de aldım sonucumu ikiye katlamış çok şükür
PembeHelvam
Bilmiyorum ki iki mi bir mi transfer olucak.Ben iki istiyorumm İki cadoloz kız yada iki yaramaz oğlan yada her ikisidee hayali bile çooookkkkk güzelll
Ama bana ozel ilgi degilmi canisi
Hepinize..
ama senin ucunda salca oldugu icin sana daha cok
Ciko öyle mi hiiiihSalca oylemi hih
Hep birlikte adet saancisi cekince icim rahatlio biraz iyi ki varsnizBenimde ayni canim.. bazen wc ye
Kosuyom bisey mi geldi diye
Hep birlikte adet saancisi cekince icim rahatlio biraz iyi ki varsniz
Benim de 2 gün öncesine kadar şişti . Ohss oldum heralde diye öldüm dirildim...iki gündür şişlik anlamında daha rahatım... ara ara sizi var sadeceKızlar transferimin 3.günü olmasına rağmen ben kendimi baya baya hamile gibi hissediyorum.. göbeğim de 4 aylık boyutuna geldi ilaçlardan
Acaba hcg iğnesi mi böyle hissettiriyo?
Bugun embriyolar sorunsuzca cozuldu ve transfer gerceklesti. Kulucka basladi :) yarin kabusum crinon jel basliyorum 5 temmuz da test tarihi bakalim nasil gececek gunlerYarin transferim var arkadaslar 3 adet 3.gun embriyolari. Allahim hepimize hakkimizda hayirlisini versin