Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba. Az once kontrolum oldu. Ne dusunecegimi bilemiyorum.doktor yumurtalari az buldu ama kac tane oldugunu soylemedi. E2 icin kan alindi ona gore doz artisi olacak dedi zaten 300 vuruyorum gonalf. Basta kilolu oldugumdan polikistikten endise etti ohss olabilirsin dondurabiliriz dedi. Simdi az yumurta diyor. Gerci Allah nasip ettiyse 1 yumurta bile yetiyor iste... hormon yuklu olmanin etkisiylede duygularim karmakarisik aglayayimmi guleyimmi ne yapayim bilmiyorum. Caresiz hissediyorum. Beni ancak siz anlayabilirsiniz. Annem teyzem hep destekler hatta eltimde tup bebekle yapti o bile destek olugor.zaten 4 sene cok zorluk cektik simdi tedavi istedigimiz gibi gitmiyorum oluk oluk para gidiyor. Bilmiyorum olumsuz dusuncelerimle umarim sizi uzmuyorumdur.sadece anlatmaya cok ihtiyacim var
Gayet iyi cnm tebriklersonucum çıkmış.3.gün 5.87 idi. 5.günüm hcg 30.2..artis cok fazla deilmi
tskr ederimm.eşimi bile aramadan buraya yazdim ya:))Gayet iyi cnm tebrikler
Erkencisin sende kan testin de maşallah canım çok Tebrikler. Bana da cesaret veriyorsunuz vallatskr ederimm.eşimi bile aramadan buraya yazdim ya:))
Gayet normal canim gozun aydinsonucum çıkmış.3.gün 5.87 idi. 5.günüm hcg 30.2..artis cok fazla deilmi
sonucum çıkmış.3.gün 5.87 idi. 5.günüm hcg 30.2..artis cok fazla deilmi
tesekkir ederim canimm.5.gün embriyosuydu 1 tane transfer edildiGayet süpetr canim.. masaAllah .. kacinci gün embriosuydu senin? Bide kac tane transfer oldun?
teşekkür ederim canimmGayet normal canim gozun aydin
G
Canım benim de 12. Sinde 3.gün embriyosu transfer edilmişti benim de 10.günüm dün evde yaptığım test negatif çıktı Dr um 12.günde test yap demişti bu gün hastahaneye gidip test yapsammı sizce korkuyorum bide zaten adet olacakmışım gibi karnım belim kasıklarım ağrıyo ne dersin[/. Sonuçta bir değer çıkıcak ve ne çıkarsa çıksın ikinci gün tekrarlican oda test gününe denk gelecek
tesekkurler canim darisi başına inss.senin kaçıncı gününErkencisin sende kan testin de maşallah canım çok Tebrikler. Bana da cesaret veriyorsunuz valla
Cnm evet yarın da vericem inşallah,erken gebelik testi ya idrarda koyulaşır diye düşünmüştüm,meraktan duramam heralde.Sen nasılsın,belirti var mı?Bariz bi koyulasma bekleme canim 1 gün icinde..
yavas yavas olur o.. idrara hcg daha yavas geciyo..
Kimisinde idrar negatif kan pozitif bile olabiliyo yani.. en sagliklisi kandaki sonuc bence., kafani bos yere bulandirma..
Üzme kendini..
Yarin yine kan vericekmisin?
Merknetme benim de oyleydi hatta koyuulasmio bu diye icim icimi yedi ama cok sukur
Teşekkür ederim canım..Senin koyulaşması kaç gün sürmüştü yaklaşık.Merknetme benim de oyleydi hatta koyuulasmio bu diye icim icimi yedi ama cok sukur